Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • LauraUna327
    16. Veljača 2024. 08:50

zeka123

Cure hvala vam sad sam dobro. Ja inače pijem magnezij direkt 347 mg , jel to možda previše ?

Ak ti se ponovi probaj preskočit jedan dan. 

It's a girl 💕

• Monny
    16. Veljača 2024. 08:57

zeka123

Jutro , noć je prošla katastrofa. Dizala se nekoliko puta na wc , imala sam takve grčeve da sam mislila da se nešto događa. Međutim svaki put kad bi se iskakila grčevi bi prestali.
    Sad sam dobro i nadam se da će tako ostat. Poslat cu email dr za svaki slučaj.

Jooj zeka, mene je isto magnezij sredio 🤦 doktorica mi čak preporučila da pijem 2x 400 mg dnevno, haha, ja imam problem i od 300 mg 😂

12/23 UZV ♥️✔️

zeka123
    16. Veljača 2024. 09:18

mima95

Hej nikako da se javim.U srijedu smo zbog bolova i sluzi bili na vanrednom pregledu.Vrat maternice skračen,toliko da ne osjeti prstima,radio ultrazvuk nismo se počeli otvarat hvala bogu.Od sad smo na mirovanju i čuvanju trudnoće pošto sam višerotka.Ovo mi je 5 trudnoća,a 4 dijete.Tako da smo morali odgodit autoškolu i sve obaveze.Malo je teško mirovat s obzirom da imam 2 školarca i klinku od 5g. koja je baš zvrkava i nikad nema mira.Ali za bebača sve,tako da su djeca odlučila da če preuzet lakše poslove po kući.Kako vi uspjevate mirovati a da vam kuća ne ostaje u kaosu?

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20717;28/st/20240721/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/3c2f/preg.png

Ja bi trebala mirovat ali uz djecu i sve što dolazi sa kućom je nemoguće. Trudim se što manje rintat ali eto. Ne pazim se baš kako bi trebala. A pomoć nikakve nemam satrane osim muža.

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

• mima95
    16. Veljača 2024. 09:26

Hellobaby

mima95

Hej nikako da se javim.U srijedu smo zbog bolova i sluzi bili na vanrednom pregledu.Vrat maternice skračen,toliko da ne osjeti prstima,radio ultrazvuk nismo se počeli otvarat hvala bogu.Od sad smo na mirovanju i čuvanju trudnoće pošto sam višerotka.Ovo mi je 5 trudnoća,a 4 dijete.Tako da smo morali odgodit autoškolu i sve obaveze.Malo je teško mirovat s obzirom da imam 2 školarca i klinku od 5g. koja je baš zvrkava i nikad nema mira.Ali za bebača sve,tako da su djeca odlučila da če preuzet lakše poslove po kući.Kako vi uspjevate mirovati a da vam kuća ne ostaje u kaosu?

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20717;28/st/20240721/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/3c2f/preg.png

A baš mi je žao što te snašlo!
    Ništa ti ne preostaje nego mirovanje. Koliko je izmjerio cerviks?
    Ja imam 2 školarke, sina od 5 godina i curicu 2 godine. Također 2 spontana iza sebe. I kada nemogu, sve pustim…
    Ti ima ko pomoć? Bar da skuha..

Cerviks 4.78cm sve izgleda ok ali su nas zabrinuli bolovi i ta sluz.Mislio je da sam se počela otvarat.Rekao je u slučaju da se bolovi povečaju odma na hitnu.Ali eto kako više odmaram manje boli.Kontrola za 2 tjedna.Trebala nam je kontrola biti 7.3,ali idemo ponovno 1.3.
    Što se tiče pomoći jedino djeca,a kuhanje moram ja.Ovih 3 djece imam iz prošle veze koja se loše završila.A sadašnji dečko neživi s nama,iako se nadam da če se to promjeniti.Tako da se snalazimo kako znamo.Hvala bogu pa su djeca dobra i hoće pomoći uvijek,osim malene koja kažem nikad nema mira.

laurell
    16. Veljača 2024. 09:30

Zeka i meni noćas katastrofalna noc. Nemam proljev al zato cijelu noć neki bolovi, grčevi, samo sam se vrtila, kako god se okrenem ne pase počne pikati na toj strani. Na leđima me isto onda me krene po sredini. Ali mene skroz nisko dolje boli i blago u leđima kad na leđa se okrenem. Evo i jutros se nastavlja. Možda  je i od crijeva posto sam i puna zraka a nikako na wc ići.. ali svakako nije ugodno.😖 u pon mi je pregled pa ću ga pitati. Ali nadam se da će prestati 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

zeka123
    16. Veljača 2024. 11:05

laurell

Zekai meni noćas katastrofalna noc. Nemam proljev al zato cijelu noć neki bolovi, grčevi, samo sam se vrtila, kako god se okrenem ne pase počne pikati na toj strani. Na leđima me isto onda me krene po sredini. Ali mene skroz nisko dolje boli i blago u leđima kad na leđa se okrenem. Evo i jutros se nastavlja. Možda je i od crijeva posto sam i puna zraka a nikako na wc ići.. ali svakako nije ugodno.😖 u pon mi je pregled pa ću ga pitati. Ali nadam se da će prestati

Joj muko moja , baš nas je krenulo kako se kaže.
    Užas mi je jer ne spavam.
    Baš se bojim kako ću se poslije nosit sa trudnoćom.

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

zeka123
    16. Veljača 2024. 11:06

Monny

zeka123

Jutro , noć je prošla katastrofa. Dizala se nekoliko puta na wc , imala sam takve grčeve da sam mislila da se nešto događa. Međutim svaki put kad bi se iskakila grčevi bi prestali.

Jooj zeka, mene je isto magnezij sredio 🤦 doktorica mi čak preporučila da pijem 2x 400 mg dnevno, haha, ja imam problem i od 300 mg 😂

Auuuu to je baš puno 😮

Sreca3
    16. Veljača 2024. 11:37

Zeka,procice to smanji magnezijum , probaj svaki drugi dan.nadam se da si videla moj mail❤️ pa se dopisujemo za robicu.

Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
    09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica

Sreca3
    16. Veljača 2024. 11:40

laurell

Zekai meni noćas katastrofalna noc. Nemam proljev al zato cijelu noć neki bolovi, grčevi, samo sam se vrtila, kako god se okrenem ne pase počne pikati na toj strani. Na leđima me isto onda me krene po sredini. Ali mene skroz nisko dolje boli i blago u leđima kad na leđa se okrenem. Evo i jutros se nastavlja. Možda je i od crijeva posto sam i puna zraka a nikako na wc ići.. ali svakako nije ugodno.😖 u pon mi je pregled pa ću ga pitati. Ali nadam se da će prestati

Laurell  meni je u tim tjednima bilo uzas, po celu noc me bolilo sve oko materice i materica i girnji deo stomaka i trtica tad sam i krvarila, to mi je najgori tjedan bio. Jos mi je bila zavaljena materica pa se sad na zadnjem pregledu ispravila sto je jos pojacalo bolove.
    Procice to ne boj se.
    I ja sam bila u strahu ali sve je normalno.
    Meni je mnogo pomoglo ovo sto ja i Korni pijemo, ako si iz HR... pitaj ginekologa da ti to da. Korni….napisi kako se to tamo zove ?

Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
    09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica

• Monny
    16. Veljača 2024. 11:52

zeka123

Monny

zeka123

Auuuu to je baš puno 😮

Da, maternica mi je bila skroz iza uz leđa. Hvala Bogu ispravila se pa ću sad smanjiti na 150 mg.

12/23 UZV ♥️✔️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.