Zene jel ima neka osjecaj punoce ili otekline u vagini, ili zna sto bi to moglo biti, kao da je nesto unutra, ne znam dobro opisati osjecaj, kao da imam tampon koji nije dobro stavljen pa osjecam nesto. Prstom ne napipam nista. I vise je na izlazu nego unutra. Prije 6 dana na pregledu sve dobro.
Boze svaki dan nesto drugo 🤦🏼♀️
To je vjerojatno pritisak zdjelice.. ne bi trebalo biti problematično…
Ali ako ti je zdjelica nize, bez obzira na protok poroda, trebala bi se savjetovati za vraćanje zdjelice na mjesto… da ne napravi problem kod sljedeće trudnoće… doktori bi trebali znati
Zeka pa kud prije…🥰💓🫨
Hvala puno na odgovoru, odma mi je lakse, vec sam mislila da ce izaci nesto iz mene 😅
Rekla mi je gin jednom da mi je nisko zdjelica, svakako cu je pitati jos za to.
Zene jel ima neka osjecaj punoce ili otekline u vagini, ili zna sto bi to moglo biti, kao da je nesto unutra, ne znam dobro opisati osjecaj, kao da imam tampon koji nije dobro stavljen pa osjecam nesto. Prstom ne napipam nista. I vise je na izlazu nego unutra. Prije 6 dana na pregledu sve dobro.
Boze svaki dan nesto drugo 🤦🏼♀️
To je vjerojatno pritisak zdjelice.. ne bi trebalo biti problematično…
Ali ako ti je zdjelica nize, bez obzira na protok poroda, trebala bi se savjetovati za vraćanje zdjelice na mjesto… da ne napravi problem kod sljedeće trudnoće… doktori bi trebali znati
Zeka pa kud prije…🥰💓🫨
Da ,baš sam happy 🥰 , u prvoj sam osjetila oko 20.tjedna , druga 17.tjedna , 18.ti , baš sam se razveselila 😊
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Ej cure, i ja danas po sredini donjeg dijela trbuha osjecam neko zatezanje, rastezanje i sve me kopka jel to normalno. Nije niti jaka bol, nego neka senzacija koja se ukljuci na par min pa nestane i tako u krug. Jucer me nista nije bolilo i cak me kopkalo di je neko boluckanje, a danas boli i opet ne valja..psiha je zeznuta stvar🙈
Ej cure, i ja danas po sredini donjeg dijela trbuha osjecam neko zatezanje, rastezanje i sve me kopka jel to normalno. Nije niti jaka bol, nego neka senzacija koja se ukljuci na par min pa nestane i tako u krug. Jucer me nista nije bolilo i cak me kopkalo di je neko boluckanje, a danas boli i opet ne valja..psiha je zeznuta stvar🙈
Ja sam zbog bolova 2 puta isla na hitnu, uvijek sve dobro, rekla mi je dokt tamo da mi psiha takoder utjece na bolove.
A to mi najteze iskontrolirati 😅 isto cesto osjecam svakakva boluckanja i zatezanja
Evo ja bila na kontroli tlaka, opet 140/70 🙄🙄🙄 Neće me i gotovo, kad dođem u ordinaciju, gotovo. I dalje samo pratim, nije za terapiju.
Cure koje imate lagane bolove i zatezanja, mislim da je to normalno, dok god nisu jaki i nema krvarenja. Ja sam danas osjetila kao nekakve iglice, ali brzo je prošlo, valjda je to sve okej. Danas je curka manje aktivna nego jučer, manje pokreta osjetim 😁
Pistacije čestitam 💙
Manu odmaraj, samo osnovne stvari radi i polako, nadam se da će grčevi brzo proći 🤞
Ja sam danas isto bila na pregledu, odnijela vrijednosti tlaka rekla je da je to u redu ali da ostanem da me pregleda jer sam imala neke bolove, ne znam kako ih opisati ali baš unutra. Pregledala me, kaže da sam zatvorena, cervix je sada 3,6 cm da je to okej i dala mi utrogestan opet, 100 mg. Kontrola ostaje kao i prije. Rekla da ne sjedim jedino previše i hodati povremeno uz češća ležanja.
Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
Nifty low risk, stiže dečko 💙
Hvala zeka, tako sam i sama mislila uraditi sa posljednjom tabletom. Mozda ovaj put i uspije terapija. 🤗
Vidim mnoge cure se zale na ta neka zatezanja i bolove. Ja sam nedavno pisala da me prate jos od prvog trimestra, prakticno sam se srodila s njima. 😄 Zatrazila sam misljenja nekoliko ginekologa, cak i ultrazvuk bubrega radila na predlog dr. Sve je to ocigledno normalno, dok god to nisu neki jaki bolovi, ali je svakako najbolje obratiti se ljekaru i biti miran.
Jutro cure 🤗
Zeka super 💞
Pistacija čestitam na dečkiću 💙
manu koliko sam čitala roidakal stvarno pomaže za grčeve, pa se nadam da će uskoro prestati i da se više neće ponavljati. Odmaraj, sve laganini i čuvaj se ❤️
ElisaDay bemu miša i tlaku, baš mi je žao da te zeza. Kakav ti je tlak inače? Meni je npr 90/95 sa 70/60, i na pregledu mi bude gornji 110, što je okej, ali sigurno poraste zbog uzbudjenj, straha.. i pogotovo što se mjeri prije pregleda. Pokusaj idući put da prvo obavite pregled, kad vidiš da je sve okej, sigurno ćeš biti mirnija pa možda i tlak onda bude okej. Sad kad sam ovo napisala ne zvuči kao neka super ideja, ali zasto ne probati 🙈 meni je isto beba jedan dan više aktivnija, drugi dan manje 🙂
Faith super za cervix. Dalje po uputama i bit će sve okej ❤️
Ivy86 nadam se da će ovaj put terapija pomoći 🍀
Cure uživajte u vikendu 🤗
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Jutrooo,
Nadam se da ce se svima smirit tlak i razni bolovi.
Cestitam Pistacija na decku ❣️
Ne mogu vjerovat da sam danas u 15. tjednu, sjecam se prvih sramezljivih poruka i moje nevjerice na forumu da je to zaista to, da sam trudna 💖
Mene bas satrala prehlada, grlo i nos, nemam temp ni ne kasljem. Al sam spavala koma. Nadam se da ce brzo proci jer planiramo malo gledati po ducanima prve stvari za nju.
Jao jedva cekam sve, nju, pregled sljedeci tjedan, da je uskoro pocnem osjecati. Aaaaaaaaaaaaaaaa
Ugodan vikend cure 💖💖💖
Sortiraj odgovore
Najstariji