Hvala na savjetima.
Za to grglljanje, stavi kuhinjska sol u toplu vodu? Koliki omjer?
Javila mi se doktorica i preporučila i inhalacije. Rekla je da mogu i starinsku metodu ako nemam inhalator, zakuhana voda i kamilica i glava i rucnik iznad vode.
Naravno da pijem i čaja i limuna, med i sve drugo što se preporuča. Samo što mi previše čaja i tekućine pojača mučninu.
Inače sam probala već i bademe i đumbir za mučnine, ali nije pomagalo. Ništa nije pomagalo, samo lagana hrana i što manji obroci. Sad je puno bolje, ali eto znaju se koji dan vratit.
Dosta ti je dvije male žličice soli na cca 3 dcl vode i lagano to grgljati...
Nemoj forsirati s čajem i medom, ne valja ničega previše.
Još malo i valjda će i mučnine otići u povijest :)
Jucer obavili pregled. Sve super. Mjere odgovaraju u dan tjednima. Opet nam je uključio 4d ali nista nismo uspjeli vidjet 😔 malac je lice sakrio iza posteljice…
Inace je jako aktivan, sad vec pomalo vidim i pokrete na bušini 🥰🥰
Malo sam pretjerala sa klopanjem, 4 kg u 4 tjedna pa me je upozorio. Morat cu pripaziti. A i drugi tjedan radim ogtt pa cemo vidjet sta kaze.
Iduca kontrola 20.03.
👩🦰 ‘92. Hashimoto, policistični jajnici, AMH 30.71 pmol 👨 ‘77 normoz Pokušavamo od 06/2021, 10/2022 HSSG
Poliklinika IVF
03/2023 IUI Femara, Gonal, Ovitrelle ❌ 07/2023 1. IVF 16 🥚, 8 blasti ❄️ freeze all -hiper
02.10.’23. FET 1 blastice 🐧 6dnt ➕ beta 10dnt 494 ➡️ 12dnt 1317 ➡️ 14dnt 4366 07.12. Nifty ✅ It’s a boy 💙
Hvala na savjetima.
Za to grglljanje, stavi kuhinjska sol u toplu vodu? Koliki omjer?
Javila mi se doktorica i preporučila i inhalacije. Rekla je da mogu i starinsku metodu ako nemam inhalator, zakuhana voda i kamilica i glava i rucnik iznad vode.
Naravno da pijem i čaja i limuna, med i sve drugo što se preporuča. Samo što mi previše čaja i tekućine pojača mučninu.
Inače sam probala već i bademe i đumbir za mučnine, ali nije pomagalo. Ništa nije pomagalo, samo lagana hrana i što manji obroci. Sad je puno bolje, ali eto znaju se koji dan vratit.
S obzirom na to da su skoro svi koje znam kupili inhalator za dijete prije ili kasnije, uključujući i nas (imali smo sreću da nam nije trebao baš jako rano, mislim da smo ga kupili s njenih 2,5g kad je krenula u vrtić, ali svejedno), možda ti je najbolje taj dio kupovine obaviti sad pa pomoći i sebi 😂
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Leeloo nadam se da si bolje 🤗
ElisaDay bravo za šećer 🤞 nadam se da će i urinokultura uskoro biti tip top 🤗
Arianne j asam kod inhalacije znala umjesto kamilice staviti i caj od mente. Pokusaj ispo sport za mučnine. Nadam se da će ti uskoro popustiti 🤞
Gabby bravo za pregled 🤗 ja obozavam gledati kako se trbuščić miče 🤭❤️
Pozdrav svima 🤗
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Cure, jel ima koja problem sa suhim bradavicama? Mazem svaki dan lanolinom, ali su i dalje suhe i hrapave 🫣
12/23 UZV ♥️✔️
Evo da se i ja javim incognito.
Ljetna bebica stiže početkom lipnja. Trudnoća za poželjeti... tipkamo se :)
Cure, jel ima koja problem sa suhim bradavicama? Mazem svaki dan lanolinom, ali su i dalje suhe i hrapave 🫣
Ja sam imala nedavno pa su me baš svrbile bradavice. Mazala sa bademovom masti koju sam imala doma i prošlo me.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Evo da se i ja javim incognito.
Ljetna bebica stiže početkom lipnja. Trudnoća za poželjeti… tipkamo se :)
Dobrodošla 🤗
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Mame koje već imate manju djecu, da li već spavaju u odvojenim sobama ili to planirate uskoro kada dođe beba? Moj mali ima 3 god.i još spava s nama u sobi u krevetiću. Počinjemo s uređivanjem druge sobe u koju će se preseliti. Još ne znam kako će to ići i bi li za bebu uzela next to me krevetić a njega još ostavila s nama, ili ga prebacila u drugu sobu prije pa da se navikne. Samo da se ne osjeća odbačeno. 🤷
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
ringispil dobrodošla :)
Monny ja imam općenito i suhe bradavice i kožu i sve mažem sa nekom kremom i uljem od biobaze mama i ok je, ni ne doživljavam više da li je suho ili ne :)
nada23 mi smo se nedavno uselili u veći stan i sada nam curka od 5 godina ima svoju sobu, ali nije još niti jednom spavala sama. Ja još uvijek spavam s njom u sobu jer je do sada spavala s nama u sobi u krevetiću. Ne želim je na ništa siliti niti terati. Zna kada dođe braco da neću moći više s njom spavati, i zasad uživamo.
Sortiraj odgovore
Najstariji