Jutro, cure! Cini mi se da je Zeka (oprosti ako grijesim jer mi je tesko zapamtiti sve) pisala da ju rasturaju leda i zdjelica. Pa me zanima kakvi su to bolovi zdjelice, gdje to boli, s prednje strane ili? Nocas sam se okretala i toliko me presjeklo u donjem dijelu trbuha i pikalo sa svih mogucih strana, od vaginalnih kosti do straznjice. I sad je takoder malo napetiji taj dio i svako malo stegne. Pa me zanima ima li koja slicne simptome tu i tamo?
Jutro , noć je prošla katastrofa. Dizala se nekoliko puta na wc , imala sam takve grčeve da sam mislila da se nešto događa. Međutim svaki put kad bi se iskakila grčevi bi prestali.
Sad sam dobro i nadam se da će tako ostat. Poslat cu email dr za svaki slučaj.
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Jutro , noć je prošla katastrofa. Dizala se nekoliko puta na wc , imala sam takve grčeve da sam mislila da se nešto događa. Međutim svaki put kad bi se iskakila grčevi bi prestali.
Sad sam dobro i nadam se da će tako ostat. Poslat cu email dr za svaki slučaj.
Ajoj 😢 nadam se da će brzo proći. Javi ...
Pročitala sam da piješ magnezij, on zna izazivati proljev i čišćenje ako ga uzmeš previše pa se na taj način izbacuje iz organizma. Probaj smanjiti dozu.
Ja sam dobila preporuku od ginice da pijem 300mg dnevno, ali sam skuzila da mi je previše jer me baš prazni pa jedan - dva dana smanjim dozu pa ponovno.
It's a girl 💕
Jutro svima, napokon izlazim iz ove dosadne prehlade. Malo se lakse dise. Suosjecam sa svima koje imaju bolove, proljeve, paniku. Bas zna bit iscrpljujuca ova trudnoca.
Ja evo na mjesecnoj kontroli stitnjace, pratim je svaki mjesec zbog hipertireoze, ali sam u remisiji vec tri godine. Tako da je ovo samo preventivno, za sad sve ok. Netko je spomenuo nizak tsh, preporucam da nadjete dobrog endokrinologa (imam preporuku za zg ako treba).
Svi oko mene kaslju, jedva cekam pobjec iz ove bolnice aaaaaaaaa. Samo mi jos treba da se opet prehladim.
Eonaria nisam to očekivala ja sam trenutno na House of cards, ali nije mi nešto...
Zeka kako si?
Katy kod mene je snizen, ali čekam nalaze za dodatne hormone. Pa će vidjeti dalje.. imam super endokrinologicu, pa će valjda smisliti nešto kvalitetno.. ipak hvala...
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Jutro, cure! Cini mi se da je Zeka (oprosti ako grijesim jer mi je tesko zapamtiti sve) pisala da ju rasturaju leda i zdjelica. Pa me zanima kakvi su to bolovi zdjelice, gdje to boli, s prednje strane ili? Nocas sam se okretala i toliko me presjeklo u donjem dijelu trbuha i pikalo sa svih mogucih strana, od vaginalnih kosti do straznjice. I sad je takoder malo napetiji taj dio i svako malo stegne. Pa me zanima ima li koja slicne simptome tu i tamo?
Mene ti rastura zdjelica i kičma , ko da mi neko razdvaja kosti. Ne znam objasnit. Pa kao da sam polu pokoćena. Nikako ne leđa ne mogu , samo se okrečem ko da sam na rigišpilu.
Pikanje sa svih strana.
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Cure hvala vam sad sam dobro. Ja inače pijem magnezij direkt 347 mg , jel to možda previše ?
Hej nikako da se javim.U srijedu smo zbog bolova i sluzi bili na vanrednom pregledu.Vrat maternice skračen,toliko da ne osjeti prstima,radio ultrazvuk nismo se počeli otvarat hvala bogu.Od sad smo na mirovanju i čuvanju trudnoće pošto sam višerotka.Ovo mi je 5 trudnoća,a 4 dijete.Tako da smo morali odgodit autoškolu i sve obaveze.Malo je teško mirovat s obzirom da imam 2 školarca i klinku od 5g. koja je baš zvrkava i nikad nema mira.Ali za bebača sve,tako da su djeca odlučila da če preuzet lakše poslove po kući.Kako vi uspjevate mirovati a da vam kuća ne ostaje u kaosu?
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20717;28/st/20240721/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/3c2f/preg.png
Jutro cure!
Nemogu se sjetiti koja od vas je pitala za tetra pelene.
Kupovala iz ethereal-a, kao i njihive dekice i aden+anais (na stranici next).
Eonaria nama je uvijek ok broj 56 jer rađam veću djecu. Uzimala sam od next-a, a bodiće petit bateau- oni su nepoderivi. Sad ću isto kupiti nešto novo za izlazak iz rodilišta. Svakom sam vakumirala i spremila robicu u kojoj je izašao iz rodilišta, od krštenja i kasnije ubacim ručnik. To mi je baš lijepa uspomena 😀
Zeka istu situaciju ja imala prije neki dan i prošlo samo od sebe. Znala sam da su crijeva jer me bolje iznad pupka i to što si rekla nakon wc-a mi je bilo bolje.
Matka ma mene ti sve boli, rekla sam neki dan mužu da sam ostarila 🤣 pa mi je rekao pa i jesi malo od kada smo skupa 😂😂😂😂
.
Kakve planove imate za vikend?
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Hej nikako da se javim.U srijedu smo zbog bolova i sluzi bili na vanrednom pregledu.Vrat maternice skračen,toliko da ne osjeti prstima,radio ultrazvuk nismo se počeli otvarat hvala bogu.Od sad smo na mirovanju i čuvanju trudnoće pošto sam višerotka.Ovo mi je 5 trudnoća,a 4 dijete.Tako da smo morali odgodit autoškolu i sve obaveze.Malo je teško mirovat s obzirom da imam 2 školarca i klinku od 5g. koja je baš zvrkava i nikad nema mira.Ali za bebača sve,tako da su djeca odlučila da če preuzet lakše poslove po kući.Kako vi uspjevate mirovati a da vam kuća ne ostaje u kaosu?https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20717;28/st/20240721/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/3c2f/preg.png
A baš mi je žao što te snašlo!
Ništa ti ne preostaje nego mirovanje. Koliko je izmjerio cerviks?
Ja imam 2 školarke, sina od 5 godina i curicu 2 godine. Također 2 spontana iza sebe. I kada nemogu, sve pustim...
Ti ima ko pomoć? Bar da skuha..
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Sortiraj odgovore
Najstariji