Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Perpetua
    31. Listopad 2023. 11:25

Simbalija

Cure nadam se da me primate, danas sam prema mengi 5+4. ❤️
    Inače, htjela bih umiriti zabrinute cure, ja sam u prvoj trudnoći došla na pregled u 8+0 i beba je bila 6+4. E sad meni su ciklusi 30-31 dan, ali taj mjesec mi je ff pokazao ovulaciju tek 27dan ciklusa i koliko god to bilo ludo beba je zbilja cijelo vrijeme bila manja za toliko i rodila se na termin prema ultrazvuku, a ne prema menstruaciji.
    Ovaj put idem na pregled na 6+4 jer se moram javiti hematologu nakon pozitivne srčane akcije..

Booook, Simbalija, dobrodošla! 🤗

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

Perpetua
    31. Listopad 2023. 11:27

Mareeeee

Upravo mi je aplikacija javila sam 9 tjedana trudna pa kud vec

Ja bih evo stvarno voljela ovo da mi se dogodi da me iznenadi koliko tjedana je već 🤣🤣🤣 Jer tako su mi i razne frendice pričale, kao, "joj, u drugoj trudnoći ni nemam pojma koji sam tjedan dok ne pogledam aplikaciju", ali bome moje iskustvo zasad nije tako, itekako sam svjesna svakog dana koji prolazi i sporo mi ide kao i u prvoj 😄

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    20.6. stigao braco ❤️

Tocka_tockica
    31. Listopad 2023. 11:44

Perpetua

Mareeeee

Upravo mi je aplikacija javila sam 9 tjedana trudna pa kud vec

Ja bih evo stvarno voljela ovo da mi se dogodi da me iznenadi koliko tjedana je već 🤣🤣🤣 Jer tako su mi i razne frendice pričale, kao, "joj, u drugoj trudnoći ni nemam pojma koji sam tjedan dok ne pogledam aplikaciju", ali bome moje iskustvo zasad nije tako, itekako sam svjesna svakog dana koji prolazi i sporo mi ide kao i u prvoj 😄

Meni je treća trudnoća i iz dvoje male djece i posel sve jedno nemrem zaboravit u kojem sam tjednu... Nije mi jasno kak to nekima uspjeva .. a baš bi htjela da sam tak opuštena, a ne sto briga kroz glavu...  
    Inače ja sam svoje oba dvoje trudnoće dokumentirla sa fotkicama rastućeg trbuha i to mi ke danas jako lijepa uspomena... Tak da nikak nisam mogla zaboraviti u kojem sam tjednu 🙂

👧🩷 2017.
    👦💙2020.

Teich56
    31. Listopad 2023. 11:48

Tocka_tockica

Meni je treća trudnoća i iz dvoje male djece i posel sve jedno nemrem zaboravit u kojem sam tjednu… Nije mi jasno kak to nekima uspjeva .. a baš bi htjela da sam tak opuštena, a ne sto briga kroz glavu…
    Inače ja sam svoje oba dvoje trudnoće dokumentirla sa fotkicama rastućeg trbuha i to mi ke danas jako lijepa uspomena… Tak da nikak nisam mogla zaboraviti u kojem sam tjednu 🙂

Fora ovo za fotke, i ja si tako nesto razmišljam. Treba par sekundi da okines fotku a uspomena ostaje vječno 🙂👍

👸33g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
    kariogrami ✔️clexane💉
    11/23 missed ab 9tt💔
    1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
    3/24 ET - missed ab💔
    6/24 FET✖️
    7/24 FET✖️
    11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
    ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
    4.8.2025. stigla baby E💜

Perpetua
    31. Listopad 2023. 12:01

Tocka_tockica

Meni je treća trudnoća i iz dvoje male djece i posel sve jedno nemrem zaboravit u kojem sam tjednu… Nije mi jasno kak to nekima uspjeva .. a baš bi htjela da sam tak opuštena, a ne sto briga kroz glavu…
    Inače ja sam svoje oba dvoje trudnoće dokumentirla sa fotkicama rastućeg trbuha i to mi ke danas jako lijepa uspomena… Tak da nikak nisam mogla zaboraviti u kojem sam tjednu 🙂

Ja sam isto tako planirala sve lijepo dokumentirati, nekako fino ujednačeno, na istom mjestu, bla bla... 😄 Na kraju mi je taj početak prve trudnoće prošao isto u nekom nervoznom iščekivanju, prvu slikicu sam okinula sa 17 tjedana (al ajde, prije toga se ni nije imalo nešto puno za vidjeti), a nakon toga bih sporadično uslikala, bez nekog plana. I ok, skupilo se na kraju, imam isto lijepu progresiju od 10ak slika. Ali drugačije je bilo nego što sam si zamišljala 😄

Ali zato sam sa slikanjem djeteta bila revna pa slikala prvu godinu na svakih mjesec dana na određeni način, to mi je isto lijepa uspomena. I radim joj videe sa po sekundom od svakog dana (ima aplikacija 1 Second Everyday koja to jako olakša) pa nam je onda tradicija za njen rođendan pogledati taj video od cijele godine. Vjerojatno u nekom trenutku to više neću moći, baš svaki dan nešto kratko snimiti ili slikati (malo se pitam i kako ću s drugim djetetom, hoće li onda biti jednostavno obiteljski filmići pa koga uhvatim taj dan, uhvatim 😂 ili možda neću ni to stići ili mi se neće dati), ali evo zasad skoro 4 godine, još ide. 😄

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    20.6. stigao braco ❤️

Teich56
    31. Listopad 2023. 13:09

Martina1931

A kako bih voljela biti tako opustena…ja doslovno dan za danom odbrojavam i molim Boga da sto prije prodje 12tjedana 🥲

I ja..upravo tako...i zato vrijeme ne ide..dani stoje...nis se ne miče 

👸33g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
    kariogrami ✔️clexane💉
    11/23 missed ab 9tt💔
    1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
    3/24 ET - missed ab💔
    6/24 FET✖️
    7/24 FET✖️
    11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
    ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
    4.8.2025. stigla baby E💜

M-P
    31. Listopad 2023. 13:40

Evo i mene cure.. da svaki dan sporo prolazi.. 
    al dobro ja radim pa kontam da je gore onima doma. Dobro mi dode sto se sutra ne radi jer mi je stalno mucno 🤨

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

Simbalija
    31. Listopad 2023. 13:41

Hvala cure na dobrodošlici ❤️
    Meni dani idu jaaako sporo, možda zbog gubitaka pa sam trenutno panična oko svih simptoma i same trudnoće. Ne znam kad ću se opustiti i hoću li uopće moći nakon svih pobačaja... Jedva čekam pregled, a opet bojim ga se kao samog vraga i najradije bi da netko ode umjesto mene. 

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

Simbalija
    31. Listopad 2023. 14:39

Imala sam prvo blighed ovum, pa biokemijsku pa missed abortium..i to sve u zadnjih godinu dana. Imam PTSP od onog stolca kod ginekologinje..

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

Mareeeee3112
    31. Listopad 2023. 15:36

Simbalija

Imala sam prvo blighed ovum, pa biokemijsku pa missed abortium..i to sve u zadnjih godinu dana. Imam PTSP od onog stolca kod ginekologinje..

Jesu te slali na pretrage za trombofiliju ?

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI