Jeste se već prijavile u Baby programe? Dm, Müller? 🙈
Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
Nifty low risk, stiže dečko 💙
Jeste se već prijavile u Baby programe? Dm, Müller? 🙈
Jel misliš na famozne pakete koje dobiš ? U trudnoći i kad rodiš ?
Ako je to , to ja se ovaj put ne prijavljujem i dalje doma imam tih par mini stvari koje su mi poslali 😂😂😂😂
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Haru shoping obavljen, uzela sam dva paketa po 10 kom, to bi trebalo biti dovoljno 😁
Sreca Ajmeee divnooooo 💞💞
Faith mene bas frendica neki dan podsjetila pa sam ispunila za dm, muller i novalac, ali nemam pojma kako to dalje ide 🙈
Zeka da li bude šta korisno u tim paketima? Vidim da da su puni bili 😂
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Haru shoping obavljen, uzela sam dva paketa po 10 kom, to bi trebalo biti dovoljno 😁
Sreca Ajmeee divnooooo 💞💞
Faith mene bas frendica neki dan podsjetila pa sam ispunila za dm, muller i novalac, ali nemam pojma kako to dalje ide 🙈
Zeka da li bude šta korisno u tim paketima? Vidim da da su puni bili 😂
Ja sam dobila žlicu za kašice 😂 , cijev za kolike 😂 , mini deterđent za flašice ( veličine upaljača 😂 ) , neku kremu mini za strije i jedino što mi je bilo super je dnevnik za bebe 😂😂😂😂
Sve ovo bezveze nešto 😂😂😂
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Nadam se da uzivate i odmarate cure. Ja sam jucer prvi put osjetila svoju curku. 🥰🥰🥰🥰 najbolji poklon za rodendan. Nema ljepseg osjecaja.
Sto se tice kupovine, neki dan smo kupili kolica jer su bila na 20%, a sumnjam da ce puno veci popust ici za mjesec-dva. I pocela sam nesto sitno robice. I ja si rekla svaki mjesec po malo.
Ovi paketi što kažete, stvarno su mizerija. Mislim da ih neću ovaj puta ići pokupiti. Jedino što se u Mulleru dobije etui za pelene, to smo stvarno koristili i koristimo još uvijek. Kremice što stanu u oko koliko ih ima ne znam što reći. 🫣
.
plave_okice predivno 🥰
korni nadam se da će ti biti dobre tetre. 🙂
'21. 💙
'24. 💛
Zeka uff 😅
Plave_okice superrr 🥰❤️
Haru ma bit će 🙂
Malena mi je baš bila aktivna ujutro, pa dečko stavio ruku da proba prvi put osjetiti, bila je mirna minutu-dvije, i onda pošteno lupnula 🥰
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Da, da na te paketiće mislim 🙈 ja sam dobila tetra pelenu, neku manju torbicu sa par stvari unutra (Baby ulje, duda, ulošci, onaj sok što ima curica s maramom nacrtana 🤣), ostalo nakon poroda. Ali od kauflanda se dobije lijepi paket, ručnik za bebu i više ni ja ne znam šta. I od DM-a neki koferić. Ali to je u njemačkoj, mislila sam da je to isto i u hrvatskoj tako 🙈
Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
Nifty low risk, stiže dečko 💙
Da, da na te paketiće mislim 🙈 ja sam dobila tetra pelenu, neku manju torbicu sa par stvari unutra (Baby ulje, duda, ulošci, onaj sok što ima curica s maramom nacrtana 🤣), ostalo nakon poroda. Ali od kauflanda se dobije lijepi paket, ručnik za bebu i više ni ja ne znam šta. I od DM-a neki koferić. Ali to je u njemačkoj, mislila sam da je to isto i u hrvatskoj tako 🙈
Cini mi se da su paketi oskudniji u Hrvatskoj. 🤣 Nisam znala da i Kaufland to ima. 🤔
.
Nadam se da ste sve dobro, bez krvarenja, bolova i visokih tlakova. 🙈❤️ Meni ocito pomaze gengigel sprej, desni su mi super (nadam se da ce tako biti i dalje).
.
Primjetila sam da je moj mali najživahniji ujutro i navečer kad legnem na leđa. Uspjela sam snimiti kako mi se trbuh zatrese kad me udari hahah. 💞💞
💙5/24💙
Pogledaj i u Rossmannu ima prije i poslije poroda poklon ☺️
12/23 UZV ♥️✔️
Sortiraj odgovore
Najstariji