Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Faith1509
    21. Veljača 2024. 13:32

Cure sve imate predivne trbuščiće 😍😍😍🥰

Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
    Nifty low risk, stiže dečko 💙

zeka123
    21. Veljača 2024. 13:45

Sreca3

zeka123

https://ibb.co/F8V0KGR evo nas , kako ste vi ?🥰

Mene su zvali iz ordinacije da dođem sutra jer su stigli nalazi briseva , papa testa pa sam sad zabrinuta da nešto ne valja 😔

Opaaaaaaaa,Zeka fotka je bas seksi ako me razumes,izazovna trudnica bas…..uf….🥰…..ne brini,nije nista strasno a ako ista i nadju resices to bez brige.

Hvala draga moja 😊 , ja spustila vreće sa ormara pa ću tokom vikenda krenut pregledavat sve i slagat pa se čujemo kad sve riješim preko emaila 😊

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

nada23
    21. Veljača 2024. 13:59

Zeka, Laurell i Purple, predivne ste trudnice 🥰
    Zeka nemoj unaprijed previše brinuti, nadam se da sve bude ok sa papa testom. 
    Ja se danas konacno super osjećam, kao da sam odjednom dobila nalet energije. 😁 Nadam se da nije samo faza i da će potrajati 😊

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Hellobaby
    21. Veljača 2024. 14:23

Ajme cure, predivne ste 😍 
    Zeka nadam se da je sve ok sa brisevima 🤞 
    Nego..poklanjam robicu za curicu ako kojoj treba 🙂  

👩 33
    👱🏻‍♂️ 36
    💔💔
    💗💗💙💗💙

• Monny
    21. Veljača 2024. 14:25

Hej cure, hvala svima koje ste pisale ♥️
    Amniocenteza je dobro prošla, malo je neugodno, više me boljela anti-D injekcija poslije 😅
    Na uzv je i dalje sve super, doktorica ne vidi znakove trisomije i gospođica se napokon lijepo okrenula pa smo dobili i lijepe fotkice 🤗
    U petak ćemo dobiti prvi dio nalaza pa vam pišem 🍀

12/23 UZV ♥️✔️

Delce15
    21. Veljača 2024. 14:28

Predivno 🥰🥰🥰 bice sve dobro, vjerujem u to. Sta je anti-D inekcija? Za koji ste se paket odlucili na kraju, da li cete samo hromosome ispitivati ili i gene? 

👩29

07/24 🍼🤱

• Monny
    21. Veljača 2024. 14:42

Delce15

Predivno 🥰🥰🥰 bice sve dobro, vjerujem u to. Sta je anti-D inekcija? Za koji ste se paket odlucili na kraju, da li cete samo hromosome ispitivati ili i gene?

Rh negativna sam pa sam morala primiti zaštitu. Pitala nas je samo za Array, ali ništa posebno nije nudila u smislu da nam je najvažnije ovo osnovno. Platili smo samo fish metodu. Sad moram izdržati do petka 🫣

12/23 UZV ♥️✔️

nada23
    21. Veljača 2024. 14:56

Monny, ne mogu ni zamisliti kroz što prolazis cijelo ovo vrijeme u neizvjesnosti. Super je da je na uzv sve uredno. Vjerujem da će i nalazi biti dobri i da ces konacno odahnuti i uzivati u trudnoći ❤️

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Delce15
    21. Veljača 2024. 15:05

Monny

Delce15

Rh negativna sam pa sam morala primiti zaštitu. Pitala nas je samo za Array, ali ništa posebno nije nudila u smislu da nam je najvažnije ovo osnovno. Platili smo samo fish metodu. Sad moram izdržati do petka 🫣

Drzim fige da ti prodje sto prije, ali ja zaista vjerujem da ce sve biti ok, cim je i na uzv tako 😊 onda cemo konacno uzivati i opustiti se. 

👩29

07/24 🍼🤱

Sreca3
    21. Veljača 2024. 15:13

Hellobaby

Ajme cure, predivne ste 😍
    Zeka nadam se da je sve ok sa brisevima 🤞
    Nego..poklanjam robicu za curicu ako kojoj treba 🙂

Moze meniiiiii effesolori@gmail.com Mozes mi poslati u Zagreb odakle si.❤️🥰❤️🥰❤️

Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
    09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.