Cure, da li vam se nekad desi kad odete piskiti da vas cijeli donji dio trbuha nekako bolucka i zateze, kao da ce nesto ispasti, ali samo u tom polozaju.
Evo javljam se nakon pregleda, bebica je super, jako je bila aktivna 🥰, raste i deblja se. Sve je dobro osim što mi je opet tlak visok, danas mi je bio 145/80.
Drugi tjedan idem vaditi krv (ogtt) i još mi je stavila neke parametre radi tog tlaka pa da vidimo je li se što poremetilo. U plusu sam 4 kg. E i doktorica mi je preporučila magnezij 375 mg.
Elisa imamo.isti problem , svaki out kad imam pregled tlak mi je visok. Pratim ga kuci nikad ne prelazi 125/ 80. Ocito su to fizicke reakcije na stres. Dr jos nije zabrinuta jer po mojim pracenjima sve je pod kontrolom i proteini su mi niski sto je dobro. Nadam se da je i kod tebe ista stvar u pitanju.
Mislim da je stres. Meni je svejedno stavila dosta parametra za vađenje krvi drugi tjedan, od uree do kreatinina, jetrenih probi itd. Pa ćemo vidjeti

Cure, da li vam se nekad desi kad odete piskiti da vas cijeli donji dio trbuha nekako bolucka i zateze, kao da ce nesto ispasti, ali samo u tom polozaju.
Meni zna tako biti nekad ako duže trpim. Pa me sve kao zategne dolje dok sjedim još

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Evo me sa pregleda 😏
Beba je dobro , srce kuca.
Meni cerviks skraćen , otvorena malo i beba je jako , jako nisko. Strogo mirovanje , nosit pojas za trudnice , Utrogestan nastavit , magnezij i normabel po potrebi.
Ja se samo nadam da ću dogurat do sigurnih tjedana.
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Evo me sa pregleda 😏
Meni cerviks skraćen , otvorena malo i beba je jako , jako nisko. Strogo mirovanje , nosit pojas za trudnice , Utrogestan nastavit , magnezij i normabel po potrebi.
Samo polako i koliko god mozes odmaraj i lezi. Mozda cerviks nadođe. 😍
Elisaday cestitam na super pregledu! 🥰 Nadam se da ce ti svi ovi nalazi krvi doci dobri. 🤗
💙5/24💙
Evo me sa pregleda 😏
Samo polako i koliko god mozes odmaraj i lezi. Mozda cerviks nadođe. 😍
Elisadaycestitam na super pregledu! 🥰 Nadam se da ce ti svi ovi nalazi krvi doci dobri. 🤗
Ja se nadam , pogoršalo se od zadnjeg puta a pila sam terapiju i mirovala 😔
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Doduše nisam baš pretjerano u miru bila ali izgkeda da sad zaista moram.
Evo me sa pregleda 😏
Samo mirno.... dan po dan i eto te na sigurnim tjednima. 💝

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Doduše nisam baš pretjerano u miru bila ali izgkeda da sad zaista moram.
Pozdrav Zeka..ja sam na temi skraćenog cerviksa+serklaz..i također na mirovanju. Nisu ti dali prijedlog za stavljanje serklaza ili pesara (prstena)?
Inače sam i ja ljetna trudnica ( sutra brojimo 24tj) i brojim tjedne do svoje djevojcice .
Prijevremeni porod 24tt 👼
Cure imate lijepe trbuščiće 🥰 i moj se vidi pošteno. Pogotovo ako odjenem nešto uže. Baš je buknuo u zadnja 2 tjedna. 😊 ali apetit mi je povećan pošteno. Kuham svaki dan. Jedem puno voća i povrća, ali mi tijelo žudi i za slatkišima. U prvih skoro 5. mjeseci sam dobila 3 kg. I sad u ovih mjesec dana jedno 3-4. Stalno nešto jedem. 🫣

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji