Lista pregleda:
Melian - 28.2.
mima95 - 1.3.
Haru - 2.3.
purple13 - 4.3
korni - 4.3.
Arianne - 4.3
Eonaria - 4.3.
Faith1509 - 5.3.
Sreća2012 - 5.3.
ericaa - 5.3.
LaFemme - 5.3.
LauraUna327 - 11.3.
nada23 - 11.3.
Leeloo101 - 12.3.
mia_ - 13.3.
Hellobaby - 13.3.
marta96 - 13.3.
pistacija13 - 14.3
deedee1405 - 14.3.
Monny - 15.3.
Dalmatinka_u_zg - 18.3.
katy_kaya - 19.3.
Leptirko22 - 21.3.
Monny - 21.3.
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Mene je od jucer uhvatila grlobolja, osjecam i kako mi se slijeva od sinusa mislim. Zasad ne kasljem niti ne smrcam previse, niti mi je zacepljen nos. Temperaturu imam do 37 i 3, ali meni normalna bude oko 37 i 2.
Jos uz to se danas vratila i mucnina i povracanje, bas nemam nikako teka, svd mi se gadi i koma sam.
Taman sam danas 12+0.
Ste imale vi takve sinptome u trudnoci, kako ste rjesavali?
Pijem naravno tekucine, isla pastilje, aquamaris, probala sam se i inhalirat s vodom i kamilicom (nemam inhalator). Zasad vec drugi dan isto.
Zvala sam doktoricu ali je bila zauzeta i nije mi se javila povratno.
It's a boy 💙
Mogu i ja na listu 09.03. UZV❤️
Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Pozdrav žene, nadam se da ste dobro!
Mi smo napokon krenuli u pravu nabavku i baš smo uzbuđeni. 🥰
U ponedjeljak je kontrola, jedva čekam briseve i nadam se da nema više beštija. 🙏🏻
Mene je od jucer uhvatila grlobolja, osjecam i kako mi se slijeva od sinusa mislim. Zasad ne kasljem niti ne smrcam previse, niti mi je zacepljen nos. Temperaturu imam do 37 i 3, ali meni normalna bude oko 37 i 2.
Jos uz to se danas vratila i mucnina i povracanje, bas nemam nikako teka, svd mi se gadi i koma sam.
Taman sam danas 12+0.
Pijem naravno tekucine, isla pastilje, aquamaris, probala sam se i inhalirat s vodom i kamilicom (nemam inhalator). Zasad vec drugi dan isto.
Isto tako + med, limun, đumbir, puno čaja...
Elisa super za rezultate za šećer 🥂
Arianne meni se od početka trudnoće slijevaju sinusi i povremeno se budim začepljenog nosa. I nikako da prođe 🤷🏽♀️
Eonaria bas uzbudljivoooo 😍 i ja to jedva čekam.
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Taman sam danas 12+0.
Možeš popit i lekadol ako te baš glava boli, on je dozvoljen.
Sve to drugo što si navela + puno tekućine, limunade i čaja. Jedino nisam sigurna za sve čajeve jesu li sigurni, mislim da đumbir i kadulja u prevelikim količinama nisu dobri.
Za mučninu su ti dobri i bademi. Sretno ☘️
E da, i za grlobolju je po meni najbolje i najprirodnije, grgljanje tople slane vode.
Zna li neko sta znaci hipoplastican cervix? Ima li neko iskustva s tim?🙄
Hvala na savjetima.
Za to grglljanje, stavi kuhinjska sol u toplu vodu? Koliki omjer?
Javila mi se doktorica i preporučila i inhalacije. Rekla je da mogu i starinsku metodu ako nemam inhalator, zakuhana voda i kamilica i glava i rucnik iznad vode.
Naravno da pijem i čaja i limuna, med i sve drugo što se preporuča. Samo što mi previše čaja i tekućine pojača mučninu.
Inače sam probala već i bademe i đumbir za mučnine, ali nije pomagalo. Ništa nije pomagalo, samo lagana hrana i što manji obroci. Sad je puno bolje, ali eto znaju se koji dan vratit.
It's a boy 💙
Lista pregleda: Melian - 28.2. mima95 - 1.3. Haru - 2.3. purple13 - 4.3korni - 4.3.Arianne- 4.3 Eonaria - 4.3. Faith1509 - 5.3.Sreća2012 - 5.3.ericaa - 5.3. LaFemme - 5.3. LauraUna327 - 11.3.nada23 - 11.3. Leeloo101 - 12.3.mia_ - 13.3. Hellobaby - 13.3. marta96 - 13.3. pistacija13 - 14.3deedee1405 - 14.3. Monny - 15.3. Dalmatinka_u_zg -18.3.katy_kaya - 19.3. Leptirko22 - 21.3. Monny - 21.3.
Moj sljedeci pregled je 20.03. 😊
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Sortiraj odgovore
Najstariji