Evo mene nakon nekih 10ak dana. Moja beba se i dalje drzi toga da povracamo iskljucivo iza 21h pa smo evo nakon 10 dana obnovili taj famozni ritual! 🤦🏼♀️
Cini mi se da sam jedina koja i dalje povraca hahah
Očito je to neki nocni partijaner… 😆
Ja se noćas budila par puta i zaspala sad pred jutro ko da sutra ne postoji
I meni se cini 🤣 tko god me pita imam li mucnine pa kad kazem da je svako povracanje bilo izmedju 21 i 00, svi se cude 🤣🤦🏼♀️
Ne mogu docekat pregled sutra da vidim sta ta mala loptica radi unutra 🙈
Jesu se ikome noge počele širiti?
Danas obukla salonke..pa ne znam je l zbog razlike prelaska iz cizmi, ili 🤭
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Monny,sretno danas ženska. Da sve prodje u najboljem mogucem redu.🧸🌹
Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Leptirko, ne znam hoću li te utješiti ovime ili još više ubedirati haha ali ja evo još uvijek povraćam. Mučnine su kratkotrajne i zna se zaredati i tjedan dana bez povraćanja, a onda u jednom danu tri puta 😫 I tak u krug.
Purple, i moj isto zna doći jako nisko i to baš bude bolno, peče i boli u isto vrijeme 🙈 A najviše ga inače osjetim dok npr. mirujem i gledam TV, znači u tom nekom poluležećem položaju na leđima.
.
Popratila sam da se nešto malo pisalo o kolicima. Kod nas će to biti prva veća, konkretnija kupovina. Za sada gledam samo preko weba, nisam ništa isprobala u trgovini. Jako me vuče Joolz marka. Kaže muž da je preskupo, kao u čem su nas vozili pa nam ništa nije falilo. A ja opet ne bi baš štedila na tim stvarima (npr. kolica i krevetić) 😏 I naravno kao ženi da mi je važna i ona estetska komponenta pa onda kad spojiš i kvalitetu i estetiku vidim da ne možeš baš proći jeftino
Leptirko, ne znam hoću li te utješiti ovime ili još više ubedirati haha ali ja evo još uvijek povraćam. Mučnine su kratkotrajne i zna se zaredati i tjedan dana bez povraćanja, a onda u jednom danu tri puta 😫 I tak u krug.
Purple, i moj isto zna doći jako nisko i to baš bude bolno, peče i boli u isto vrijeme 🙈 A najviše ga inače osjetim dok npr. mirujem i gledam TV, znači u tom nekom poluležećem položaju na leđima.
.
Popratila sam da se nešto malo pisalo o kolicima. Kod nas će to biti prva veća, konkretnija kupovina. Za sada gledam samo preko weba, nisam ništa isprobala u trgovini. Jako me vuče Joolz marka. Kaže muž da je preskupo, kao u čem su nas vozili pa nam ništa nije falilo. A ja opet ne bi baš štedila na tim stvarima (npr. kolica i krevetić) 😏 I naravno kao ženi da mi je važna i ona estetska komponenta pa onda kad spojiš i kvalitetu i estetiku vidim da ne možeš baš proći jeftino
Meni je bilo bitnije da je jaje koje dolazi uz kolica dobro. Naivno sam mislila da je sve to isto, dok mi frendica nije dala preporuke pa sam guglala. 🫡
Iako, vjerujem da je sve to na kraju dobro i sigurno (pa cak i ona najjeftinija jer ne bi bila na trzistu).
Mi smo uzeli neki srednji rang (550e), muz je isto znao reci u cemu se on vozio hahaha, ali ovo mu je bilo okej.
💙5/24💙
.
A baš ti hvala 🤣🤣
Još se ja čudim kako je lijepo bit trudan dok nema mucnina, kad eto mi hahah
Najgore mi je sto za koji dan trebamo na put, a povracanje se vratilo. Ali nema veze, proci ce i to!
Ja sam isto nekako za Joolz, iako i sama smatram da su preskupa pa onda opet prva je beba, bit ce za koju godinu i braco ili seka ako Bog da. Ne znam, imam ja jos vremena do kupovine pa cu razmislit, a i do tad ce dosta vas vec kupit pa cak i probat sa bebacima pa cemo imat iskustva i dojmove 🥰🥰
https://ibb.co/F8V0KGR evo nas , kako ste vi ?🥰
Mene su zvali iz ordinacije da dođem sutra jer su stigli nalazi briseva , papa testa pa sam sad zabrinuta da nešto ne valja 😔
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Mene su zvali iz ordinacije da dođem sutra jer su stigli nalazi briseva , papa testa pa sam sad zabrinuta da nešto ne valja 😔
Ajme Zeka koji lijepi trbuh😍😍 moj jos nije ni blizu toliki. Koliko si trudna da znam kad se mogu nadat takvom izgledu?
Covjeceeee kako super trbuh!! 🤩🤩🤩🤩
💙5/24💙
Leptirko nisi jedina!!! Haha. Isto mi je još uvijek. Budem ok tjedan dana, sa blagim naletima mučnine ali izdržljivim i onda me odjednom dva dana opet ubije, povracam i do dva tri put u danu. I onda opet dobro i tako u krug. Ali neću se zaliti s obzirom kako je bilo ovo mi je med i mlijeko.
Zeka woow koji trbuh 🤩 koji si tjedan?
.
Sretno svima na pregledima danas 🌸🙏🏼
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Sortiraj odgovore
Najstariji