Pistacija predivno, cestitke 😍😍😍
Ja sam bila jucer na pregledu jer sam imala bolove koji su me budili preksinoc, sve je ok s malcem napredniji je za tjedan dana, visoko, cervix odrzan, ja zatvorena ali problem je u grcevima koji se vide na ultrazvuku…
Jos je rano za te grceve, pa mi je doktorica dala roidakal 2x1. Sinoc su me opet probudili grcevi, trbuh ko kamen i kad sam ustala iz kreveta na wc bas me presjekao stomak, do suza. Nisam isla u ambulantu, malo mi je falilo da odem ali prestalo je kad sam se smirila. Kaze doktorica da sam sad u 6.mj ni tamo ni ovamo, da sam u 7.mjesecu ne bi bili ti grcevi toliki problem ali ovako se moram bas paziti. Otvorila mi je bolovanje, bez fizickog napora, bez odnosa i lezanje.
Iskreno bas sam se bila preplasila sinoc od tih bolova 😫
Uf, nadam se da ce se grcevi nestati. Samo odmaraj.
Pistacijasuperrr! 💙
.
Ima li netko savjet za lagano upaljene desni? Nista me ne boli nego mi je onako cudan osjecaj, kao da su osjetljivije.
Probaj Ajona pastu za zube, ima u dmu, meni je pomoglo prije i dalje je koristim i u trudnoći ☺️
12/23 UZV ♥️✔️
Monny, jesi li vec izabrala kliniku za porodjaj i patronaznu? Gin mi je rekao da izberem patronaznu sto prije a za kliniku da imam jos vremena, ali da ne cekam previse. Patronaznu sam nasla, ali nisam jos nijednu kliniku kontaktirala.
👩29
07/24 🍼🤱
Ja sam bila jucer na pregledu jer sam imala bolove koji su me budili preksinoc, sve je ok s malcem napredniji je za tjedan dana, visoko, cervix odrzan, ja zatvorena ali problem je u grcevima koji se vide na ultrazvuku…
Jos je rano za te grceve, pa mi je doktorica dala roidakal 2x1. Sinoc su me opet probudili grcevi, trbuh ko kamen i kad sam ustala iz kreveta na wc bas me presjekao stomak, do suza. Nisam isla u ambulantu, malo mi je falilo da odem ali prestalo je kad sam se smirila. Kaze doktorica da sam sad u 6.mj ni tamo ni ovamo, da sam u 7.mjesecu ne bi bili ti grcevi toliki problem ali ovako se moram bas paziti. Otvorila mi je bolovanje, bez fizickog napora, bez odnosa i lezanje.
Pistacijasuperrr! 💙
.
Ima li netko savjet za lagano upaljene desni? Nista me ne boli nego mi je onako cudan osjecaj, kao da su osjetljivije.
Probaj Ajona pastu za zube, ima u dmu, meni je pomoglo prije i dalje je koristim i u trudnoći ☺️
Hvala, probati cu svakako. U ljekarni sam uzela gengigel u spreju pa cemo vidjeti. 🙈
💙5/24💙
Monny, jesi li vec izabrala kliniku za porodjaj i patronaznu? Gin mi je rekao da izberem patronaznu sto prije a za kliniku da imam jos vremena, ali da ne cekam previse. Patronaznu sam nasla, ali nisam jos nijednu kliniku kontaktirala.
Nisam još ništa, čekam da amnio prođe.
12/23 UZV ♥️✔️
Draga zeka123, moj bris na ureaplazmu je opet pozitivan, koncentracija nepromijenjena. Dobila sam Sumamed 1g jednokratno. Malo me je to zbunilo jer sam na netu na par mjesta naisla na drugacije sheme terapije, tj. 1 g jednom sedmicno, tri uzastopne sedmice. Pitam se da li je ova doza dovoljna. Mozes li mi reci kako je izgledala tvoja terapija sumamedom? Zelim tebi i svim curama ovdje bezbriznu i uspjesnu trudnocu, izguracemo mi 🍀🤗
Draga zeka123,moj bris na ureaplazmu je opet pozitivan, koncentracija nepromijenjena. Dobila sam Sumamed 1g jednokratno. Malo me je to zbunilo jer sam na netu na par mjesta naisla na drugacije sheme terapije, tj. 1 g jednom sedmicno, tri uzastopne sedmice. Pitam se da li je ova doza dovoljna. Mozes li mi reci kako je izgledala tvoja terapija sumamedom? Zelim tebi i svim curama ovdje bezbriznu i uspjesnu trudnocu, izguracemo mi 🍀🤗
Hej draga , joj , znam kako je , čuj ja sam dobila Sumamed i unutra su tri tablete , odjednom sam morala popit dvije i jednu za tjedan dana , isto tako i partner 😏
Bit će sve okej ❤
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Cure ja sam dobila po ramenima nekakve smeđe fleke 😳 , jel se neko susreo sa tim ?!
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Zene jel ima neka osjecaj punoce ili otekline u vagini, ili zna sto bi to moglo biti, kao da je nesto unutra, ne znam dobro opisati osjecaj, kao da imam tampon koji nije dobro stavljen pa osjecam nesto. Prstom ne napipam nista. I vise je na izlazu nego unutra. Prije 6 dana na pregledu sve dobro.
Boze svaki dan nesto drugo 🤦🏼♀️
Pistacijasuperrr! 💙
.
Probaj sa sensodynom.
Kadulju ne smiješ u trudnoci
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Zene jel ima neka osjecaj punoce ili otekline u vagini, ili zna sto bi to moglo biti, kao da je nesto unutra, ne znam dobro opisati osjecaj, kao da imam tampon koji nije dobro stavljen pa osjecam nesto. Prstom ne napipam nista. I vise je na izlazu nego unutra. Prije 6 dana na pregledu sve dobro.
Boze svaki dan nesto drugo 🤦🏼♀️
To je vjerojatno pritisak zdjelice.. ne bi trebalo biti problematično...
Ali ako ti je zdjelica nize, bez obzira na protok poroda, trebala bi se savjetovati za vraćanje zdjelice na mjesto... da ne napravi problem kod sljedeće trudnoće... doktori bi trebali znati
Zeka pa kud prije...🥰💓🫨
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Sortiraj odgovore
Najstariji