Eonaria moja curka ima 2 cistice na mozgu. Vodene. Na zadnjem pregledu je gin vidio, I nakon moje panike mi je jedno pol sata objašnjavao, da se to nekad čak i ne vidi na pregledu, I da nema potrebe za panikom. Do narednog pregleda bi trebala otic, kako mozak bude rastao će se ona i povuc. Nema brige ❤️ nisam pisala tu nakon pregleda da ne panicarite i vi, obavila sam ja to sve za vas 😅
27.02 imam anomaly, tako da se nadam da je do tada neće biti 🤗
Btw kupila sam trudnicke tajice u lc waikiki, za 6 eura. I top su 🙈 ima i trapki, I svega, ali nije bilo mog broja..
Svima sretno na pregledicima ❤️ pratim vas iz sjene, ali nemam ništa pametno za reći..
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Pozdrav, ja sam imala pregled danas i sve je ok. 9+5 sam, srce i dalje kuca i beba je 38 mm, s tim da je rekao da je to po statistici i malo veće, kao da sam 10+3, ali nije se zabrinjavao.
Ja mislim da po meni i imam nesto raniju ovulaciju (obzirom da sam pratila bila trakicama).
Jedino su mi nasli leukocite u mokraći pa sam dobila vaginalete.
Pitao me za prenatalni. Ja sam to također mislila obavit, i dosad sam uglavnom razmišljala o panorami (obzirom da ono "razlikovanje dnk" dobro zvuči, makar ni nije potpuno jasno jer se i kod panorame i drugih testova opet spominje fetalna frakcija). Doktor nije imao nista protiv, samo je napomenuo da on radi Veritas, ali nije nagovarao uopće, nego je samo rekao da mi neće dati termin ako ću ići na Panoramu, da uopće nije problem. Samo je preporučio da to obavim idući tjedan.
Sad si mislim da li da radim kod njega ipak Veritas ili Parnoramu. Ono što guglam, oboje mi se čine u redu, Ginekolog je rekao isto da po njemu nema bitnih razlika nego su različiti proizvođači, i preporučio neki srednji paket. Po meni bi to onda bili Panorama prošireni ili Veritas Basic Plus ili Premium. Pa ako tko ima iskustva ili preporuke, dobro bi mi došlo.
Pitala sam za mjerenje nuhalnog nabora, ali je nešto spomenuo da nije potrebno ako radim test. Sad ne znam, idući pregled mi je za 3 tjedna (04.03), onda se tada radi taj mini anomaly redovno i mjeri se i nuhalni nabor? Mogu ga probat pitat tada opet da izmjeri (tada ću i biti više u tom terminu između 11 i 13 i nešto što na netu spominju da se mjeri).
It's a boy 💙
Htjela sam još dodat, ja sam uglavnom razmatrala Panoramu jer mi je dostupna u Puli što mi je bilzu i čitala sam da naprave detaljni UZV prije. Pa se sad razmišljam da li ipak to obaviti preko svoga ginekologa ili ići u Pulu, možda nije loše napraviti još jedan UZV i još jedno mišljenje dobiti.
It's a boy 💙
https://ibb.co/GdhNnkq 😋
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Cure, jesu li kojoj poznati bolovi oko pupka i u ravnini pupka s lijeve i desne strane, posebno na promjenu polozaja. Nije neka jaka dubinska bol, nego vise kao da koza ili potkozni sloj boli.
Pozdrav curke,
Evo i ja ovako s vremena na vrijeme preletim forum,ali ne pišem redovito.
Imala sam danas kontrolu kod gin,moj bebač super napreduje,ima 590 grama i sve je dobro💙
Iduća kontrola mi je 18.3.
Ići ćemo u međuvremenu i privatno na 4D uzv,da ga malo bolje vidimo🙂
Pozdrav curke,
Evo i ja ovako s vremena na vrijeme preletim forum,ali ne pišem redovito.
Imala sam danas kontrolu kod gin,moj bebač super napreduje,ima 590 grama i sve je dobro💙
Iduća kontrola mi je 18.3.
Ići ćemo u međuvremenu i privatno na 4D uzv,da ga malo bolje vidimo🙂
Odlicno! Cestitke na super pregledu! 🤩
Nadam se da cete dobiti lijepe slicice na 4D-u. 💞
💙5/24💙
Npelice sigurna sam da će anomaly pokazati da su ciste nestale 🍀 nadam se da si ti dobro ❤️ hvala na info za waikiki 🤗
Arianne ja sam radila (prošireni paket) Panorame, ali mislim da ni s jednim testom kojeg odabereš nećeš pogriješiti (pisale smo već o testovima, pa preleti kroz stranice ako ti se da 🙂).Ukoliko imaš isti dan pregled pa vadjenje krvi za prenatalni, tada čak ni nije nužno mjeriti nuhalni jer će svakako test pokazati točnije rezultate. Međutim, to mjerenje traje kratko i predlažem da odradiš, ipak malo smiri prije nego stignu nalazi. Odradis mini anomaly, mjerenje nuhalnog, vadjenje krvi i onda odbrojavaš cca 8-10 dana do nalaza 🙂 sretno 🍀🤞
Leeloo svaka čast 😋
Dalmatinka_u_zg bravo za dobar pregled ❤️
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Lista pregleda:
Leeloo101 - 13.2.
Melian - 13.2.
mia_ - 14.2.
katy_kaya - 14.2.
deedee1405 - 15.2.
Sreca3 - 15.2.
Monny - 15.2.
Perpetua - 16.2.
nada23 - 19.2.
laurell - 19.2.
Hellobaby - 19.2.
marta96 - 21.2.
Monny - 21.2.
ElisaDay - 22.2.
LauraUna327 - 23.2.
plave_okice - 27.2.
Leptirko22 - 27.2.
NPelica - 27.2.
purple13 - 4.3
korni - 4.3.
Arianne - 4.3
Faith1509 - 5.3.
Sreća2012 - 5.3.
ericaa - 5.3.
mima95 - 7.3.
pistacija13 - 14.3
Dalmatinka_u_zg - 18.3.
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Jutro... ja jutros poslije pranja zuba, lagani nagon na povraćanje i izbacila žutu kiselinu.. poslije sam odmah mogla jesti...
Jedino mi pada napamet masnoća od krafne (tocnije 4😅), jer inače ne jedem masno .. ne znam s čime bi povezala...
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Sortiraj odgovore
Najstariji