ringispil dobrodošla 🙂
nada23 naša curka ima 2 godine i spava sa nama. Krevet ju čeka u njenoj sobi, koja je odmah do naše. Razmišljala sam da kad dođe beba stavim ogradicu na njen krevet i probamo da spava sama. Mali ima 5, ali on spava sam. Curke su velike, za njih ne moram ni govoriti 😅
Ako ne bude išlo to spavanje, muž će spavati sa njom, a ja i beba skupa na drugom krevetu.
Kada se doji, beba se budi brdo puta, pa nije poželjno da su braco/seka u istoj sobi jer će njih probuditi sa plačem...
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Ringispil dobrodošla 🤗
Hellobaby ja se svaki put pitam kako hendlaš svu dječicu i sve skupa po kući i sl., svaka ti čast ❤️
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
La Femme bome se nije lako odvojiti, ali jednom se i to mora. Neka, samo još uživajte skupa. ❤️
Hellobaby- stvarno svaka ti čast kako ti to sve hendlas. Mislim da će i kod nas biti opcija da tata u početku bude spavao s malim dok se ne navikne. Imaš pravo, nezgodno je da je i beba u istoj sobi zbog plakanja i dojenja. I o tome sam razmišljala.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Pozdrav cure,
dobrodošlica novim curama i čestitke na dobrim pregledima. Mi jučer obavili pregled, anomaly scan je prošao super, sve je kako treba biti! 😊 Malena je živahna i još uvijek za tjedan veća.. Šećer mi je standardno iznad gornje granice ali ništa zabrinjavajuće, uz prehranu se drži pod kontrolom.. Posteljica se dignula sa ušća do ispod pupka, to mi je laknulo. Sljedeći pregled 22.3.
Čuvajte se cure i sretno sa pregledima! 😉
👩🏼42, hipotireoza-Hashimoto, trombofilija
👨🏻🦲50
1/22 💔- missed ab
10/22 💙 (heparinska trudnica, preeklampsija)
29/11/23 - kuca 💗
24/1/24 - Panorama low risk ✅ , stiže curka 💝
url=https://www.tickerfactory.com]
Melian super vijesti
Nove cure dobrodošle
Korni dobro sam.. moguće da je bila neka jednodnevna viroza...
Danas smo na pola puta
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Cure moje, moja noć je bila užas! Ja ne znam jel se Ikom desilo ali cijeluuuu noć sam imala naizmjenice nalete vrućine (kao valunzi) pa onda hladno, pa ppet za minut dva vrućina iz stopala ruku, pa ppet se smiri. I tako u krug. Poludila sam!!! Nikad mi to dosad nije bilo. Išla sam mjerit temp mislila da je neka groznica, Al nemam temp. Koji vrag je to? 😳
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Jutro svima! Evo imene malo da se pozalim na bol u ligamentima koja mi je bas jaka. Nocas sam se budila bas tipa neugodna bol sa leve i desne strane, uf....traje vec dva tri dana manje ili vise boli.
Laurell to je normalno, meni se to stalno desava vruce-hladno.... ali to je normala. Ne brini.
Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Zeka, Korni, kako ste cure ☺️....
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Cure moje, moja noć je bila užas! Ja ne znam jel se Ikom desilo ali cijeluuuu noć sam imala naizmjenice nalete vrućine (kao valunzi) pa onda hladno, pa ppet za minut dva vrućina iz stopala ruku, pa ppet se smiri. I tako u krug. Poludila sam!!! Nikad mi to dosad nije bilo. Išla sam mjerit temp mislila da je neka groznica, Al nemam temp. Koji vrag je to? 😳
Mislim da je to od koktela hormona koji nas lupaju. 😅😅 Bitno da nemas temperaturu.
Melian cestitam na super pregledu!!
.
Meni je ovaj period bas lijep i bez simptoma! Kao da nisam trudna, cak me ni leđa ne bole jer dosta secem pa sam sva nekako poletnija. 🤣
Voljela bih da vam svima bude tako i da uzivate...
💙5/24💙
Mislim da je to od koktela hormona koji nas lupaju. 😅😅 Bitno da nemas temperaturu.
Meliancestitam na super pregledu!!
.
Meni je ovaj period bas lijep i bez simptoma! Kao da nisam trudna, cak me ni leđa ne bole jer dosta secem pa sam sva nekako poletnija. 🤣
Voljela bih da vam svima bude tako i da uzivate…
Blago tebi🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji