Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Perpetua
    17. Veljača 2024. 10:02

Mi smo i dalje u ludnici oko selidbe pa ne stignem baš čitati nažalost, ali htjela sam se samo javiti nakon pregleda jučer, sve je super, uspjeli smo konačno i slikicu lica malo uhvatiti, i baš mi liči malac na kći iz te faze iz trbuha 😄🥰 Ja nisam imala neki posebno duži anomaly scan, pitala sam ginekologicu za to jučer pa mi je ona rekla da ona u biti skoro svaki UZV radi kao mali anomaly, i stvarno uvijek prođe sve razne dijelove tijela pa govori "tu su srčane klijetke i pretklijetke, sve ok, tu je ta i ta kost, sve ok" 😄

Trbuh je pošteno vani, nekad mi se čini nepojmljivo da još 4 mjeseca treba rasti 🙈 A dobila sam manje kila nego s kćeri dosad 😂

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

laurell
    17. Veljača 2024. 11:11

Leptirko bas sam si i ja jučer gledala na H&M tajice trudničke, samo online. Jesi uzela broj koji i inače pa se rastežu ili pak broj veće? 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

laurell
    17. Veljača 2024. 11:15

Cure, čestitke svima na urednim pregledima! Neka se tako i nastavi 🥂 moj je u ponedjeljak, mjerit će mi nuhalni i to.. nestrpljiva sam 🙃
    .
    Sto se serija tiče, ja navečer gledam turske serije na Novoj TV, a onda se prebacujem na Netflix. Trenutno gledam Griseldu. 🫣

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

Leeloo101
    17. Veljača 2024. 11:32

Leptirko22

Zene moje, ja sam jucer u H&M-u ugrabila trudnicke tajice - ja sam se spasila, zivim novi zivot. Ovo je WOW 🤣🤣 ne znam sta sam cekala do sad.

S tim da napomenem da inace mrzim sve sto je uz tijelo i sto me stisce, ali ovo je sve 🙈

Hvala na poticaju... ja nikako da krenem😆

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

zeka123
    17. Veljača 2024. 11:36

Čestitam svima na pregledima 🥰

Cure dali se vi znojite nenormalno ? Znači počela sam se cijedit. Dlanovi , stopala , ispod pazuha..stalno otvaram prozore da hladnoća uđe

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

Leptirko22
    17. Veljača 2024. 11:42

laurell

Leptirko bas sam si i ja jučer gledala na H&M tajice trudničke, samo online. Jesi uzela broj koji i inače pa se rastežu ili pak broj veće?

Uzela sam M velicinu, i super su mi. Cak sam ih i u susilicu ubacila 🤣 mozda sam mogla uzeti L zbog duzine jer sam visoka, ali stvarno super su

Leeloo101

Leptirko22

Zene moje, ja sam jucer u H&M-u ugrabila trudnicke tajice - ja sam se spasila, zivim novi zivot. Ovo je WOW 🤣🤣 ne znam sta sam cekala do sad.

S tim da napomenem da inace mrzim sve sto je uz tijelo i sto me stisce, ali ovo je sve 🙈

Hvala na poticaju… ja nikako da krenem😆

zeka123

Čestitam svima na pregledima 🥰

Cure dali se vi znojite nenormalno ? Znači počela sam se cijedit. Dlanovi , stopala , ispod pazuha..stalno otvaram prozore da hladnoća uđe

Ja se svaki put u golu vodu pretvorim kad sam u cekaonici kod gin. Ne od straha, nego budem ekstremno nestrpljiva 🤣🤣

Leptirko22
    17. Veljača 2024. 11:47

E da, jos sam htjela reci...Kako su se mucnine napokon smirile i minimalizirale. Jucer sam se nasminkala nakon 2 mjeseca (s tim da je moje sminkanje puder i maskara🤣)  ja sam sebi bila tako lijepa, tako sam si zracila pozitivom. Mislim, nemojte me krivo shvatit, ja nisam nikakav narcis ni egoist, ali nakon one puste borbe s mucninama i di sam izgledala kao da nema dalje, ovo me bas podiglo. 

I bas mi je trebalo. Od sad uvodim sminkanje jednom tjedno  🤣🤣

Sreca3
    17. Veljača 2024. 12:00

Jao , ja sam danas kupila kolicaaaa.....ali nisam mogla da odolim!!!🧸🎉 

Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
    09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica

Leeloo101
    17. Veljača 2024. 12:09

Leptirko vidim da ću morati... a šminkanje... možeš i češće.. sve što te veseli

Zeka ja se noćas probudila u hladnom znoju,  mijenjala i gaćice i pidžamu 
    Srećo što si uzela ?

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

Sreca3
    17. Veljača 2024. 14:58

Leeloo101

Leptirkovidim da ću morati… a šminkanje… možeš i češće.. sve što te veseli

Zeka ja se noćas probudila u hladnom znoju, mijenjala i gaćice i pidžamu
    Srećo što si uzela ?

Leeloo101,ja sam na kraju uzela Stokke V6 3 u 1.... i plus onu zimsku navlaku za bebu😊.... u sivoj boji i to sam nasla u Puli pa ce mi dostaviti do Zagreba. Najvise su mi se dopala zbog toga sto se rotiraju 360 i sto ti je nekako bebac gore blizu.... bas bas su mi zbog toga top.

Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
    09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.