Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Faith1509
    15. Veljača 2024. 15:03

Čestitam na dobrim pregledima 😊😊
    Korni znam kako ti je 😂 zadnja dva dana nešto slabije ali kako uglavnom ležim mislim da je i to razlog. Onda odjednom samo bol, javi se da je budan 🙈

Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
    Nifty low risk, stiže dečko 💙

korni
    15. Veljača 2024. 15:27

Faith evo kod mene je čokoladica upalila 😂 a to je tako, ništa bez straha :D
    Eonaria ja sam naručila online sa Bebe Nova (Haru mi za njih rekla), Paket je 10 kom (80x80) i bile su cca 12,50 eur, najpovoljnije su ispale,pa sam uzela dva paketa i mislim da će to biti dosta. naručila u subotu, u utorak su stigle :D

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Leeloo101
    15. Veljača 2024. 16:15

Eonaria što gledas

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

• LauraUna327
    15. Veljača 2024. 17:55

Sreca3

Evo ga proradilo!
    Monny- cestitam ba dobrom pregledu! Drago mi je da si sretna jer i ja sam danas! A sutra sve ispocetka sa brigom😁🧸
    Zeka-hvala ti mila moja , upravo sam procitala tvoj post o garderobi i ja cu ti uzeti ako imas za bebice bas🥰
    Laurauna- ovako-taj prvi put kad sam prokrvarila na 12+1 setala sam i bez ikakvog bola samo sam osetila mokro na gacicama- kad ono sveza rozo crvena krv. Samo to i vise nisam krvarila uvece otisla na pregled i ustanovljeno je da je od niske posteljice verovatno.
    Ostalih dana smedjarenje bi pocelo kada bi krenuli bolovi u ligamentima i materici , sat dva nakon prestanka bola imala sam smedji iscedak samo na gacicama recimo u krugu od 5 mm maksimalno.

Sreca3 hvala ti na odgovoru. Jesi morala mirovat tj ležala? Ili si sve normalno obavljala samo malo u manjem intenzitetu?

It's a girl 💕

Sreca3
    15. Veljača 2024. 18:32

LauraUna327

Sreca3

Evo ga proradilo!
    Monny- cestitam ba dobrom pregledu! Drago mi je da si sretna jer i ja sam danas! A sutra sve ispocetka sa brigom😁🧸
    Zeka-hvala ti mila moja , upravo sam procitala tvoj post o garderobi i ja cu ti uzeti ako imas za bebice bas🥰
    Laurauna- ovako-taj prvi put kad sam prokrvarila na 12+1 setala sam i bez ikakvog bola samo sam osetila mokro na gacicama- kad ono sveza rozo crvena krv. Samo to i vise nisam krvarila uvece otisla na pregled i ustanovljeno je da je od niske posteljice verovatno.
    Ostalih dana smedjarenje bi pocelo kada bi krenuli bolovi u ligamentima i materici , sat dva nakon prestanka bola imala sam smedji iscedak samo na gacicama recimo u krugu od 5 mm maksimalno.
    Sreca3hvala ti na odgovoru. Jesi morala mirovat tj ležala? Ili si sve normalno obavljala samo malo u manjem intenzitetu?

Smanjila intenzitet, dosta vise odmarala. Ujutro kratka setnja i kavica i onda ostalo po kuci. Sto se tice probadanja u cerviksu- rekla je da je to zbog volumena krvi da nema veze sa otvaranjem cerviksa( kao sto vidis cerviks mi je dobar i zatvoren) 39mm. 

Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
    09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica

• deedee1405
    15. Veljača 2024. 20:23

Pozdrav žene, 
    Evo danas bila na pregledu, sve super, bebica odgovara tjednima, cerviks super, sljedeći pregled 14.3.
    Općenito sto se trudnoće tiče, pred 2 tjedna prestala povraćanja ali me navečer hvata mučnina ali ništa strašni, da ostane tako do kraja pristajem na to! 
    Nadam se da ste i vi sve super i da bebice lijepo rastu! 

• LauraUna327
    15. Veljača 2024. 21:23

Sreca3 hvala ti 🙂 i ja sam isto smanjila intenzitet. Zadnjih tjedan dana uglavnom u kući imam sreće pa sam na radu od kuće. Danas i sutra sam u uredu, ali sam sva usporena. 
    Meni se cerviks povećao, s 39 mm na 40 mm. I posteljica se pomaknula za 1 cm, međutim, još nije dovoljno. Jedva čekam idući pregled. 
    Naručila sam se i privatno, čisto da porazgovaram s još nekim. Pregled je tek 11.3. 
    Ja ću na idućem pregledu biti u 18+2, jel netko u tom tjednu radio anatomy scan? 
    Ginica mi nije ništa spomenula, ali nekako mislim da me neće naručivati ponovno za dva tjedna. 

It's a girl 💕

purple13
    15. Veljača 2024. 21:33

LauraUna327

Sreca3 hvala ti 🙂 i ja sam isto smanjila intenzitet. Zadnjih tjedan dana uglavnom u kući imam sreće pa sam na radu od kuće. Danas i sutra sam u uredu, ali sam sva usporena.
    Meni se cerviks povećao, s 39 mm na 40 mm. I posteljica se pomaknula za 1 cm, međutim, još nije dovoljno. Jedva čekam idući pregled.
    Naručila sam se i privatno, čisto da porazgovaram s još nekim. Pregled je tek 11.3.
    Ja ću na idućem pregledu biti u 18+2, jel netko u tom tjednu radio anatomy scan?
    Ginica mi nije ništa spomenula, ali nekako mislim da me neće naručivati ponovno za dva tjedna.

Anatomy scan sam radila kad sam bila ravno 21. tjedan. Doktorica mi je rekla ili dobijem uputnicu za bolnicu ili privatno. Isla sam privatno i bilo je super.

💙5/24💙

korni
    15. Veljača 2024. 21:34

deedee bravo zs dobar pregled 🤗
    LauraUna mislim da sam bila pročitala da se anomaly scan radi izmedju 18. i 22.tt, tako da mislim da bi to trebalo biti ok 🙂 
    Mene je malena umirila, osjetim ju cijelo popodne i vidjela sam po prvi put na trbuhu kako je lupnula 🤭❤️

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Sreca3
    15. Veljača 2024. 21:52

korni

deedee bravo zs dobar pregled 🤗
    LauraUna mislim da sam bila pročitala da se anomaly scan radi izmedju 18. i 22.tt, tako da mislim da bi to trebalo biti ok 🙂
    Mene je malena umirila, osjetim ju cijelo popodne i vidjela sam po prvi put na trbuhu kako je lupnula 🤭❤️

Ajme Korni…..to  je onako kao iz snova🥰❤️....mnogo sam srecna mnogo sto smo konacno docekale takve stvari.... mislim na nas koje smo se bas namucile. Nema vece srece.

Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
    09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.