Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • LauraUna327
    15. Veljača 2024. 22:25

korni

deedee bravo zs dobar pregled 🤗
    LauraUna mislim da sam bila pročitala da se anomaly scan radi izmedju 18. i 22.tt, tako da mislim da bi to trebalo biti ok 🙂
    Mene je malena umirila, osjetim ju cijelo popodne i vidjela sam po prvi put na trbuhu kako je lupnula 🤭❤️

Ajme prekrasno 🥰🥰🥰 kako je osjetiš? Kakav je osjećaj? 

It's a girl 💕

zeka123
    15. Veljača 2024. 22:31

Sreca3 ne znam jesi propustila odgovor za robicu pa mi ostavi neki kontakt ( email whapp , viber , fejs ) da mogu dobit tvoju adresu da ti paket pošaljem 🥰

Čestitke ostalima na pregledu ❤

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

Eonaria
    15. Veljača 2024. 23:18

korni

Faithevo kod mene je čokoladica upalila😂 a to je tako, ništa bez straha :D
    Eonariaja sam naručila online sa Bebe Nova (Haru mi za njih rekla), Paket je 10 kom (80x80) i bile su cca 12,50 eur, najpovoljnije su ispale,pa sam uzela dva paketa i mislim da će to biti dosta. naručila u subotu, u utorak su stigle :D

Hvala na preporuci, baš ću pogledati. 😊

zeka123

Draga ja sam ih imala oko 20 😅

Leeloo101

Eonaria što gledas

Eonaria
    15. Veljača 2024. 23:20

Evo mene opet sa početnički pitanjima. 😅
    Koju veličinu ste uzele za početak? 😊

zeka123
    15. Veljača 2024. 23:24

Cure ja sam dobila proljev da izvinete i jako me grči u stomaku.
    Prije nekih sat i pol sam popila magnezij , večerala 🙄😂...

Malo sam zabrinuta zbog bolova. Ima tko iskustva da ne letim na hitnu bezveze.

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

korni
    16. Veljača 2024. 06:06

sreca baš tako, kao iz snova 🥰
    LauraUna stvarno divan osjećaj ❤️ osjeti se baš lupkanje, neki put malo jače, neki put slabije, ali se kuži da je beba. Bila sam digla majicu s trbuha, prolazila rukom po trbuhu i onda se odjednom na trbuhu vidio udarac 🤭 trbuh onako na kratko iskoči, totalna fora 🥰
    Eonaria kao misliš na tetra, ja sam uzela 80x80 i još ću uzet par onih manjih komada. Na njih sam zaboravila kad sam ove narucivala 🤦
    Zeka ne znam šta ti reći, kakva ti je noc bila? Da nisi neku virozu skupila? Ako imaš kakve bolove, odi na pregled/hitnu, čisto da se umiriš. 🍀

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Sreca3
    16. Veljača 2024. 06:32

zeka123

Sreca3ne znam jesi propustila odgovor za robicu pa mi ostavi neki kontakt ( email whapp , viber , fejs ) da mogu dobit tvoju adresu da ti paket pošaljem 🥰

Čestitke ostalima na pregledu ❤

effesolori@gmail.com

Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
    09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica

Sreca3
    16. Veljača 2024. 06:34

zeka123

Cure ja sam dobila proljev da izvinete i jako me grči u stomaku.
    Prije nekih sat i pol sam popila magnezij , večerala 🙄😂…

Malo sam zabrinuta zbog bolova. Ima tko iskustva da ne letim na hitnu bezveze.

Javi kako si ?

Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
    09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica

• LauraUna327
    16. Veljača 2024. 06:46

korni

sreca baš tako, kao iz snova 🥰
    LauraUna stvarno divan osjećaj ❤️ osjeti se baš lupkanje, neki put malo jače, neki put slabije, ali se kuži da je beba. Bila sam digla majicu s trbuha, prolazila rukom po trbuhu i onda se odjednom na trbuhu vidio udarac 🤭 trbuh onako na kratko iskoči, totalna fora 🥰
    Eonaria kao misliš na tetra, ja sam uzela 80x80 i još ću uzet par onih manjih komada. Na njih sam zaboravila kad sam ove narucivala 🤦
    Zeka ne znam šta ti reći, kakva ti je noc bila? Da nisi neku virozu skupila? Ako imaš kakve bolove, odi na pregled/hitnu, čisto da se umiriš. 🍀

Prekrasno 💕💕💕♥️🥰

It's a girl 💕

Eonaria
    16. Veljača 2024. 06:51

Jutro cure! 🥰
    Korni mislila sam na robicu, zaboravila sam napisati. 🙈 Ali dobar podsjetnik za manje! 
    Zeka nadam se da je noć dobro prošla, javi! 🤞🏻

Budim se u 6 popiti Utrogestan i onda nazad na spavanje, ali malena jutros lupa dosta rano pa izgleda ništa od toga. 🤭

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.