Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Monny
    21. Veljača 2024. 14:25

Hej cure, hvala svima koje ste pisale ♥️
    Amniocenteza je dobro prošla, malo je neugodno, više me boljela anti-D injekcija poslije 😅
    Na uzv je i dalje sve super, doktorica ne vidi znakove trisomije i gospođica se napokon lijepo okrenula pa smo dobili i lijepe fotkice 🤗
    U petak ćemo dobiti prvi dio nalaza pa vam pišem 🍀

12/23 UZV ♥️✔️

Delce15
    21. Veljača 2024. 14:28

Predivno 🥰🥰🥰 bice sve dobro, vjerujem u to. Sta je anti-D inekcija? Za koji ste se paket odlucili na kraju, da li cete samo hromosome ispitivati ili i gene? 

👩29

07/24 🍼🤱

• Monny
    21. Veljača 2024. 14:42

Delce15

Predivno 🥰🥰🥰 bice sve dobro, vjerujem u to. Sta je anti-D inekcija? Za koji ste se paket odlucili na kraju, da li cete samo hromosome ispitivati ili i gene?

Rh negativna sam pa sam morala primiti zaštitu. Pitala nas je samo za Array, ali ništa posebno nije nudila u smislu da nam je najvažnije ovo osnovno. Platili smo samo fish metodu. Sad moram izdržati do petka 🫣

12/23 UZV ♥️✔️

nada23
    21. Veljača 2024. 14:56

Monny, ne mogu ni zamisliti kroz što prolazis cijelo ovo vrijeme u neizvjesnosti. Super je da je na uzv sve uredno. Vjerujem da će i nalazi biti dobri i da ces konacno odahnuti i uzivati u trudnoći ❤️

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Delce15
    21. Veljača 2024. 15:05

Monny

Delce15

Rh negativna sam pa sam morala primiti zaštitu. Pitala nas je samo za Array, ali ništa posebno nije nudila u smislu da nam je najvažnije ovo osnovno. Platili smo samo fish metodu. Sad moram izdržati do petka 🫣

Drzim fige da ti prodje sto prije, ali ja zaista vjerujem da ce sve biti ok, cim je i na uzv tako 😊 onda cemo konacno uzivati i opustiti se. 

👩29

07/24 🍼🤱

Sreca3
    21. Veljača 2024. 15:13

Hellobaby

Ajme cure, predivne ste 😍
    Zeka nadam se da je sve ok sa brisevima 🤞
    Nego..poklanjam robicu za curicu ako kojoj treba 🙂

Moze meniiiiii effesolori@gmail.com Mozes mi poslati u Zagreb odakle si.❤️🥰❤️🥰❤️

Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
    09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica

Sreca3
    21. Veljača 2024. 15:19

Ka cu sakupiti ovde robice da ne moram nista kupiti prvih par meseci HVALA vam  CUREEEEEE!

09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica

Hellobaby
    21. Veljača 2024. 15:35

Sreca3

Hellobaby

Ajme cure, predivne ste 😍
    Zeka nadam se da je sve ok sa brisevima 🤞
    Nego..poklanjam robicu za curicu ako kojoj treba 🙂

Moze meniiiiii effesolori@gmail.com Mozes mi poslati u Zagreb odakle si.❤️🥰❤️🥰❤️

Poslala sam ti mail 😃

👩 33
    👱🏻‍♂️ 36
    💔💔
    💗💗💙💗💙

Leptirko22
    21. Veljača 2024. 15:40

Sreca3

Ka cu sakupiti ovde robice da ne moram nista kupiti prvih par meseci HVALA vam CUREEEEEE!

Bogu hvala da jos uvijek ima dobrih ljudi! Drago mi je da su te cure usrecile 🥰❤️

Sreca3
    21. Veljača 2024. 16:03

Ovde su najlepse i najdivnije trudnice koje sam mogla da upoznam.
    Ako ikom bilo sta zatreba za kupiti ili doneti iz Beograda za Zagreb ili bilo kakva usluga javite mi se.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI