Korni, bila sam pitala za prenatalni i hvala na odgovoru. Izabrala sam napraviti Veritas Basic Plus kod svog ginekologa, on je preporučio taj paket. A dosta sam čitala ovaj topis unazat i postove, ali eto svako toliko sam našla neko spominjanje prenatalnog, ali ne često, bilo mi je teško ubost stranice na kojima ste to spominjale, a dosta sam čitala.
Hvala i Hellobaby. Ja sam iz Istre, Pula mi je malo bliža od Rijeke. Dosad sam na neke specijalističke preglede uglavnom išla u Puli, a bila sam i tamo na ginekologiji, i na laparoskopiji i kad sam imala spontani pobačaj. Bila mi je dosta ok ekipa, i doktori i sestre, bila su dobra iskustva s te strane. Čini mi se da je ginekologija u Puli ok, dobro ekipirana, pa zasad mislim odlazit tamo, osim ako se ne opečem. I ti razmišljaš da li Pula ili Rijeka?
It's a boy 💙
Jutro cure!
pistacija nisam pila, u jednu ruku lijenost, a u drugu pijem puno drugih stvari, pa mi se neda još i to..ali nadam se da ću u kasnijim tjednima
manu guramo iz dana u dan 😀 kod nas je veselo. Kako si ti?
Arianne rodila sam u Puli 3 puta i jednom u petrovoj zbog nekih komplikacija. U Puli su bili super, evo moram posebno pohvaliti doktoricu Batas 🙂 tako da opet idem u Pulu. Vodim trudnoću u medicu kod dr. Puneka, pa ako ti ikad zatreba dodatno mišljenje odi kod njega, odličan je i baš detaljan.
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Hej cure,kod nas sve po starom,stalno neka akcija, jučer bile u maškarama i tak.
Nego jel ima koja povremeno probadanje cerviksa?
Meni zna vec par dana biti kao da me pikne iglom doslovno odma strah od otvaranja i svasta,a osjetim da je beba full nisko jos pa ne znam. Strepim do pregleda za tj dana🥹
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Mame pitanje.Dali je kojoj izlazila sluz,ja sam sad 17+4 i jučer ujutro na donjem vešu sam uočila "kuglu"sluzi.Veličine otprilike manje od skoči loptice.I jučer prilikom tuširanja opet malo sluzi.Imam lagane bolove u donjem djelu leđa.I lagano probadanje dole.Budem svakako zvala doktora,ali da vidim ima li koja mama još takvih briga.
Hej cure,kod nas sve po starom,stalno neka akcija, jučer bile u maškarama i tak.
Meni zna vec par dana biti kao da me pikne iglom doslovno odma strah od otvaranja i svasta,a osjetim da je beba full nisko jos pa ne znam. Strepim do pregleda za tj dana🥹
Ja imam vec tri, cetiri dana i bas sam htela pitati jel to normalno, kao iglama da me neko bode i isto takve strahove imam,sutra sam na pregledu ali ja se bas bojim svega, jer kad sam videla ovo kod Zeke, nisam ni znala da se to vec u tako ranim tjednima moze dogoditi, i to bez da nesto osetis da mozes da sprecis pa sam sad u panici od svega. I jos mi je nisko bila posteljica na pregledu zadnjem.
Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Pozdrav cure,
samo da prijavim dobar pregled jučer, sve okej, curka je za tjedan dana veća. Posteljica mi je sprijeda, do ušća, potpuno sam zatvorena ali rekla je ništa od sexa (doslovno tim riječima) do sljedećeg pregleda.
Sljedeći pregled 28.2. i radimo mini anomaly..
Sretno svima na pregledima!
👩🏼42, hipotireoza-Hashimoto, trombofilija
👨🏻🦲50
1/22 💔- missed ab
10/22 💙 (heparinska trudnica, preeklampsija)
29/11/23 - kuca 💗
24/1/24 - Panorama low risk ✅ , stiže curka 💝
url=https://www.tickerfactory.com]
Meni je probadalo par dana prije neka 2 tjedna i pitala sam gin za to, kaze da beba pritisne zivac i onda se to tako manifestira, isto mi je beba nisko. I sada me povremeno probode
Mame pitanje.Dali je kojoj izlazila sluz,ja sam sad 17+4 i jučer ujutro na donjem vešu sam uočila "kuglu"sluzi.Veličine otprilike manje od skoči loptice.I jučer prilikom tuširanja opet malo sluzi.Imam lagane bolove u donjem djelu leđa.I lagano probadanje dole.Budem svakako zvala doktora,ali da vidim ima li koja mama još takvih briga.
Normalnog je to, barem kod mene nekad zna biti tako,a koristim i utrogestan pa ima dosta kod mene toga
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Ja imam vec tri, cetiri dana i bas sam htela pitati jel to normalno, kao iglama da me neko bode i isto takve strahove imam,sutra sam na pregledu ali ja se bas bojim svega, jer kad sam videla ovo kod Zeke, nisam ni znala da se to vec u tako ranim tjednima moze dogoditi, i to bez da nesto osetis da mozes da sprecis pa sam sad u panici od svega. I jos mi je nisko bila posteljica na pregledu zadnjem.
Slabo pratim jer ne stignem pa ne znam kaj je kod nje u pitanju? Svakako čekam tvoj odgovor sutra makar me sad maŠa malo utješila 🙏
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Slabo pratim jer ne stignem pa ne znam kaj je kod nje u pitanju? Svakako čekam tvoj odgovor sutra makar me sad maŠa malo utješila 🙏
Kod Zeke skracen cerviks u 15+4 na cini mi se 10cm a treba biti 36 i preko pa sam od tog dana u strepnji.
Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Sortiraj odgovore
Najstariji