Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sreca3
    14. Veljača 2024. 11:11

Melian

Pozdrav cure,
    samo da prijavim dobar pregled jučer, sve okej, curka je za tjedan dana veća. Posteljica mi je sprijeda, do ušća, potpuno sam zatvorena ali rekla je ništa od sexa (doslovno tim riječima) do sljedećeg pregleda.
    Sljedeći pregled 28.2. i radimo mini anomaly..
    Sretno svima na pregledima!

Meni isto s preda do usca isto keks zabranjen🤣....ja sam jos i krvarila na 12+1 zbog toga....kazu da trebamo cekati da se podigne negde do 20 tjedna.

Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
    09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica

laurell
    14. Veljača 2024. 11:51

Drage curke, cestitam svima na dobrim pregledima. Dok sam sve iščitala da kog ne zaboravim imenovati 😅🙏🏼
    Vidim spominjete bolove, imam ih i ja zadnjih par dana, dolje niže. Jučer sam bila bas aktivna, na nogama cijeli dan, sto je za mene veliki korak nakon mjesec ipo ležanja- i odmah me predvečer počelo boljeti jače pa sam se umirila. Neki dan mi je frendica donijela baby watcher pa sam jutros probala i iz prve nasla srce nakon par minuta, prekrasno nešto. 😍
    .
    Di mi je Leptirko ne vidim da se i ona javljala u zadnjih par stranica? Jesu mučnine i povraćanja prestali? 
    Kod mene su Full na minimum. 🤩 predvečer malo jača mučnina onda se umirim i zaspem. 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

• Monny
    14. Veljača 2024. 12:31

laurell

Drage curke, cestitam svima na dobrim pregledima. Dok sam sve iščitala da kog ne zaboravim imenovati 😅🙏🏼
    Vidim spominjete bolove, imam ih i ja zadnjih par dana, dolje niže. Jučer sam bila bas aktivna, na nogama cijeli dan, sto je za mene veliki korak nakon mjesec ipo ležanja- i odmah me predvečer počelo boljeti jače pa sam se umirila. Neki dan mi je frendica donijela baby watcher pa sam jutros probala i iz prve nasla srce nakon par minuta, prekrasno nešto. 😍
    .
    Di mi je Leptirkone vidim da se i ona javljala u zadnjih par stranica? Jesu mučnine i povraćanja prestali?
    Kod mene su Full na minimum. 🤩 predvečer malo jača mučnina onda se umirim i zaspem.

Ja nikako ne mogu naći otkucaje sa baby watcherom 🤦 imam zavaljenu maternicu pa vjerojatno zbog toga. U kojem točno području si ti našla?

12/23 UZV ♥️✔️

Leptirko22
    14. Veljača 2024. 14:36

laurell

.
    Di mi je Leptirkone vidim da se i ona javljala u zadnjih par stranica? Jesu mučnine i povraćanja prestali?

Tu sam draga moja! ❤️
    Vidim da se zadnjih par stranica malo vise spominju cerviks, bolovi, i neke tegobice puno gore od mojih mucnina pa se nisam htjela ubacivat.

Svakako su se mucnine smanjile, pojave se uvijek 2h nakon rucka, ali su to one, kako ih ja zovem izdržive mucnine koje su tu dosta cesto, nista strasno.

A i zadnjih dana smo u tecaju za brak i sve to oko vjencanja. Mi smo htjeli raditi svadbu u rujnu ove godine, ali nas je ovo klupko ljubavi malo ubrzalo 🙈

I pregled sam prebacila na 22.2.zbog onog putovanja k  mojima. Ne zelim na put prije nego li vidim da je sve u redu i da se konzultiram s doktoricom. Jako se veselim jer svoje nisam vidjela 3mjeseca i jedva cekam.

Kako si mi ti? Kamenci skroz prosli? Mucnine? 

• manu11
    14. Veljača 2024. 15:44

Hellobaby hvala na pitanju, i ja sam odlicno. 🤗 Ugledao mi se trbuh pa ga ponosno setam. Danas je bas lijep i suncan dan gdje zivim i iskreno osjecam se prezahvalno za Bozji dar u mom trbuhu 🩵
    Jedino sto me malo nervira danas je sto je po trgovinama toliko sve plasticno od voca i povrca 😫 kad pravim neku juhu ili corbu operem prvo vodom pa potom u octu pa opet vodom da mi bude malo lakse ali svejedno mi se malo gadi 😓 ali sta je tu je, da sam zasukala rukave proslo ljeto i uzgojila svoj vrt sad bih imala koliko toliko prirodnog povrca za svog bebaca 🙈 

09.09.2023 ➕❤️
    03.05.2024 👶🏻🥳💞

• mia_
    14. Veljača 2024. 17:44

Update sa danasnjeg pregleda. 99% curica 🤍 napredujemo lagano, a za 2tjedna me gin narucila za pregled otkucaja srca, do tada izmjerit secer i mokracu. Iza tog redovni pregled 13.03.

laurell
    14. Veljača 2024. 18:24

Monny nasla sam bas točno po sredini skroz nisko na rubu gaćica otprilike, u tom dijelu. Znaci od pupka po sredini pa do ruba gaćica. I ne možeš promašiti, bas se čuje, onako malo ubrzanije i bebini otkucaji su uvijek vislji, od 140-170. Danas su meni bili 160-164. 
    Leptirko Ajde bas mi je drago da i tebi kreće lakše biti sa povracanjima i mučninama. Kroz 2 tjedna smo ko nove 🤞🏽🤣. A vjencanjeee joooj lijepo 😍 .
    Kod mene stanje s bubrezima ok, nema bolova. Za nekih 10ak dana mi je druga kontrola. 

baby boy

laurell
    14. Veljača 2024. 18:28

Mia cestitam 🌸 još jedna djevojčica u grupiii 🙏🏼
    .
    Ja imam pitanje za cure koje imaju zatvor. Opet mi je krenuo zatvor, malo me zeza, na svaka 3-4-5 dana. Ali sam primjetila ako ne idem na wc duže od 3-4 dana i ako uspijem (onako uz napor-jedva) da mi (oprostite na slikovitom opisu) izađe i neka kao sluz uz izmet 🫣🫣🫣 ne znam jel to za zabrinut se. Ili je to normalno.. 

baby boy

korni
    14. Veljača 2024. 18:45

manu baš mi je drago da roidakal pomaže i da više nemaš grčeve 🤗
    Arianne da, dosta stranica se neki put ispiše pa je teško naći ono šta te zanima.. dobar test si odabrala, sretno 🤞
    Marta ja ne osjetim probadanje cerviksa, ali danas me baš cijeli dan nešto pika, baš kao iglicom, malo lijevo, malo desno 😑 vidim sad da nas dosta sve nešto pika. Mislim da će danas nastupati bw kod mene 😅
    Melian bravo za dobar pregled 🤗
    Laurell drago mi je da si bolje ☺️
    Monny ja sam najčešće nalazila otkucaje dosta nisko, s desne strane, otprilike kod ruba gaćica.
    Mia bravo za dobar pregled ☺️ i čestitke na curki 🩷
    Leptirko drago mi je da si i ti bolje ☺️ uživaj u pripremama, neka ih klupko sreće malo ubrzalo 🤭❤️

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Leeloo101
    14. Veljača 2024. 19:35

Sad sam naisla, možda nekom zatreba

💕 VALENTINOVO u Svijetu Beba! 🎁

Ovog Valentinova pripremili smo popuste do 50% koje ne želite propustiti! 

💝 Dođite do naše trgovine ili posjetite našu web trgovinu kako biste iskoristili ekskluzivne ponude tijekom Mega Weekenda! Neke od ponuda uključuju:

🎀 Popusti do 50% na odabrane proizvode!
    🎀 Besplatna dostava za narudžbe iznad 50€

Posebni popusti za Mega weekend:
    ▪️ Autosjedalice popust do 30%
    ▪️ Odjeća i obuća popust do 40%
    ▪️ Hranjenje do 50%
    ▪️ Kolica popust do 33%
    ▪️ Vreće za kolica popust do 30%
    ▪️ Namještaj popust do 30%
    ▪️ Ruksaci i torbe popust do 20%
    ▪️ Tetra pelene popust do 30%
    ▪️ Igračke popust do 50%
    ▪️ Ručnici popust do 30%
    ▪️ Bicikli i romobili popust do 30%
    ▪️ Kozmetika popust do 20%

Na sav nesniženi asortiman vrijede popusti od 10-15% uz kodove za popust.

KOD ZA POPUST: MEGA10
    Uz kod MEGA10 ostvarujete 10% popusta na brandove: 
    4moms, Aquascale, Bentley, Citron, Cybex Gold, Elodie, Ergobaby, Foppapedreti, iCandy, Nanit, Nanobebe, Scoot&Ride, Tiba+Marl, Youha i ukupan asortiman namještaja.

KOD ZA POPUST: MEGA15
    Uz kod MEGA15 ostvarujete 15% popusta na sav ostali nesniženi asortiman.*

📆 Datum: 13-14/02/2024
    🕒 Radno vrijeme trgovine: pon-pet 8-20 sati, sub 9-15 sati
    🌐 Posjetite nas na: www.svijet-beba.hr
    📍 Lokacija dućana: Slavonska avenija 65, 10360 Zagreb

Pridružite nam se ovog vikenda i iskoristite Mega Weekend ponude. Ne zaboravite podijeliti ovu objavu s obitelji i prijateljima kako bi i oni mogli uživati u popustima. Vidimo se!  

*Iznimke od popusta: : 
    BabyBrezza, Babyzen, Bugaboo, Chillys, Cybex isofix baze, Cybex Platinum linija, Djeco, Fresk, Go Baby Go, Izipizi, Janod, Kaloo, Kuku, Le Toy Van, Lilliputiens, Lorrens, Medela, Modu, Nosiboo, Play&GO, Poklon bonovi, Psidacta, Phillips Sonicare, Sophie La Giraffe, Stokke, Uppababy Mesa i Uriage.

#Valentinovo #Popusti #ShoppingFever #dizajniranozaroditelje #pomjeridjeteta

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.