Upravo mi je aplikacija javila sam 9 tjedana trudna pa kud vec
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Vrijeme letiiiiiii
👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.
Cure nadam se da me primate, danas sam prema mengi 5+4. ❤️
Inače, htjela bih umiriti zabrinute cure, ja sam u prvoj trudnoći došla na pregled u 8+0 i beba je bila 6+4. E sad meni su ciklusi 30-31 dan, ali taj mjesec mi je ff pokazao ovulaciju tek 27dan ciklusa i koliko god to bilo ludo beba je zbilja cijelo vrijeme bila manja za toliko i rodila se na termin prema ultrazvuku, a ne prema menstruaciji.
Ovaj put idem na pregled na 6+4 jer se moram javiti hematologu nakon pozitivne srčane akcije..
Welcome🙂🌺
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
Cure nadam se da me primate, danas sam prema mengi 5+4. ❤️
Inače, htjela bih umiriti zabrinute cure, ja sam u prvoj trudnoći došla na pregled u 8+0 i beba je bila 6+4. E sad meni su ciklusi 30-31 dan, ali taj mjesec mi je ff pokazao ovulaciju tek 27dan ciklusa i koliko god to bilo ludo beba je zbilja cijelo vrijeme bila manja za toliko i rodila se na termin prema ultrazvuku, a ne prema menstruaciji.
Ovaj put idem na pregled na 6+4 jer se moram javiti hematologu nakon pozitivne srčane akcije..
Booook, Simbalija, dobrodošla! 🤗
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Ja bih evo stvarno voljela ovo da mi se dogodi da me iznenadi koliko tjedana je već 🤣🤣🤣 Jer tako su mi i razne frendice pričale, kao, "joj, u drugoj trudnoći ni nemam pojma koji sam tjedan dok ne pogledam aplikaciju", ali bome moje iskustvo zasad nije tako, itekako sam svjesna svakog dana koji prolazi i sporo mi ide kao i u prvoj 😄
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
20.6. stigao braco ❤️
Ja bih evo stvarno voljela ovo da mi se dogodi da me iznenadi koliko tjedana je već 🤣🤣🤣 Jer tako su mi i razne frendice pričale, kao, "joj, u drugoj trudnoći ni nemam pojma koji sam tjedan dok ne pogledam aplikaciju", ali bome moje iskustvo zasad nije tako, itekako sam svjesna svakog dana koji prolazi i sporo mi ide kao i u prvoj 😄
Meni je treća trudnoća i iz dvoje male djece i posel sve jedno nemrem zaboravit u kojem sam tjednu... Nije mi jasno kak to nekima uspjeva .. a baš bi htjela da sam tak opuštena, a ne sto briga kroz glavu...
Inače ja sam svoje oba dvoje trudnoće dokumentirla sa fotkicama rastućeg trbuha i to mi ke danas jako lijepa uspomena... Tak da nikak nisam mogla zaboraviti u kojem sam tjednu 🙂
👧🩷 2017.
👦💙2020.
Meni je treća trudnoća i iz dvoje male djece i posel sve jedno nemrem zaboravit u kojem sam tjednu… Nije mi jasno kak to nekima uspjeva .. a baš bi htjela da sam tak opuštena, a ne sto briga kroz glavu…
Inače ja sam svoje oba dvoje trudnoće dokumentirla sa fotkicama rastućeg trbuha i to mi ke danas jako lijepa uspomena… Tak da nikak nisam mogla zaboraviti u kojem sam tjednu 🙂
Fora ovo za fotke, i ja si tako nesto razmišljam. Treba par sekundi da okines fotku a uspomena ostaje vječno 🙂👍
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
A kako bih voljela biti tako opustena...ja doslovno dan za danom odbrojavam i molim Boga da sto prije prodje 12tjedana 🥲
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Meni je treća trudnoća i iz dvoje male djece i posel sve jedno nemrem zaboravit u kojem sam tjednu… Nije mi jasno kak to nekima uspjeva .. a baš bi htjela da sam tak opuštena, a ne sto briga kroz glavu…
Inače ja sam svoje oba dvoje trudnoće dokumentirla sa fotkicama rastućeg trbuha i to mi ke danas jako lijepa uspomena… Tak da nikak nisam mogla zaboraviti u kojem sam tjednu 🙂
Ja sam isto tako planirala sve lijepo dokumentirati, nekako fino ujednačeno, na istom mjestu, bla bla... 😄 Na kraju mi je taj početak prve trudnoće prošao isto u nekom nervoznom iščekivanju, prvu slikicu sam okinula sa 17 tjedana (al ajde, prije toga se ni nije imalo nešto puno za vidjeti), a nakon toga bih sporadično uslikala, bez nekog plana. I ok, skupilo se na kraju, imam isto lijepu progresiju od 10ak slika. Ali drugačije je bilo nego što sam si zamišljala 😄
Ali zato sam sa slikanjem djeteta bila revna pa slikala prvu godinu na svakih mjesec dana na određeni način, to mi je isto lijepa uspomena. I radim joj videe sa po sekundom od svakog dana (ima aplikacija 1 Second Everyday koja to jako olakša) pa nam je onda tradicija za njen rođendan pogledati taj video od cijele godine. Vjerojatno u nekom trenutku to više neću moći, baš svaki dan nešto kratko snimiti ili slikati (malo se pitam i kako ću s drugim djetetom, hoće li onda biti jednostavno obiteljski filmići pa koga uhvatim taj dan, uhvatim 😂 ili možda neću ni to stići ili mi se neće dati), ali evo zasad skoro 4 godine, još ide. 😄
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
20.6. stigao braco ❤️
A kako bih voljela biti tako opustena…ja doslovno dan za danom odbrojavam i molim Boga da sto prije prodje 12tjedana 🥲
I ja..upravo tako...i zato vrijeme ne ide..dani stoje...nis se ne miče
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
Sortiraj odgovore