Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zeka123
    09. Ožujak 2024. 15:51

marta96

Zeka koliko si ti sad trudna?
    Ja isto koliko znam BH ne otvaraju i nisu opasne..
    Meni je zadnjih dana kaos,mala bila bolesna i stalno natezanje nje , čišćenje nosa, antibiotik.. često me boli trbuh i leđa, odbrojavam do pregleda jer mi je koma sa mislima u glavi i jos pročitam ovo ovdje 🥹

19+1 , svaka žena je za sebe. Mene su bh kotrakcije otvorile. Ponavljam da bakterija nemam , došla sam na hitnu sa istim bolovima i ctg nije očitavao trudove. Meni je treća trudnoća i mislim da puno toga i o tome ovisi.
    Pogotovo jer je mali razmak između predhodne trudnoće. Nije sad niti bitno , dobila serklaž , terapija j mirovanje.
    Samo da doguram do termina.

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

zeka123
    09. Ožujak 2024. 15:53

Curke vidim da sve već otprilike znate šta ćete kupiti 🥰🥰🥰

Ja čekam još jednu potvrdu spola na anomaly scanu pa onda krećemo u velike šopinge. Ja ne mogu zamislit da krenem u kupnju tek pred kraj trudnoće 🙊😊

Želim vas svima ugodan vikend 🥰

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

zeka123
    09. Ožujak 2024. 15:54

Faith1509

Zeka mi i naše bebe smo borci i sve će to biti u redu! Samo pozitivne misli. 😊 Ja za bakterije još ne znam, rekli su 2-3 dana da se čeka bris. Sad čekam da se sestra vrati s nalazom krvi da vidi je li to sve u redu.
    Serklaž mi nisu mogli odmah raditi zbog kontrakcija, ali pitati ću svakako u pon na pregledu da to urade.
    Odmaram, ležim, šetnja do wc-a i to je to. Bolova više nema 🥳 osjetim bebicu jedino i neka tako i ostane 🤞
    Što se tiče mojih bolova, meni je to sve krenulo lagano i onda kroz par sati se pogoršalo, razmak svakih minutu to stezanje trbuha, držalo par sekundi i pusti. Nisu me stavili na ctg već je vaginalnim pregledom vidjela da su kontrakcije ali mi je rekla da sam zatvorena.
    Što se tiče komode taman nam je jučer stigla ta iz ikee malm s nastavkom dolje. I postoji još nastavak da popuni rupu iza, isto kao polica ali otvoreni tip, ima 3 takve police, tako da ćemo i to dodatno kupiti.
    U svemu tome jučer dobijem komentar da nisam trebala rano početi kupovati stvari za dijete. Samo sam poklopila, takva energija je zadnje što mi sada treba.

Ostale cure nadam se da se lijepo provodite za vikend, i tko god da jede hobotnicu neka se najede i za mene 😊

Draga vjerujem da će sve biti kako treba 😊🙊 , sve ćemo izdržati 😇🙏

Čuvaj se 💗

• Monny
    09. Ožujak 2024. 16:00

E zato mi još nikome nismo rekli za trudnoću, jer si ljudi svašta daju za pravo i komentiraju kao da njih ništa ne može snaći 🤦

12/23 UZV ♥️✔️

zeka123
    09. Ožujak 2024. 16:19

Monny

E zato mi još nikome nismo rekli za trudnoću, jer si ljudi svašta daju za pravo i komentiraju kao da njih ništa ne može snaći 🤦

Užas baš 😏😒

Eonaria
    09. Ožujak 2024. 16:30

Mi smo počeli polako sa šopingom, ali dosta toga ćemo i dobiti. Čekamo još jednu potvrdu spola pa ćemo onda dovršiti nabavku. 
    Nama isto govore da je rano, ali što me briga. Polako se spremamo i nadam se da ćemo iza Uskrsa više-manje finiširati. 

marta96
    09. Ožujak 2024. 16:42

zeka123

marta96

Meni je zadnjih dana kaos,mala bila bolesna i stalno natezanje nje , čišćenje nosa, antibiotik.. često me boli trbuh i leđa, odbrojavam do pregleda jer mi je koma sa mislima u glavi i jos pročitam ovo ovdje 🥹

19+1 , svaka žena je za sebe. Mene su bh kotrakcije otvorile. Ponavljam da bakterija nemam , došla sam na hitnu sa istim bolovima i ctg nije očitavao trudove. Meni je treća trudnoća i mislim da puno toga i o tome ovisi.
    Pogotovo jer je mali razmak između predhodne trudnoće. Nije sad niti bitno , dobila serklaž , terapija j mirovanje.

Bitno da si dobila sve i bude ok,kaj si dobila od terapije?
    Bitno da dođeš do 30+ ja si uvijek odbrojavam zasad mi je cilj 28tt pa tak redom 🙈 koliko ti je razmak od zadnje trudnoće?

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

nada23
    09. Ožujak 2024. 17:03

Ja Jos nisam pocela kupovati jer mi je Jos rano. Vjerojatno cu krenuti kada budem oko 24 tj. Srećom, skoro sve imam. Samo Ce mi trebati robica i najvjerojatnije next to me krevetić...  Imamo kolica Peg Perego ypsi i pokazala su nam se odlična za sve terene koje smo prošli. 
    Nego, kako cete oblaciti bebice ljeti, duge rukave i nogavice ili kratke ?

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

zeka123
    09. Ožujak 2024. 17:04

marta96

zeka123

marta96

Bitno da si dobila sve i bude ok,kaj si dobila od terapije?
    Bitno da dođeš do 30+ ja si uvijek odbrojavam zasad mi je cilj 28tt pa tak redom 🙈 koliko ti je razmak od zadnje trudnoće?

I dalje Utrogestan , 200 mg ujutro , 200mg navečer. Kao i Aspirin , magnezij. Rekli su ako bude opet nešto da bih mogla kao i u predhodnoj trudnoći dobiti inekcije za bebina pluća u slučaju prijevremenog poroda.
    Imam curicu od 8 i pol mjeseci 🙊 

Meni je isto samo da dođem u neke sigurne tjedne 🙏😇

zeka123
    09. Ožujak 2024. 17:06

nada23

Ja Jos nisam pocela kupovati jer mi je Jos rano. Vjerojatno cu krenuti kada budem oko 24 tj. Srećom, skoro sve imam. Samo Ce mi trebati robica i najvjerojatnije next to me krevetić… Imamo kolica Peg Perego ypsi i pokazala su nam se odlična za sve terene koje smo prošli.
    Nego, kako cete oblaciti bebice ljeti, duge rukave i nogavice ili kratke ?

Pošto sam jednu bebu rodila na ljeto pa čuj , izašla je u dugom i prvo kratko vrijeme je bila u dugom a onda sam je držala u bodiju kratkih rukava , tanje hlačice

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.