Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sreca3
    11. Veljača 2024. 13:14

purple13

Faith1509

Da, da na te paketiće mislim 🙈 ja sam dobila tetra pelenu, neku manju torbicu sa par stvari unutra (Baby ulje, duda, ulošci, onaj sok što ima curica s maramom nacrtana 🤣), ostalo nakon poroda. Ali od kauflanda se dobije lijepi paket, ručnik za bebu i više ni ja ne znam šta. I od DM-a neki koferić. Ali to je u njemačkoj, mislila sam da je to isto i u hrvatskoj tako 🙈

Cini mi se da su paketi oskudniji u Hrvatskoj. 🤣 Nisam znala da i Kaufland to ima. 🤔
    .
    Nadam se da ste sve dobro, bez krvarenja, bolova i visokih tlakova. 🙈❤️ Meni ocito pomaze gengigel sprej, desni su mi super (nadam se da ce tako biti i dalje).
    .
    Primjetila sam da je moj mali najživahniji ujutro i navečer kad legnem na leđa. Uspjela sam snimiti kako mi se trbuh zatrese kad me udari hahah. 💞💞

Kako dobroooooooo❤️❤️❤️❤️❤️..... kad si prvi put osetila bebu?

Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
    09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica

• LauraUna327
    11. Veljača 2024. 13:52

Ja sam prvi put osjetila sa 15+4 ... I to je bilo kao da ti se napravi kvrga, bude jednostavno tvrdo par sekundi i prestane. I to me bilo 2-3 puta u danu. Potpuno bezbolno. Samo ko da dopluta/ili se stvori tak kvrgica. 
    Ne znam je li itko osjetio tako isto? 
    Sad evo zadnja tri dana osjećam kao da onak imaš puna crijeva i trebaš prdnut, ali osjetiš da nisu crijeva jer se sve odvija ispod pupka. 
    I sad osjetim npr 10+ puta dnevno. Kao da ti nešto prođe u crijevima, tak je osjećaj. A kad sam ful mirna onda se pojavi isto tak kvrga i kombinaciji s tim osjećajem. 
    Kad staviš ruku na tu kvrgu, osjetiš da je nešto ispod i ona pliva po trbuhu 😂
    Ne znam kak da bolje opišem. Kao da ti svako malo prođe neki plin kroz crijeva. 
    Napravi li se kome isto tak kvrgica i onda nestane? 

It's a girl 💕

purple13
    11. Veljača 2024. 14:53

Sreca3

purple13

Faith1509

Da, da na te paketiće mislim 🙈 ja sam dobila tetra pelenu, neku manju torbicu sa par stvari unutra (Baby ulje, duda, ulošci, onaj sok što ima curica s maramom nacrtana 🤣), ostalo nakon poroda. Ali od kauflanda se dobije lijepi paket, ručnik za bebu i više ni ja ne znam šta. I od DM-a neki koferić. Ali to je u njemačkoj, mislila sam da je to isto i u hrvatskoj tako 🙈

Cini mi se da su paketi oskudniji u Hrvatskoj. 🤣 Nisam znala da i Kaufland to ima. 🤔
    .
    Nadam se da ste sve dobro, bez krvarenja, bolova i visokih tlakova. 🙈❤️ Meni ocito pomaze gengigel sprej, desni su mi super (nadam se da ce tako biti i dalje).
    .
    Primjetila sam da je moj mali najživahniji ujutro i navečer kad legnem na leđa. Uspjela sam snimiti kako mi se trbuh zatrese kad me udari hahah. 💞💞

Kako dobroooooooo❤️❤️❤️❤️❤️….. kad si prvi put osetila bebu?

Mislim da kad sam bila 18 tjedana. Znam da sam sa 16 bila na pregledu pa mi je doktorica rekla da je normalno da ne osjetim jer je beba premala.
    Laurauna meni se tako znao kao stvrdnuti trbuh, ali mislim da kod mene nije bila beba vec kao neki grcevi (jer je bilo dosta rano, vise mi se ne događa).

💙5/24💙

• Faith1509
    11. Veljača 2024. 14:53

Monny to je taj paketić s tim sokićem iz Rossmanna. Znam da kaufland, Lidl, Müller, DM, Hipp i Limango daju. Ali koliko sam čula i u Hrvatskoj se u Mülleru dobije dobar poklon.

Ja sam osjetila s 14+5 prvi put. Isto tako kao LauraUna327, čak i muž kad stavi ruku kaže beba je ovdje ima neka kvrga 😂

Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
    Nifty low risk, stiže dečko 💙

Sreca3
    11. Veljača 2024. 15:02

Verujte ja sam 100 posto sigurna da je to juce bila beba bas tako kako ste opisale suprug je pustio muziku beba je ludovala, vrlo jasni tupi mikro povrsinski dodiri i to mlataranje je trajalo 2,3 minute. Ja sam bas mrsava, nemam ni malo masnoce oko stomaka dakle 0 pa verujem da to isto ima veze, citala sam da se moze dogoditi od 14 tjedna pa na dalje.

09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica

zeka123
    11. Veljača 2024. 15:29

Meni se kičma i zdjelica raspadaju , ne znam kako će mi bit poslije. Hodam ko pingvin. Cice su me isto opet počele bolit , bilo se malo smirilo ?

Kako je kod vas ? Ima neko nekih novih simptoma / promjena ?

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

korni
    11. Veljača 2024. 16:50

Purple ajme zakon 💞
    Sreca pa vjerojatno i je beba ako si osjetila 🥰 ja sam lagane titraje osjetila tek kroz 17 i 18tt, a u 19tt je krenulo lagano lupkanje, koje je sad jače i češće 😍
    Zeka kod mene jedina promjena je da u zadnja dva dana primjetim da kad se najedem, tj.pojedem malo više, cijeli trbuh mi se baš stvrdne i nekako mi bude (par sati) teško. Danas sam laganiji rucak i okej mi je. Ali cijeli dan sam kao da sam na pola snage 🥱 ledja me bole kako koji dan, cice najviše ujutro nakon spavanja i kad skinem grudnjak nakon posla 😅

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Sreca3
    11. Veljača 2024. 18:53

korni

Purple ajme zakon 💞
    Sreca pa vjerojatno i je beba ako si osjetila 🥰 ja sam lagane titraje osjetila tek kroz 17 i 18tt, a u 19tt je krenulo lagano lupkanje, koje je sad jače i češće 😍
    Zeka kod mene jedina promjena je da u zadnja dva dana primjetim da kad se najedem, tj.pojedem malo više, cijeli trbuh mi se baš stvrdne i nekako mi bude (par sati) teško. Danas sam laganiji rucak i okej mi je. Ali cijeli dan sam kao da sam na pola snage 🥱 ledja me bole kako koji dan, cice najviše ujutro nakon spavanja i kad skinem grudnjak nakon posla 😅

Znacu kroz koji dan kad opet budem osetila jasnije jel to to.
    ❤️

• Faith1509
    11. Veljača 2024. 19:19

Korni bila si spomenula da si kupila grudnjak za dojenje 🙈 gdje? 😂 Bila u h&m 75D me steže 80D ima lufta 🤦

Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
    Nifty low risk, stiže dečko 💙

Eonaria
    11. Veljača 2024. 19:43

Kod mene isto krenulo lupkanje. 🥰
    Sutra smo na kontroli, nadamo se istoj dužini cerviksa i uzimamo kontrolne briseve. Ne bi bilo loše da napokon spol saznamo. 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.