Monny predivne vijesti, čestitam 🥰
Zeka odmaraj što više možeš, ako imaš nekoga da ti pomogne neka rade umjesto tebe sve. Nadam se d aće to sve biti dobro. Jesu li ti možda šta rekli za pesar?
Još je netko imao dobre preglede, oprostite zaboravila dok sam došla do kraja 🙈 uglavnom čestitam svima na dobrim pregledima 🥰
ElisaDay predivna slikica 🥰🥰
Jeste li već gledale ili dobile preporuku za kameru/Babyphone?

Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
Nifty low risk, stiže dečko 💙
Meni su rekli da pred kraj trudnoće treba pripaziti da nisi dugo na leđima..booo. Ja spavam na lijevom boku, ali se naravno okrenem i na desni. Isto tako i kroz dan kad sam na kauču, ali se opet izravnam tu i tamo (kratkotrajno) na leđa jer mi tako paše 🤷

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Omegu sad ne uzimam solo već samo kao dio prenatalna. Jednostavno je previše toga pa sam to izbacila zasad. 🙈
Uzima netko probiotike? Koji su vam se učinili najbolji?
Što se ležanja na leđima tiče, povremeno se okrenem i na njima malo odležim i odmorim, kako već dugo samo ležim, tih par minuta na leđima budu pravi spas.

Kad smo kod pokreta, ja sam prvi put osjetila sa 15+5. Posteljica mi je straga.
Prvo što sam osjetila je bilo kao stvaranje kvrgice koja bi dosla i otišla. Nisam bila ziher jel to to pa sam pitala ginicu i rekla je da su to prvi neki znakovi.
Tako se povremeno pojavljivala sve do 16+6 i to najviše navečer. Nakon toga su došli ti famozni mjehuri i ribice. Iako meni to osjećaj kao da imam zraka koji se premješta. Plus, kvrgice su postale učestalije. Tijekom cijelog dana.
Prvi pravi sramežljivi udarac sam osjetila s 17+3. Kao da te netko nježno dotakne iznutra. Naravno, kvrgice su ostale. Kad se pojavi tak kvrgica znam da će biti i neki pokret.
Ugl, i ginica mi ne rekla da u ovim tjednima jako brzo prelazi s jedne strane na drugu jer su još mali.
Moja je najviše aktivna nakon što ja jedem 😂 a na slatko je najviše osjetljiva. A kad se legnem na leđa onda se redovito javlja jako rijetko lijevi bok.
Tako nekako je i kod mene bilo, samo od 17tt udara često i jako. Posteljica je gore iza pa je lako pratiti pokrete. 🥰

Mi imamo Xiaomi Mi neku kameru i odlična nam je. Bolja od babyphone-a koji smo prvo imali. Možemo preko mobitela pratiti i gledati gdje god da se nalazimo. Ja sam u 12.mj. bila u Budimpešti i mogla sam pogledati kada je bilo vrijeme spavanja je li u krevetu i spava li. Planiramo ju opet sada uzeti jer će nam trebati još jedna kada sina prebacimo u njegovu sobu.
Što se tiče vitamina i sl, pijem prenatal, omegu 369, magnezij, floradix i sada još Omni biotic. 😄

'21. 💙
'24. 💛
Monny jako mi je drago za vas!!! Bravo 🙏🏼🩷
Haru istina, ta kamera je odlična a nije čak ni skupa ko baby phone..

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Ima li tko problema sa naotečenim stopalima ? Malo mi je rano ali evo jedna noga mi je ko od slona 😏
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Hvala vam curke ♥️
I od mene preporuka za Xiaomi kameru, imam ih dvije i planiram koristiti za bebu 🤗
Iskusne mame, imate savjet za krevetić? Gledala sam comfort baby koji "raste" s bebom, ali toliko svega ima da više ništa ne znam 😅

12/23 UZV ♥️✔️
Ja sam bila dobila preporuke za philips avent, pa sam ga neki dan uzela (preko notina) ali samo audio.
Zeka kod mene zasad natecenosti nema, pa ti ne mogu pomoći.
Monny mi ćemo dobiti krevetić, tako da nas čeka samo kupnja madraca, posteljine i sl. 😁

10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Sad me pitanje od Monny podsjetilo, mame ako vam padne na pamet nešto što vam je bilo jako korisno i praktično za bebe, ili pak potpuno nepotrebno, pišite nam 🙈

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji