Monny bravo za dobar pregledsreca superrr!!! slikica je top!❤️
cure koje osjetite bebu, ili kojima ovo nije prva trudnoća, jel jednako svaki dan osjetite bebu? ja ju zadnjih 10ak dana baš osjetim, a zadnja dva dana ju manje puta dnevno osjetim. naravno da sam jučer uzela uzela bw i odmah ju našla, ali psiha radi svoje :D iako sam negdje čitala da je sve to normalno, kao da me treba još malo umiriti
Tako ti je kod mene. Nekad se zabrinem ali onda se skuliram 😅 !
Nekad više lupa nekad manje. Bitno da je u danu osjetiš...❤
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Jaoooo istooo konacno materica se pomerila napred, sve uredno 107mm.Probudili smo princezu. Sto se tice posteljice ona ne dopire do usca a krvarenje je povezano sa velikom krvnom zilom koja mi je uz posteljicu i bas je zeznuta kaze moguce da ce se rasstezanjem to jos desavati…. ali da ne brinem❤️…. cerviks 39mm.
Evo slikice
https://ibb.co/sQ6Y7rn
Čestitam 😊😇
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Meni ne stizu poruke
Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Evo ga proradilo!
Monny- cestitam ba dobrom pregledu! Drago mi je da si sretna jer i ja sam danas! A sutra sve ispocetka sa brigom😁🧸
Zeka-hvala ti mila moja , upravo sam procitala tvoj post o garderobi i ja cu ti uzeti ako imas za bebice bas🥰
Laurauna- ovako-taj prvi put kad sam prokrvarila na 12+1 setala sam i bez ikakvog bola samo sam osetila mokro na gacicama- kad ono sveza rozo crvena krv. Samo to i vise nisam krvarila uvece otisla na pregled i ustanovljeno je da je od niske posteljice verovatno.
Ostalih dana smedjarenje bi pocelo kada bi krenuli bolovi u ligamentima i materici , sat dva nakon prestanka bola imala sam smedji iscedak samo na gacicama recimo u krugu od 5 mm maksimalno.
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Korni-hvala ti , danas je dan za srecu😌
Ja sam laik ovo za osecanje bebe ali sam je ja juce opet osetila ali stvarno u mom slucaju je prerano za neke stalne pokrete.
Ali jedva cekam tooooo svaki dan!
Monny bravo za dobar pregledsreca superrr!!! slikica je top!❤️
cure koje osjetite bebu, ili kojima ovo nije prva trudnoća, jel jednako svaki dan osjetite bebu? ja ju zadnjih 10ak dana baš osjetim, a zadnja dva dana ju manje puta dnevno osjetim. naravno da sam jučer uzela uzela bw i odmah ju našla, ali psiha radi svoje :D iako sam negdje čitala da je sve to normalno, kao da me treba još malo umiriti
Tako ti je kod mene. Nekad se zabrinem ali onda se skuliram 😅 !
Nekad više lupa nekad manje. Bitno da je u danu osjetiš…❤
zeka hvala ti ❤️ osjetila sam ju ujutro, i maloprije se javila ❤️ sad sam neku čokoladicu pojela pa se nadam da će opet da me umiri 😅
sreca doći će brzo ti svakodnevni udarci ❤️
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Evo ga proradilo!
Monny- cestitam ba dobrom pregledu! Drago mi je da si sretna jer i ja sam danas! A sutra sve ispocetka sa brigom😁🧸
I meni je drago da je kod tebe sve super ☺️ upravo tako, sutra ispočetka 😅
12/23 UZV ♥️✔️
Ako će nekome trebati i biti od pomoći: na stranici Pharmeria.hr imate 30% na Novalac prenatalne (manje od 13 eur ispadne kutija) i 15% na sve (osim sniženog asortimana) za prvu kupnju 😊
Evo ga proradilo!
Zeka-hvala ti mila moja , upravo sam procitala tvoj post o garderobi i ja cu ti uzeti ako imas za bebice bas🥰
Laurauna- ovako-taj prvi put kad sam prokrvarila na 12+1 setala sam i bez ikakvog bola samo sam osetila mokro na gacicama- kad ono sveza rozo crvena krv. Samo to i vise nisam krvarila uvece otisla na pregled i ustanovljeno je da je od niske posteljice verovatno.
Ostalih dana smedjarenje bi pocelo kada bi krenuli bolovi u ligamentima i materici , sat dva nakon prestanka bola imala sam smedji iscedak samo na gacicama recimo u krugu od 5 mm maksimalno.
Draga imam svega i svačega 😁😂 ! Pa šta znam jel imaš neki kontakt da se čujemo za adresu , broj ..gdje da ti paket pošaljem ❤..može fejs , whapp , email , kako god ti paše.
Čestitam za dobre preglede! 🥰🥰🥰
Zeka joj još jedan dan ležanja, ali počela sam gledati novu seriju pa je dan zanimljiviji od prosjeka. 😂
Lagano gledam i stvarčice za bebu, napokon sam i popis napravila. Danas naručujem tetra pelene. Odakle ste naručile i koliko mi ih treba otprilike? 🙈
Draga ja sam ih imala oko 20 😅
Sortiraj odgovore
Najstariji