Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Perpetua
    27. Veljača 2024. 02:05

Delce15

Btw ja jos uvijek ne osjecam bebu iako mi je placenta na zadnjem zidu. Nadam se da je to normalno. Mislim ponekad nesto osjetim ali nisam sigurna da li je to beba.

Normalno ti je to skroz 🤗 Vjerujem da će ti se kroz narednih par tjedana taj osjećaj pojačavati pa će biti i skroz jasno kad je beba. 🥰 Većina nas jedva čeka da osjeti te pokrete, baš sam danas mužu komentirala da mi je to jedan od najljepših dijelova trudnoće, i teško se strpiti, ali prođu i ti tjedni pa se dođe do toga 🤗 Ja sam u prvoj trudnoći negdje oko 20tt počela osjećati, sad u ovoj nešto malo ranije.

Cure kojima još traju mučnine, ajme, stvarno vam želim da izdržite nekako što lakše to još malo koliko će valjda potrajati, i da vam uskoro ostane samo sjećanje iza vas  🤗 🤗

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

korni
    27. Veljača 2024. 06:03

ElisaDay sretno danas, izdrzi 🍀🤗
    Mima miruj, odmaraj i nadam se da će do idućeg pregleda biti sve okej 🍀🤞
    Delce ne brini se za pokrete. meni je isto straga posteljica, i kroz 18tt sam znala osjetiti te mjehuriće, leptiriće, a onda sam kroz 19tt osjetila prvo sramezljivo lupkanje. Brzo ce to doći 🍀
    Sretno danas na pregledima 🤞🥰

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Leeloo101
    27. Veljača 2024. 07:27

mima95

Hej mame mi smo danas bili na bolničkom ultrazvuku,veličina i težina odgovaraju tjednu trudnoće,ali neke čelije u mozgu su povećane,tako da za 2-3 tjedna idemo ponovno na ultrazvuk.Molimo se da sve bude ok sa bebačom i da če idući put bili sve u granicama normale.Mirovanje je u punom jeku,stres pokušavamo smanjiti na minimum.Pokrete možemo čak i vidjeti na trbuhu.Nadam se da je kod vas sve ok? Ne uspijem popratit sve.

Nađi neku dobru seriju ili knjigu da prebacis misli..i da brže prođe vrijeme..
    Ima takvih malih anomalija.. Ali bit će sve ok uz slušanje dr preporuka

Delce ni ja ne osjetim.. ni mjehuriće... i svaku večer pričam s njom ne bi li se javila... Ali nista

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

ElisaDay.
    27. Veljača 2024. 08:20

Evo na pola puta, još jednom u 9 i slobodna sam, nadam se dobrim nalazima ☘️

Cure koje još ne osjećate pokrete bebe, bez brige, i meni je posteljica straga pa sam tek prije dva tjedna počela osjećati, sad me lupka stalno ❤️

katy_kaya
    27. Veljača 2024. 08:22

Ako trazite komode za prematanje, a vecina vam se ne svidja - nasla sam dobru foru. Na stranici puckdaddy.de imate za kupit dodatak za prematalicu za vecinu ikea komoda, sarafi se na zid. Ostane vam normalna komoda kad prestanete koristiti prematalicu. Meni se vecina ovih gotovih ne svidja, draze su mi minimalisticke  

Delce15
    27. Veljača 2024. 08:41

Hvala cure na ohrabrenju 🤗
    Leloo, tako i ja, svaku noc je molim da mi da neki znak hahaha ali nece lopuza 😂 radujem se narednim sedmicama i nadam da ce se ubrzo javiti. 
    Sretno svima danas na pregledima 🌸🌸🌸

👩29

07/24 🍼🤱

• Monny
    27. Veljača 2024. 10:37

Delce kako si ti nakon biopsije? Jesu ti nalaze poslali poštom? ☺️

12/23 UZV ♥️✔️

Delce15
    27. Veljača 2024. 10:47

Monny

Super do sad, imala sam kontrolu kod mog ginekologa nakon dva dana i sve je izgledalo dobro. Ispocetka me malo zatezalo mjesto uboda ali prestalo je brzo. 
    Jesu, poslali su mi prvi dio postom, cini mi se da je u petak stiglo, sa slikom svih hromosoma. Jos ocekujemo iduce sedmice ostatak nalaza, tj. jos gene. 
    Kako si ti? Kad se nadas ostatku nalaza? Ocekujes jos samo ostatak hromosoma ili i genetsku sliku? 

👩29

07/24 🍼🤱

• Monny
    27. Veljača 2024. 11:16

Delce15

Monny

Super do sad, imala sam kontrolu kod mog ginekologa nakon dva dana i sve je izgledalo dobro. Ispocetka me malo zatezalo mjesto uboda ali prestalo je brzo.
    Jesu, poslali su mi prvi dio postom, cini mi se da je u petak stiglo, sa slikom svih hromosoma. Jos ocekujemo iduce sedmice ostatak nalaza, tj. jos gene.
    Kako si ti? Kad se nadas ostatku nalaza? Ocekujes jos samo ostatak hromosoma ili i genetsku sliku?

Isto tako me malo zatezalo, ali sad je dobro..ma da uglavnom odmaram i dalje 😅
    Rekli su mi prvo poslati fish nalaz, a onda za 2 tjedna ostatak kariograma, mislim da cemo dobiti samo kromosome, jer nismo davali krvi ni muz ni ja. Kod nas je bilo bitno potvrditi da nema trisomiju 13. Opet cu tamo raditi anomaly scan u 21. tjednu 🍀

12/23 UZV ♥️✔️

Leeloo101
    27. Veljača 2024. 11:45

Delce15

Hvala cure na ohrabrenju 🤗
    Leloo, tako i ja, svaku noc je molim da mi da neki znak hahaha ali nece lopuza 😂 radujem se narednim sedmicama i nadam da ce se ubrzo javiti.
    Sretno svima danas na pregledima 🌸🌸🌸

Kako sam napisala, tako se javila, ali sa povraćanjem  ..

Pojela sam Zobenu kasu i za 15min sve povratila... nije čak bilo ni kiseline...
    Kasnije nastavila kao da se nije ništa dogodilo ..

I to sad prvi put u trudnoci da sam povratila .. nije mi jasno 

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.