Ma meni je to jasno .. da ona narucuje svaka 4 tj al ona je doslovno pricala pricu ne znam ni ja kakvu .. ja nisam uopce bila kod nje na prvom pregledu nego privstno i isto tako cu ici i na drugi pregled za 3 tj. Mogu ja doc za 4’tj kod nje .. al mene nervira bas to sto oni puno toga na tim ultrazvucima ne vide i zato sam htjela ici privatno .. kazem ti mene opce ne cudi sto joj ke tak rekla jer zen sam svoje tepe
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Ja idem privatno kao i prije trudnoce, iz Bosne sam i tu pregled kosta cca 25€ sto nije puno s tim da ga dobijem kad god zelim, poliklinika je vrhunska i ne zelim se uopce zamarati sa socijalnim jos neko vrijeme...
Teich takvi su svugdje, nadji si neku lijepu privatnu polikliniku da ti urade ultrazvuk da si mirna 😊
Meni od pocetka ove trudnoce rade preko trbuha a ne s onim stapom i na tom sam bas zahvalna jer ne zelim da mi se nista dole cacka ako ne mora.
09.09.2023 ➕❤️
03.05.2024 👶🏻🥳💞
Ma meni je to jasno .. da ona narucuje svaka 4 tj al ona je doslovno pricala pricu ne znam ni ja kakvu .. ja nisam uopce bila kod nje na prvom pregledu nego privstno i isto tako cu ici i na drugi pregled za 3 tj. Mogu ja doc za 4’tj kod nje .. al mene nervira bas to sto oni puno toga na tim ultrazvucima ne vide i zato sam htjela ici privatno .. kazem ti mene opce ne cudi sto joj ke tak rekla jer zen sam svoje tepe
Da meni je to ful cudno moja ima odlican uzv zaljepila sam vam slikicu odnah mi i isprinta... radi privatno i preko hzzo i u prvoj i evo sad ovoj trudnoci s obzirom da je uredna imam svakak 4 tj pregled i svaki puta mi pusti uputnice ili nesto sto trebam obaviti izvaze me... mjeri tlak ...ma sve zena je mrak...
Svakako u ovim malim domovima zdravlja imaju starije uredaje... i uvijek kad se dogodi ovako nesto savjetujem drugo misljenje u najgorem slucaju i hitnu jer nikad necu zabiraviti jednu curu kojoj su rekli da je prazna vrecica itd... i dogovorena kiretaza d
A bi prije nego sto su joj dali tablete u bolnici isli oni jos jednom iskontrolirat a kad tamo bebica sve super srceko kuca...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ja idem privatno kao i prije trudnoce, iz Bosne sam i tu pregled kosta cca 25€ sto nije puno s tim da ga dobijem kad god zelim, poliklinika je vrhunska i ne zelim se uopce zamarati sa socijalnim jos neko vrijeme…
Teich takvi su svugdje, nadji si neku lijepu privatnu polikliniku da ti urade ultrazvuk da si mirna 😊
Meni od pocetka ove trudnoce rade preko trbuha a ne s onim stapom i na tom sam bas zahvalna jer ne zelim da mi se nista dole cacka ako ne mora.
Vaginalni ultrazvuk se radi u ful ranoj trudnoci jer neko ima i veci trbuh pa mu se preko trbuha jos ne moze vidjet nista... i ne cacka ona sa stapom on doslovno ude ni 2 cm... dok kad imas odnos ude i 20 cm🤣🤣🤣ugl....nisu tako svugdje hvala Bogu ali se slazem da ima po tim domovima zdravlja čudesa
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
I moram dodat da sam pronasla divnog ginekologa koji je strucan i sutljiv, upravo zato sto ne bih zeljela nekog brbljavca koji me zamara i cim treba i cim ne... dovoljna mi je okolina sa netrazenim savjetima.
09.09.2023 ➕❤️
03.05.2024 👶🏻🥳💞
Pa uzas.. ma ja mislim da se nekima uopce ne da raditi.
Ali stvarno, i uopce ne slusajj pacijente. Sto mi je ful cudno jer na radim s pacijentima i njihovo misljenje uvijek poslusam i vazno mi je. I zato nemam bas fitilj ta takve. Osim toga tak je nekak sve pricala sam da me otepe a ja sam samo htjela znat kad da idem obavit to vadenje krvi .. jer u roku tri tj moram. Ma uzas e ..
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Ja idem privatno kao i prije trudnoce, iz Bosne sam i tu pregled kosta cca 25€ sto nije puno s tim da ga dobijem kad god zelim, poliklinika je vrhunska i ne zelim se uopce zamarati sa socijalnim jos neko vrijeme…
Vaginalni ultrazvuk se radi u ful ranoj trudnoci jer neko ima i veci trbuh pa mu se preko trbuha jos ne moze vidjet nista… i ne cacka ona sa stapom on doslovno ude ni 2 cm… dok kad imas odnos ude i 20 cm🤣🤣🤣ugl….nisu tako svugdje hvala Bogu ali se slazem da ima po tim domovima zdravlja čudesa
Hahaa vise mi se svidja ova varijanta sa 20 😂
Meni je sa 6tj4d radio preko trbuha i vidio se plod
09.09.2023 ➕❤️
03.05.2024 👶🏻🥳💞
Jedino sto je kod nas problem sto ti privatni ginekolog ili poliklinika ne moze otvoriti ni komplikacije ni porodiljni a ukoliko neides preko hzzo nece ni jedan ginekolog otvarat komplikacije na tenelju toga jer si mu ti nesto rekla ....uzasno su postrozili .. meni npr firma napiste r1 u kojoj pisu moji poslovi koji nisu sigurni i da me nemaju nidgje drugdje staviti to odnesem ginekologu i on mi mora otvorit komplikacije no ukoliko komplikacija danas rijetko koji otvara bzv jer in cackaju po domu zdravlja
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ja sam prije 10 dana zvala i svoju privatnu gdje sam vec vise od 10godina (Poliklinika Harni). I oni su mi cak rekli da ne narucuju prije 7 8 tt bas zato jer postoji mogućnost da se nece vidjeti dobro. Kod njih sam 20.11. naručena i onda planiram tamo vodit trudnoću.
Manu11 ajme 25e je stvarno sitnica, ovdje u Zagrebu ja neznam dal ima ispod 70e+ ultrazvuk.
M-P uff uvijek problemi s tom papirologijom nikad nis ne moze proc bez gluposti i natezanja.
Iako ja moram rec da je bila ljubazna prema meni danas. Vrlo lako moguće da zbog zastarijelih uređaja ne vide sve.
👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.
Vaginalni ultrazvuk se radi u ful ranoj trudnoci jer neko ima i veci trbuh pa mu se preko trbuha jos ne moze vidjet nista… i ne cacka ona sa stapom on doslovno ude ni 2 cm… dok kad imas odnos ude i 20 cm🤣🤣🤣ugl….nisu tako svugdje hvala Bogu ali se slazem da ima po tim domovima zdravlja čudesa
Hahaha ja uvijek imam osjećaj da mi je štap do pupka dosao...gdje god sam radila uzv😂
👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.
Sortiraj odgovore
Najstariji