Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nada23
    01. Ožujak 2024. 10:44

Sreca3

Jutro svima! Evo imene malo da se pozalim na bol u ligamentima koja mi je bas jaka. Nocas sam se budila bas tipa neugodna bol sa leve i desne strane, uf….traje vec dva tri dana manje ili vise boli.

Laurell to je normalno, meni se to stalno desava vruce-hladno…. ali to je normala. Ne brini.

I mene to dosta boli već duže vrijeme... Valjda neće tako do kraja trudnoće 🤷

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

zeka123
    01. Ožujak 2024. 11:07

Da se javim malo.
    Mirujem onako li , la. Starija curka u vrtić pa poslije ima trening.
    Mlađa muku muči sa zubima , proleti mi dan da se ne okrenem.
    Neko je pitao za spavanje. Moje cure spavaju same u sobi.

Ja imam bh kontrakcije , bolove u preponama i pikanja u jajnicima. Bebu sad već fest osjetim.
    Debljam se nenormalno pa me to malo onako zabrinjava. Ne prežderavam se al eto ga na.
    Trbuh mi je u hadnjih par dana iskočio , ludilo , ne vidim si stopala više 😂

Slikicu vam poslije ubacim 😆

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

Sreca3
    01. Ožujak 2024. 11:32

nada23

Sreca3

Jutro svima! Evo imene malo da se pozalim na bol u ligamentima koja mi je bas jaka. Nocas sam se budila bas tipa neugodna bol sa leve i desne strane, uf….traje vec dva tri dana manje ili vise boli.

Laurell to je normalno, meni se to stalno desava vruce-hladno…. ali to je normala. Ne brini.

I mene to dosta boli već duže vrijeme… Valjda neće tako do kraja trudnoće 🤷

I ja se nadam da ce proci baš mi je neugodna ta bol. Kazu svi da je to normalno.

Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
    09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica

nada23
    01. Ožujak 2024. 11:39

Sreca3

nada23

Sreca3

I mene to dosta boli već duže vrijeme… Valjda neće tako do kraja trudnoće 🤷

I ja se nadam da ce proci baš mi je neugodna ta bol. Kazu svi da je to normalno.

Sve znam... Neugodna je bol, najgore mi je kada podignem noge ili kad duze hodam... Bitno je da nije ništa opasno, izdržat cemo 💪

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

nada23
    01. Ožujak 2024. 11:41

zeka123

Da se javim malo.
    Mirujem onako li , la. Starija curka u vrtić pa poslije ima trening.
    Mlađa muku muči sa zubima , proleti mi dan da se ne okrenem.
    Neko je pitao za spavanje. Moje cure spavaju same u sobi.

Ja imam bh kontrakcije , bolove u preponama i pikanja u jajnicima. Bebu sad već fest osjetim.
    Debljam se nenormalno pa me to malo onako zabrinjava. Ne prežderavam se al eto ga na.
    Trbuh mi je u hadnjih par dana iskočio , ludilo , ne vidim si stopala više 😂

Slikicu vam poslije ubacim 😆

Divim ti se kako sve to izdrzis. Znam da je tesko uz djecu mirovati, ali cuvaj se. Lako za debljanje, otici Ce kile ionako. Samo neka ste ti i beba dobro 🥰

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

• LaFemme
    01. Ožujak 2024. 12:34

Laurell naleti vrućine su normalni, bitno da nemaš temperaturu. :)
    Vidim da nas više nije spavalo. Mene je već sada uhvatila žešća žgaravica i probudila me (pečenje u grlu) tako da je krenulo nespavanje. Imala sam to i u prvoj trudnoći i evo u ovoj se i ranije pojavila.
    Svakakve tegobe moramo proći, ali možemo mi to :)

Perpetua
    01. Ožujak 2024. 13:16

nada23

Mame koje već imate manju djecu, da li već spavaju u odvojenim sobama ili to planirate uskoro kada dođe beba? Moj mali ima 3 god.i još spava s nama u sobi u krevetiću. Počinjemo s uređivanjem druge sobe u koju će se preseliti. Još ne znam kako će to ići i bi li za bebu uzela next to me krevetić a njega još ostavila s nama, ili ga prebacila u drugu sobu prije pa da se navikne. Samo da se ne osjeća odbačeno. 🤷

Naša ima evo 4 godine nedavno navršene, i spavamo svi skupa na madracima na podu. 😊 I generalno volimo to što smo skupa svi još. Plan nam je tako i nastaviti, jer iako selimo sad u stan s dvije spavaće, jedna će biti mužu radna, tako da djeca do daljnjeg neće imati svoju sobu.

Od više frendica sam čula iskustva da se stariji klinci zapravo i nisu toliko budili s novorođenčetom kao što bi se očekivalo, da su uglavnom prespavali ta buđenja. Tako da je nama plan da i s bebom nastavimo svi spavati u istoj sobi, ja s malim na jednom madracu, kći s druge strane tate na drugom madracu. Pa ako se pokaže da ne funkcionira tako, onda će kći s tatom spavati u dnevnoj ili radnoj, prilagođavat ćemo se putem. 

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

Perpetua
    01. Ožujak 2024. 13:19

Razmišljam baš kako je to bilo s kćeri, i možda sam i potisnula, ali koliko se sjećam, iako sam je dojila, ona je po noći zapravo jako rijetko plakala, uglavnom je to funkcioniralo da bi se krenula meškoljiti, ja bih se probudila, stavila na sisu, i gotovo, ona zadovoljna, nema plača 😄 Eventualno u fazi kad dođe regresija spavanja pa ako se želi pokušavati da se ne stavlja na sisu baš svaki put s obzirom na jako česta buđenja tad (to je eto možda jedina stvar koju planiram probati drugačije ovaj put), onda mogu vidjeti da bi moglo biti više negodovanja i buke.
    .
    Ali vidjet ćemo sve u hodu, različita djeca, različita iskustva. 😄

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

nada23
    01. Ožujak 2024. 13:28

Perpetua

Razmišljam baš kako je to bilo s kćeri, i možda sam i potisnula, ali koliko se sjećam, iako sam je dojila, ona je po noći zapravo jako rijetko plakala, uglavnom je to funkcioniralo da bi se krenula meškoljiti, ja bih se probudila, stavila na sisu, i gotovo, ona zadovoljna, nema plača 😄 Eventualno u fazi kad dođe regresija spavanja pa ako se želi pokušavati da se ne stavlja na sisu baš svaki put s obzirom na jako česta buđenja tad (to je eto možda jedina stvar koju planiram probati drugačije ovaj put), onda mogu vidjeti da bi moglo biti više negodovanja i buke.
    .
    Ali vidjet ćemo sve u hodu, različita djeca, različita iskustva. 😄

Dobro je, znaci ima nas Jos koji spavamo u istoj sobi. 😊Mi ćemo njemu svakako pripremiti njegovu sobu pa ćemo isto vidjeti kako će to sve ici.
    Da, ni on nije plakao po noci kada bi se budio. On je uvijek bio beba za pozeliti- velika spavalica i miran. Zato bas mislim da bi ova beba mogla biti cista suprotnost 😂 Ma kako god, prilagodit cemo se. 😁

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

marta96
    01. Ožujak 2024. 13:50

Ej cure, meni curica bolesna, temp, kašalj,nos. Danas čelo kod dr da je vidi,ugl ona bude sad godinu i 9 mj i spava s nama u krevetu, nema šanse u kindi tako da ne znam kako ćemo s bebom,na krevet ne stisnemo svi,a nemamo opcije da muž s njom bude negdje ionak on ide rano ujutro na posao,a u njezinoj sobi svakak stane samo jedan mali dječji krevet 😏

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.