Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mareeeee3112
    31. Listopad 2023. 09:15

Upravo mi je aplikacija javila sam 9 tjedana trudna pa kud vec

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Teich56
    31. Listopad 2023. 10:47

Mareeeee

Vrijeme letiiiiiii

👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
    kariogrami ✔️clexane💉
    11/23 missed ab 9tt💔
    1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
    3/24 ET - missed ab💔
    6/24 FET✖️
    7/24 FET✖️
    11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
    ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
    Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.

Teich56
    31. Listopad 2023. 10:48

Simbalija

Cure nadam se da me primate, danas sam prema mengi 5+4. ❤️
    Inače, htjela bih umiriti zabrinute cure, ja sam u prvoj trudnoći došla na pregled u 8+0 i beba je bila 6+4. E sad meni su ciklusi 30-31 dan, ali taj mjesec mi je ff pokazao ovulaciju tek 27dan ciklusa i koliko god to bilo ludo beba je zbilja cijelo vrijeme bila manja za toliko i rodila se na termin prema ultrazvuku, a ne prema menstruaciji.
    Ovaj put idem na pregled na 6+4 jer se moram javiti hematologu nakon pozitivne srčane akcije..

Welcome🙂🌺

kariogrami ✔️clexane💉
    11/23 missed ab 9tt💔
    3/24 ET - missed ab💔
    6/24 FET✖️
    7/24 FET✖️

Perpetua
    31. Listopad 2023. 11:25

Simbalija

Cure nadam se da me primate, danas sam prema mengi 5+4. ❤️
    Inače, htjela bih umiriti zabrinute cure, ja sam u prvoj trudnoći došla na pregled u 8+0 i beba je bila 6+4. E sad meni su ciklusi 30-31 dan, ali taj mjesec mi je ff pokazao ovulaciju tek 27dan ciklusa i koliko god to bilo ludo beba je zbilja cijelo vrijeme bila manja za toliko i rodila se na termin prema ultrazvuku, a ne prema menstruaciji.
    Ovaj put idem na pregled na 6+4 jer se moram javiti hematologu nakon pozitivne srčane akcije..

Booook, Simbalija, dobrodošla! 🤗

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

Perpetua
    31. Listopad 2023. 11:27

Mareeeee

Ja bih evo stvarno voljela ovo da mi se dogodi da me iznenadi koliko tjedana je već 🤣🤣🤣 Jer tako su mi i razne frendice pričale, kao, "joj, u drugoj trudnoći ni nemam pojma koji sam tjedan dok ne pogledam aplikaciju", ali bome moje iskustvo zasad nije tako, itekako sam svjesna svakog dana koji prolazi i sporo mi ide kao i u prvoj 😄

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    20.6. stigao braco ❤️

Tocka_tockica
    31. Listopad 2023. 11:44

Perpetua

Mareeeee

Ja bih evo stvarno voljela ovo da mi se dogodi da me iznenadi koliko tjedana je već 🤣🤣🤣 Jer tako su mi i razne frendice pričale, kao, "joj, u drugoj trudnoći ni nemam pojma koji sam tjedan dok ne pogledam aplikaciju", ali bome moje iskustvo zasad nije tako, itekako sam svjesna svakog dana koji prolazi i sporo mi ide kao i u prvoj 😄

Meni je treća trudnoća i iz dvoje male djece i posel sve jedno nemrem zaboravit u kojem sam tjednu... Nije mi jasno kak to nekima uspjeva .. a baš bi htjela da sam tak opuštena, a ne sto briga kroz glavu...  
    Inače ja sam svoje oba dvoje trudnoće dokumentirla sa fotkicama rastućeg trbuha i to mi ke danas jako lijepa uspomena... Tak da nikak nisam mogla zaboraviti u kojem sam tjednu 🙂

👧🩷 2017.
    👦💙2020.

Teich56
    31. Listopad 2023. 11:48

Tocka_tockica

Meni je treća trudnoća i iz dvoje male djece i posel sve jedno nemrem zaboravit u kojem sam tjednu… Nije mi jasno kak to nekima uspjeva .. a baš bi htjela da sam tak opuštena, a ne sto briga kroz glavu…
    Inače ja sam svoje oba dvoje trudnoće dokumentirla sa fotkicama rastućeg trbuha i to mi ke danas jako lijepa uspomena… Tak da nikak nisam mogla zaboraviti u kojem sam tjednu 🙂

Fora ovo za fotke, i ja si tako nesto razmišljam. Treba par sekundi da okines fotku a uspomena ostaje vječno 🙂👍

kariogrami ✔️clexane💉
    11/23 missed ab 9tt💔
    3/24 ET - missed ab💔
    6/24 FET✖️
    7/24 FET✖️

Martina1931
    31. Listopad 2023. 11:49

A kako bih voljela biti tako opustena...ja doslovno dan za danom odbrojavam i molim Boga da sto prije prodje 12tjedana 🥲

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Perpetua
    31. Listopad 2023. 12:01

Tocka_tockica

Meni je treća trudnoća i iz dvoje male djece i posel sve jedno nemrem zaboravit u kojem sam tjednu… Nije mi jasno kak to nekima uspjeva .. a baš bi htjela da sam tak opuštena, a ne sto briga kroz glavu…
    Inače ja sam svoje oba dvoje trudnoće dokumentirla sa fotkicama rastućeg trbuha i to mi ke danas jako lijepa uspomena… Tak da nikak nisam mogla zaboraviti u kojem sam tjednu 🙂

Ja sam isto tako planirala sve lijepo dokumentirati, nekako fino ujednačeno, na istom mjestu, bla bla... 😄 Na kraju mi je taj početak prve trudnoće prošao isto u nekom nervoznom iščekivanju, prvu slikicu sam okinula sa 17 tjedana (al ajde, prije toga se ni nije imalo nešto puno za vidjeti), a nakon toga bih sporadično uslikala, bez nekog plana. I ok, skupilo se na kraju, imam isto lijepu progresiju od 10ak slika. Ali drugačije je bilo nego što sam si zamišljala 😄

Ali zato sam sa slikanjem djeteta bila revna pa slikala prvu godinu na svakih mjesec dana na određeni način, to mi je isto lijepa uspomena. I radim joj videe sa po sekundom od svakog dana (ima aplikacija 1 Second Everyday koja to jako olakša) pa nam je onda tradicija za njen rođendan pogledati taj video od cijele godine. Vjerojatno u nekom trenutku to više neću moći, baš svaki dan nešto kratko snimiti ili slikati (malo se pitam i kako ću s drugim djetetom, hoće li onda biti jednostavno obiteljski filmići pa koga uhvatim taj dan, uhvatim 😂 ili možda neću ni to stići ili mi se neće dati), ali evo zasad skoro 4 godine, još ide. 😄

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    20.6. stigao braco ❤️

Teich56
    31. Listopad 2023. 13:09

Martina1931

A kako bih voljela biti tako opustena…ja doslovno dan za danom odbrojavam i molim Boga da sto prije prodje 12tjedana 🥲

I ja..upravo tako...i zato vrijeme ne ide..dani stoje...nis se ne miče 

kariogrami ✔️clexane💉
    11/23 missed ab 9tt💔
    3/24 ET - missed ab💔
    6/24 FET✖️
    7/24 FET✖️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.