Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Matka24
    22. Veljača 2024. 18:18

Cure, da li vam se nekad desi kad odete piskiti da vas cijeli donji dio trbuha nekako bolucka i zateze, kao da ce nesto ispasti, ali samo u tom polozaju.

ElisaDay.
    22. Veljača 2024. 18:25

Johicaa

ElisaDay.

Evo javljam se nakon pregleda, bebica je super, jako je bila aktivna 🥰, raste i deblja se. Sve je dobro osim što mi je opet tlak visok, danas mi je bio 145/80.

Drugi tjedan idem vaditi krv (ogtt) i još mi je stavila neke parametre radi tog tlaka pa da vidimo je li se što poremetilo. U plusu sam 4 kg. E i doktorica mi je preporučila magnezij 375 mg.

Elisa imamo.isti problem , svaki out kad imam pregled tlak mi je visok. Pratim ga kuci nikad ne prelazi 125/ 80. Ocito su to fizicke reakcije na stres. Dr jos nije zabrinuta jer po mojim pracenjima sve je pod kontrolom i proteini su mi niski sto je dobro. Nadam se da je i kod tebe ista stvar u pitanju.

Mislim da je stres. Meni je svejedno stavila dosta parametra za vađenje krvi drugi tjedan, od uree do kreatinina, jetrenih probi itd. Pa ćemo vidjeti 

laurell
    22. Veljača 2024. 18:26

Matka24

Cure, da li vam se nekad desi kad odete piskiti da vas cijeli donji dio trbuha nekako bolucka i zateze, kao da ce nesto ispasti, ali samo u tom polozaju.

Meni zna tako biti nekad ako duže trpim. Pa me sve kao zategne dolje dok sjedim još 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

zeka123
    22. Veljača 2024. 18:46

Evo me sa pregleda 😏

Beba je dobro , srce kuca.
    Meni cerviks skraćen , otvorena malo i beba je jako , jako nisko. Strogo mirovanje , nosit pojas za trudnice , Utrogestan nastavit , magnezij i normabel po potrebi. 
    Ja se samo nadam da ću dogurat do sigurnih tjedana.

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

purple13
    22. Veljača 2024. 19:06

zeka123

Evo me sa pregleda 😏

Meni cerviks skraćen , otvorena malo i beba je jako , jako nisko. Strogo mirovanje , nosit pojas za trudnice , Utrogestan nastavit , magnezij i normabel po potrebi.

Samo polako i koliko god mozes odmaraj i lezi. Mozda cerviks nadođe. 😍
    Elisaday cestitam na super pregledu! 🥰 Nadam se da ce ti svi ovi nalazi krvi doci dobri. 🤗

💙5/24💙

zeka123
    22. Veljača 2024. 19:10

purple13

zeka123

Evo me sa pregleda 😏

Samo polako i koliko god mozes odmaraj i lezi. Mozda cerviks nadođe. 😍
    Elisadaycestitam na super pregledu! 🥰 Nadam se da ce ti svi ovi nalazi krvi doci dobri. 🤗

Ja se nadam , pogoršalo se od zadnjeg puta a pila sam terapiju i mirovala 😔

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

zeka123
    22. Veljača 2024. 19:10

Doduše nisam baš pretjerano u miru bila ali izgkeda da sad zaista moram.

Leeloo101
    22. Veljača 2024. 19:24

zeka123

Evo me sa pregleda 😏

Samo mirno.... dan po dan i eto te na sigurnim tjednima.  💝

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

• Kruna23
    22. Veljača 2024. 19:35

zeka123

Doduše nisam baš pretjerano u miru bila ali izgkeda da sad zaista moram.

Pozdrav Zeka..ja sam na temi skraćenog cerviksa+serklaz..i također na mirovanju. Nisu ti dali prijedlog za stavljanje serklaza ili pesara (prstena)?
    Inače sam i ja ljetna trudnica ( sutra brojimo 24tj) i brojim tjedne do svoje djevojcice .

Prijevremeni porod 24tt 👼

• plave_okice
    22. Veljača 2024. 19:37

Cure imate lijepe trbuščiće 🥰 i moj se vidi pošteno. Pogotovo ako odjenem nešto uže. Baš je buknuo u zadnja 2 tjedna. 😊 ali apetit mi je povećan pošteno. Kuham svaki dan. Jedem puno voća i povrća, ali mi tijelo žudi i za slatkišima. U prvih skoro 5. mjeseci sam dobila 3 kg. I sad u ovih mjesec dana jedno 3-4. Stalno nešto jedem. 🫣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI