Čitam vas i pratim , vidim ima tegoba na sve strane..drzite se sve ce to proci. 🤞🏻
I kod mene tako vec 4 dana nikako da zadrzim obrok u sebi. Konstantno imam nekakvu knedlu u grlu, jedem na silu voce i zdenku na najobicnijem bijelom kruhu 🤣 malac ne zeli nista , a i meni se sve gadi.
Sve ostalo je uredu cekam pregled i pokusavam biti pozitivna.
🌸'90, AMH 12,10, sve ok
🐝'89, Retrogradna ejakulacija
IVF/ ICSI(BiH)2022. 5❄️
Fet No.3. 12/2023. 1❄️ 6dpt test +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 ✔️
21.08.'24 🌈💙👶🏻 3450 gr i 54 cm
Monny, i ja sam zakazala kod njih anomaly scan u 22. sedmici. Ah i meni je sad krivo sto sam to uradila, ali tolilo nas je geneticarka isprepadala na prvom sastanku da smo zamalo i na array metodu pristali. Ali eto prezivjecempo, nadam se dobrin rezultatima i svakom slucaju.
Leloo, ni ja do sad nisam povracala, nadam se da je to bilo samo jednom sada i da te nece sad poceti muciti.
👩29
07/24 🍼🤱
Monny, i ja sam zakazala kod njih anomaly scan u 22. sedmici. Ah i meni je sad krivo sto sam to uradila, ali tolilo nas je geneticarka isprepadala na prvom sastanku da smo zamalo i na array metodu pristali. Ali eto prezivjecempo, nadam se dobrin rezultatima i svakom slucaju.
Leloo, ni ja do sad nisam povracala, nadam se da je to bilo samo jednom sada i da te nece sad poceti muciti.
Samo sam jutros... Ali zato imam proljev cijelo popodne i blagu glavobolju...
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Evo stigli rezultati, šećer mi je dobar, odnosno sva 3 su u ref.vrijednostima! 🥳🥳🥳
Nego, hemoglobin, urea i kreatinin su mi niski (dr.mi je opet stavila i kompletnu krvnu sliku uz šećer radi visokog tlaka pa da vidi jel bubrezi i jetra dobro rade).
Jel imao tko takve rezultate? E i standardno za trudnoću, leukociti su mi povišeni i ima nešto bakterija u urinu 😐
Evo stigli rezultati, šećer mi je dobar, odnosno sva 3 su u ref.vrijednostima! 🥳🥳🥳
Nego, hemoglobin, urea i kreatinin su mi niski (dr.mi je opet stavila i kompletnu krvnu sliku uz šećer radi visokog tlaka pa da vidi jel bubrezi i jetra dobro rade).
Jel imao tko takve rezultate? E i standardno za trudnoću, leukociti su mi povišeni i ima nešto bakterija u urinu 😐
Cestitam na super seceru!!
Meni je nizi hemoglobin (115) i hematolog mi je rekao da je to okej za trudnicu, ali vidjeti cu u ponedjeljak s ginickom.
Ovo drugo ne znam. 🤷♀️
💙5/24💙
Samo sam jutros… Ali zato imam proljev cijelo popodne i blagu glavobolju…
Vise mi ovo zvuci kao viroza nego povracanje zbog trudnoce.. jesi mjerila temperaturu? Nadam se da ce ti biti bolje uskoro!
💙5/24💙
Cestitam na super seceru!!
Meni je nizi hemoglobin (115) i hematolog mi je rekao da je to okej za trudnicu, ali vidjeti cu u ponedjeljak s ginickom.
Ovo drugo ne znam. 🤷♀️
Meni je 117, ovo drugo isto nije previše nisko, ali sniženo. Čitala sam sad nešto da su urea i kreatinin inače sniženi u trudnoći jer je povećana tečnost u organizmu.
Samo sam jutros… Ali zato imam proljev cijelo popodne i blagu glavobolju…
Vise mi ovo zvuci kao viroza nego povracanje zbog trudnoce.. jesi mjerila temperaturu? Nadam se da ce ti biti bolje uskoro!
Nema temp.. napravila rižu onako da se raskuha i kompoti..
Malo je bolje
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Bravo za secer! 🏆
Meni je hemoglobin 122, u donjoj granici normale i ipak mi je ginekolog propisao zeljezo. Kaze da je dobro podignut zeljezo opcenito u trudnoci i da je za porod vazno. Pa vidi s ginekologom kako si i rekla. Bude to sve ok.
Za ovo ostalo ne znam.
Evo zvao me ginekolog da mi je poslao uputnicu za urinokulturu, a krv da je dobra, da ne treba ništa. Pošto su kod njega poslani nalazi, a ja vodim trudnoću privatno, poslala sam ih i svojoj gin. pa nek vidi.
Sortiraj odgovore
Najstariji