Cure, ja svima toplo preporučam seriju Normal People, ja sam je progutala u 2 dana cijelu. Usput imate i praznik za oči u obliku glavnog glumca 🥰🥰
Želim vam svima dobar vikend i da se lijepo odmorite!
Cure, ja svima toplo preporučam seriju Normal People, ja sam je progutala u 2 dana cijelu. Usput imate i praznik za oči u obliku glavnog glumca 🥰🥰
Hvala, i ti isto! 🥰
Što se serije tiče, pogledala sam i bila sam zadovoljna. 😄
Ja nažalost nemam vremena za serije i filmove 😂😂😂 , navečer budem toliko umorna od svega da nisam ni sposobna nešto gledat.
Djeca , kuća..uvijek nekog vraga treba 😂
Naravno da uz dijete doma to baš nije opcija, ali se nadam da dobivaš pomoći koliko ti treba. 🙏🏻
Hvala, i ti isto! 🥰
Što se serije tiče, pogledala sam i bila sam zadovoljna. 😄Ja nažalost nemam vremena za serije i filmove 😂😂😂 , navečer budem toliko umorna od svega da nisam ni sposobna nešto gledat.
Djeca , kuća..uvijek nekog vraga treba 😂
Nama je ovo prvo, muž i frendica uskoče oko većih stvari doma tako da ja na meni samo da ležim. Smijem samo na relaciji wc-krevet pa se toga i držimo. Sretna sam što su svi oko mene tako divni i pažljivo! ❣️
Naravno da uz dijete doma to baš nije opcija, ali se nadam da dobivaš pomoći koliko ti treba. 🙏🏻
Da nažalost nemamo nikoga da uskoči. Suprug radi pa popodne kad dođe pomogne i po doma šta treba.
Nažalost moje mirovanje nije mirovanje. Mlađa curica ne hoda , mala je , starija hoće isto pažnju doduše dosta se igra sama sa sobom ili dođu prijatelji. Onda nekad k njima.
Nekad i nikakvo uspavljivanje osim ruku ne upali pa je moram nosit ( mlađu ) , zubi izlaze , ma haos
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Marta i Eonaria sretno na anomaly scanovima! 🥰🥰 uzivala sam na tom pregledu, bas duze traje i sve vidis.
Cure s tegobama, nadam se da ce vam vikend biti dobar te da ce vam se sve smiriti. 🥰
Ne mogu se pozaliti da me nesto muci, kad secem onda nekad osjetim munje u desnom guzu hahahah i tako, te neke babaste tegobe imam. Nedavno sam pisala kako mi se ni ne vidi trbuh, ali je bome iskocio unazad dva tjedna. (Kad sam se isla brijati sam shvatila, omg kako ce bit poslije 🤣😅)
💙5/24💙
Martai Eonariasretno na anomaly scanovima! 🥰🥰 uzivala sam na tom pregledu, bas duze traje i sve vidis.
Cure s tegobama, nadam se da ce vam vikend biti dobar te da ce vam se sve smiriti. 🥰
Ne mogu se pozaliti da me nesto muci, kad secem onda nekad osjetim munje u desnom guzu hahahah i tako, te neke babaste tegobe imam. Nedavno sam pisala kako mi se ni ne vidi trbuh, ali je bome iskocio unazad dva tjedna. (Kad sam se isla brijati sam shvatila, omg kako ce bit poslije 🤣😅)
Hvala 🥰
Hahaha i ja sam isto primijetila kad sam se išla brijati, odjednom ne vidim dolje od trbuha, avanture tek počinju. 😂
Čestitam cure na dobrim pregledima 😊😊
Što se tiče netflixa, ja sam više za krimi serije, dokumentarci itd 🙈 ma da sve to nabrojani sam isto pogledala 😂
Robicu još nisam kupila, par bodića jedino veličina 56, dobiti ćemo od prijateljice pa čekam da vidim što ona ima i onda ću dalje kupovati 😊
Monny taman stigao, sad samo da odnesem doktorici da mi kaže da smijem 😂
Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
Nifty low risk, stiže dečko 💙
Zene moje, ja sam jucer u H&M-u ugrabila trudnicke tajice - ja sam se spasila, zivim novi zivot. Ovo je WOW 🤣🤣 ne znam sta sam cekala do sad.
S tim da napomenem da inace mrzim sve sto je uz tijelo i sto me stisce, ali ovo je sve 🙈
Bok cure! Svima želim lijep vikend. Ja sam jučer navečer čistila stan jedno 2,5 h i malo pretjerala. 🫣 probudila se maloprije nakon 4 h sna i ne mogu više zaspati.
Mi smo za sad kupili kolica i nešto robice (ljetne uglavnom) u veličini 62. Znam da je još zimska po trgovinama, ali isto tako uvijek ponestane u nekom trenutku veličina pa rekla da se osiguram. 🤣
Trbuščić se vidi. Pogotovo ako odjenem nešto uže. Ali svi mi govore da ae ne vidi da sam trudna. Možda da sam se dobro najela. 😂 Ali kad se skinem u potkušulju, vidi se dobar poveći trbuščić. I baš mi je lijepi. 🥰
Jutro cure!
Nadam se da ste sve dobro 😀
Eonaria drago mi je što te svi maze i paze 😄
zeka žao mi je što nemaš još dodatne pomoći 😕 dok možeš ni ne primjetiš koliko zapravo toga odradiš sama..
purple ma trbuh iskoči samo preko noći 😃 meni se moj čini ogroman ☺️
Eonaria to kasnije napamet i uz pomoć ogledala 😆
Leptirko i ja inače ne nosim tajice, ali dok sam trudna super su mi 😁
plave_okice meni je tako bilo u 3. trudnoći, odspavala 4-5h i gotovo, pa sam se nakon nekog vremena ustala i otišla čistiti kuću 😅 to je "posao" kojeg baš volim, ali u trudnoći sve traje 3 sata duže 🤣
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Sortiraj odgovore
Najstariji