Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    korni
    09. Veljača 2024. 06:08

Faith bravo za bake ☺️🥰
    Delce dobrodošla i sretno 🤞🍀 nadam se da će sve biti u redu ❤️
    ElisaDay divnooo ❤️  ja čim osjetim, puštam sve šta radim i odmah ruku na bušu 🤭 i onda opet osjetim te lagane udarce 🥹 divan osjećaj ❤️ sretno danas, neka tlak bude u normali 🤞
    Ericaa bravp za dobar pregled! Drago mi je da je sve super ❤️

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

• Monny
    09. Veljača 2024. 08:24

Delce15

Monny

Delce15

Lo Monny,Imam termin 19.2., kada cu biti 15+6. Ja nisam imala nikakva krvarenja, ni mucnine, ma nikakve simptome o kojima ste pisale. Pomislih kako sam bas sretnica, dok me ovo nije pokosilo. Bila sam u klinici Eurofinis, tu ce mi raditi i amnio. Dr se zove Anna Janke. Kod koga si ti? Ja nisam nikako zadovoljna mojim ginekologom, samo suti a kad me treba isprepadati onda progovori. Na moja dodatna pitanja odgovori sa dvije rijeci. Razmisljam o promjeni, ali nisam sigurna da li to mogu sada. Ti si pisala da si jako zadovoljna tvojom ginekologinjom?

Ja sam u Rotkreuz Frauenklinik na prenatalnoj, kod prof. Schiessl. To sam pisala da mi se ova prof svidjela i vidi se da je jako stručna, a moj ginekolog što mi vodi trudnoću je bože sačuvaj, isto sam razmišljala da ga mijenjam. Mozes promijeniti prije novog kvartala, ali je tesko naci tko ce uzeti trudnicu. Ti imaš prije mene pa pisi kako je proslo 🤞

Hej pa i ja sam tu bila, oni zapravo samo imaju vise adresa za razlicite stvari i jedna je tu, tu cu biti i na amniocintezi. I ova moja je jako ljubazna i strucna. Da nam nije isti i gunekolog 😂 inicijali M.R.? Hocu pisem kako je proslo.
    .

Btw, ti si napisala da su ti nalazi pokazali visok rizik na Turnerov sindrom? Koja je to trisomija? Ja sam radila samo onaj osnovni paket 13,18 i 21. Ostalo nisam jer je svakako u planu amnio. Nadam se da ce sve biti ok na kraju kod obje i da konacno mozemo poceti uzivati u trudnoci, mada me ovo danas jako smirilo iako sam svjesna da nije to sve sto moze da bude…

E pa super, mislim da smo tamo u dobrim rukama. Nije nam isti ginekolog, ali sam općenito ovdje nezadovoljna doktorima. Zbog hipera sam bila 10 dana u bolnici i ja sam njima morala reći što da mi daju i koliko mg, mislim, gdje to ima 😂
    Samo polako, sve ce biti dobro 🍀

12/23 UZV ♥️✔️

Leeloo101
    09. Veljača 2024. 08:26

Monny

Delce15

Monny

Delce15

Lo Monny,Imam termin 19.2., kada cu biti 15+6. Ja nisam imala nikakva krvarenja, ni mucnine, ma nikakve simptome o kojima ste pisale. Pomislih kako sam bas sretnica, dok me ovo nije pokosilo. Bila sam u klinici Eurofinis, tu ce mi raditi i amnio. Dr se zove Anna Janke. Kod koga si ti? Ja nisam nikako zadovoljna mojim ginekologom, samo suti a kad me treba isprepadati onda progovori. Na moja dodatna pitanja odgovori sa dvije rijeci. Razmisljam o promjeni, ali nisam sigurna da li to mogu sada. Ti si pisala da si jako zadovoljna tvojom ginekologinjom?

Ja sam u Rotkreuz Frauenklinik na prenatalnoj, kod prof. Schiessl. To sam pisala da mi se ova prof svidjela i vidi se da je jako stručna, a moj ginekolog što mi vodi trudnoću je bože sačuvaj, isto sam razmišljala da ga mijenjam. Mozes promijeniti prije novog kvartala, ali je tesko naci tko ce uzeti trudnicu. Ti imaš prije mene pa pisi kako je proslo 🤞

Hej pa i ja sam tu bila, oni zapravo samo imaju vise adresa za razlicite stvari i jedna je tu, tu cu biti i na amniocintezi. I ova moja je jako ljubazna i strucna. Da nam nije isti i gunekolog 😂 inicijali M.R.? Hocu pisem kako je proslo.
    .

Btw, ti si napisala da su ti nalazi pokazali visok rizik na Turnerov sindrom? Koja je to trisomija? Ja sam radila samo onaj osnovni paket 13,18 i 21. Ostalo nisam jer je svakako u planu amnio. Nadam se da ce sve biti ok na kraju kod obje i da konacno mozemo poceti uzivati u trudnoci, mada me ovo danas jako smirilo iako sam svjesna da nije to sve sto moze da bude…

E pa super, mislim da smo tamo u dobrim rukama. Nije nam isti ginekolog, ali sam općenito ovdje nezadovoljna doktorima. Zbog hipera sam bila 10 dana u bolnici i ja sam njima morala reći što da mi daju i koliko mg, mislim, gdje to ima 😂

Ima u Splitu.. mene je dr na mpo pitala koje hormone i količine želim 🤣 zahvalila sam se i otišla 🤐

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

katy_kaya
    09. Veljača 2024. 08:34

Jutro, je li itko od vas koristio pravo na slobodan dan zbog prenatalnog pregleda? Nedavno sam otkrila da imamo pravo na to, po Zakonu o rodiljnim i roditeljskim potporama. Nitko mi to do sad nije spomenuo pa ne znam jel ima neka caka. 

• Monny
    09. Veljača 2024. 08:47

Leeloo101

Monny

Delce15

Monny

Delce15

.

Ima u Splitu.. mene je dr na mpo pitala koje hormone i količine želim 🤣 zahvalila sam se i otišla 🤐

Haha, e ovo je pobjeda 🤦😂

12/23 UZV ♥️✔️

Haru
    09. Veljača 2024. 09:19

katy_kaya

Jutro, je li itko od vas koristio pravo na slobodan dan zbog prenatalnog pregleda? Nedavno sam otkrila da imamo pravo na to, po Zakonu o rodiljnim i roditeljskim potporama. Nitko mi to do sad nije spomenuo pa ne znam jel ima neka caka.

Ja nisam, ali čula sam na poslu da je tako. 

'21. 💙
    '24. 💛

zeka123
    09. Veljača 2024. 09:24

ericaa

Evo mi predvecer obavili pregled,sve u redu. Dečko je velik 11.58 cm i tezak 168 g. Samnom je sve u redu,dobila manje od kile,tlak navecer je 90/60,zatvorena skroz. Nije mi rekla cervix u milimetrima ni posteljicu poziciju al me pregledala vaginalno i utz preko trbuha i rekla da sam skroz zatvorena i da sve super izgleda. Miom je narastao ali ne smeta bebi tako da je to super. Ne znam sto je jos gledala i mjerila ali mi je bitno da je rekla da je sve u redu, probat cu se ne zamarat s necim sto procitam jer zaista vjerujem doktorici i detaljna je. Dobila sam dozvolu za vjezbanje 😀 iduci pregled 5.3. I prvi put smo culi srce,predivno🥰 suza mi malo krenula…

Čestitam na pregledu draga 😊😊🥰😍

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

purple13
    09. Veljača 2024. 09:28

ericaa

Evo mi predvecer obavili pregled,sve u redu. Dečko je velik 11.58 cm i tezak 168 g. Samnom je sve u redu,dobila manje od kile,tlak navecer je 90/60,zatvorena skroz. Nije mi rekla cervix u milimetrima ni posteljicu poziciju al me pregledala vaginalno i utz preko trbuha i rekla da sam skroz zatvorena i da sve super izgleda. Miom je narastao ali ne smeta bebi tako da je to super. Ne znam sto je jos gledala i mjerila ali mi je bitno da je rekla da je sve u redu, probat cu se ne zamarat s necim sto procitam jer zaista vjerujem doktorici i detaljna je. Dobila sam dozvolu za vjezbanje 😀 iduci pregled 5.3. I prvi put smo culi srce,predivno🥰 suza mi malo krenula…

Odlicno!! 🥰 ma cim te i vaginalno gledala znaci da je pogledala cerviks. Jednostavno neki doktori manje pricaju od drugih, bitno da je sve okej i da kuca srčeko! 💜
    Delce i Monny zelim vam da nalazi sto prije dodu uredni i da se mozete opustiti i uzivati u trudnoci! 🩷❤️
    Elisaday bas caroban osjecaj, jelda?😍 Mene iznenaduje kako se, nakon prvih laganih udaraca, to sve brzo pojaca i kako se beba rasiri! Nadam se da ces rijesiti i tlak, kao i sve cure koje imaju problem s tim.
     M-p ispada da inace imas skroz normalan tlak kad nisi kod doktora. 🙈🙈🙈

💙5/24💙

Martina1931
    09. Veljača 2024. 09:42

katy_kaya

Ako govorimo o Hr, da. Imas pravo na slobodan dan za pregled jednom mjesecno. Gin ti napise potvrdu samo kad zavrsis sa pregledom i predas to svojim nadredjenima i tjt. Dok sam radila sam to redovno iskoristavala.
    Ili mozes taj jedan radni dan,8h , iskoristiti kroz mj dana da tipa kasnije dodjes na posao po 2,3h par puta ili kako ti vec odgovara.

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

zeka123
    09. Veljača 2024. 09:45

Ja isto projavljujem da od sinoć osjetim bebu 🥰  , treća je trudnoća i posteljica na zadnjem zidu pa hoće ranije 🥰🥰🥰

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.