Hej cure ja prijavljujem da sam već drugi dan u komi… Mučnina i slabost cijele dane, jučer jedva glavu digla iz kreveta, danas je ipak malo bolje, al nikak nije pomoglo to što dmo morali na dječji rodjendan.. doslovno se osjećam ko da sam bolesna.. a do neki dan sam cvilela da nema simptoma..sad bumo vidli il sam stvarno virozu pokupila ili me bebica odlučila malo prodrmat😅
Nego, kome ste sve rekle za trudnoću? Jel planirate reći? Ili čekate onih magičnih 12.tt?
Mi smo prvo mislili šutjeti, al samo na kraju rekli jednim i drugim bakama i dedama (našim roditeljima) i dvjema najboljkm frendicama
Mi smo rekli najbližima, najuža familija i par mojih najboljih frendica. Kod nas je malo drugačije jer smo trebali na IVF i svi oni su znali pa su stalno ispitivali i brinuli dal sam pocela uzimat terapiju i jesam li ok 😅a s obzirom da se nis od toga na kraju nisam htjela lagat.
Na poslu jos nisam rekla, to planiram nakon 12tt.
👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.
Cek cek zivis u markusevcu pa mozda sw znamo🤣🤣🤣pa ja sam u trnavi🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣znaci umirem od smjeha … kak ti je prezime😁
Haha ja sam ti se doselila prije 2 godine i neznam ti nikog ovdje čak ni prve susjede tako da😅
Jesi se udala nedavno .. za decka iz markusevca ... ugl eto super budemo isle skupa ja te budem pokupila i ici cemo zajedno 🤣🤣🤣
Sutra imas pregled?
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Uu curke i ja sam blizu vama. Ja sam u biti u culincu 😂
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
E maree ovo za pregled u trudnoci znam da se radi kasnjje to za secer. Mene sam zanimalo ove klasicne jesi sve vadila u grizanskoj .. ovo tah guk na taste urin i kks
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
E maree ovo za pregled u trudnoci znam da se radi kasnjje to za secer. Mene sam zanimalo ove klasicne jesi sve vadila u grizanskoj .. ovo tah guk na taste urin i kks
U grizanskoj sam ti vadila samo krv i urin i taj za secer ...u petrovu 3 isla na markere i rh faktor ... to ti ides moju grupu vec imaju tak da neznam dal cu ja trebat ic onda ce te slat na kombinirani probir bar su mene ja sam isla to u petrovu a poslije se ne sjecam 🤣
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Uu curke i ja sam blizu vama. Ja sam u biti u culincu 😂
Opa evo jos jedne prigorke😂😂🙈
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Oki budem ja njoj rekla sta mi sve treba pa nek me salje di da idem .. mrzim to vadenje krvi sve mi dode slabo 😂
E mi smo rekli najblizima zasad. Ja na poslu nisam htjela nista jos..
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Hej cure 🙂
Kod mene su isto kad je bilo vađenje za šećer 3x izvadili krv iz vene, prvo izvade pa popiješ tu slatku vodu, onda još 2x izvade krv, nije ništa strašno al nije baš ni najfinija stvar na svijetu🤣
Ja sam prvo rekla na poslu šefovima da sam trudna🙈 kako sam curicu rodila u 7/2022 imala sam za iskoristiti cijeli godišnji za 2022 i 2023-u godinu i trebala sam se 2.10. vratiti na posao, pa sam morala zvati da se ipak ne vraćam, onda smo poslije rekli roditeljima, braći i sestrama, sad zapravo već svi znaju…
👩 28
👨🦰33
2022 girl ❤️
15.09.2023 +
Hej cure 🙂
Kod mene su isto kad je bilo vađenje za šećer 3x izvadili krv iz vene, prvo izvade pa popiješ tu slatku vodu, onda još 2x izvade krv, nije ništa strašno al nije baš ni najfinija stvar na svijetu🤣
Ja sam prvo rekla na poslu šefovima da sam trudna🙈 kako sam curicu rodila u 7/2022 imala sam za iskoristiti cijeli godišnji za 2022 i 2023-u godinu i trebala sam se 2.10. vratiti na posao, pa sam morala zvati da se ipak ne vraćam, onda smo poslije rekli roditeljima, braći i sestrama, sad zapravo već svi znaju…
Ja san rodila 2022 i vratila se ranije radit na onu polovicu ounog radnog vremena 20 h a dobim punu placu i iskoristila godisnji i sad opet imam 3 il 4 platne liste i imam pravo na pune komplikacije... i porodiljni nisam se nadala odmah plusu 😂😁
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Hej cure 🙂
Ja san rodila 2022 i vratila se ranije radit na onu polovicu ounog radnog vremena 20 h a dobim punu placu i iskoristila godisnji i sad opet imam 3 il 4 platne liste i imam pravo na pune komplikacije… i porodiljni nisam se nadala odmah plusu 😂😁
Meni je malena bila baš često bolesna prvih godinu dana, čak smo kod imunologa na Rebru završili s godinu dana pa nisam mogla ni razmišljati o povratku ranije, ni u vrtić ne ide, preporuku su mi dali da do 3-e godine ne ide u kolektive, al sad je već puno boljeee 🙂
Meni su rekli da su mi potrebne 3 platne liste za punu placu i da ne moraju biti pune, ja imam 2 pune platne i jednu pola, valjda bude sve ok, sutra nosim papire na hzzo 🤞
👩 28
👨🦰33
2022 girl ❤️
15.09.2023 +
Sortiraj odgovore
Najstariji