https://ibb.co/VwgfYj3
Ima li istine u ovome? 😂
Kod mene se pokazalo netočno 😂
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
I kod mene netačno😁
Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Kod mene je ispalo točno 😂 ❤️
Nego, jeste li odlučile u imenima za svoje bebe? Mi smo nakon dugog premišljanja sada na top 3 pa će biti neko od to troje 😂
Kod mene je ispalo točno 😂 ❤️
Nego, jeste li odlučile u imenima za svoje bebe? Mi smo nakon dugog premišljanja sada na top 3 pa će biti neko od to troje 😂
Ja čekam veliki anomaly scan da mi se još jednom potvrdi spol. Pošto je prva beba bila dečko dok nisam došla u 28.tjedan , ipak došla cura 😂...tako da ako bude cura zvat će se Paulina a ako je dečko Vid 😊
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Bem ti kineski kalendar 🤣
Ja samo nalazim imena za curice, a uvjerena sam da nosim muško 🫣 volim neobična imena za koja me većinom svi popljucaju 😅 Diara, Teona, Tara. To su MOJI favoriti, ali muzu se nijedno ne sviđa. Sviđa mi se još i Vita, Dea, Noeli. Ima ih..
Za muško mi je bas teško naći ime. 😫
Elisa Enea - bas zanimljivo! Odmah meni privlaci pažnju nešto nesvakidašnje 😎
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Cure koje nosite dečkiće dajte koju ideju 😊
baby boy
Ja samo nalazim imena za curice, a uvjerena sam da nosim muško 🫣 volim neobična imena za koja me većinom svi popljucaju 😅 Diara, Teona, Tara. To su MOJI favoriti, ali muzu se nijedno ne sviđa. Sviđa mi se još i Vita, Dea, Noeli. Ima ih..
🤣....imam istu situaciju na sva ta neobicna imena muž kaže užas.... od prvog dana je zove Elizabeta....i mislim da je to to. I ja sam se vec navikla.
Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
🤣….imam istu situaciju na sva ta neobicna imena muž kaže užas…. od prvog dana je zove Elizabeta….i mislim da je to to. I ja sam se vec navikla.
I moj isto!!! Ja ga maltretiram imenima dok je na poslu, samo mi odgovori kratko i jasno -“nikako” 😂😂😂
baby boy
Sortiraj odgovore
Najstariji