Teich, ako si imala kasniju O mislim da je to ok nalaz.
Ako imas normalnu duzinu ciklusa, i O oko 14dana ne znam sto da ti kazem.
U zadnjoj trudnoci je meni sa 6+5, plod mjerila 5+5 iako je bila ovulacija 14dc. Po meni to nije bas previse normalno..ok 2,3dana razlike. Ali 10 dana😬
Gin mi je rekla da se tolerira do 14dana odstupanja, al ja sam imala los osjecaj bas i zavrsilo se onako kakav sam osjecala da bude..
To je 7 dana kak si ti izracunala 10😁😁😁i u prvoj i evo sad u drugoj ista stvar odstupanje za tjedan ali nemam problema neznam po kojoj logici oni to izracinaju
Aparat mjeri po crl u prinicpu. Ne znam, ja imam traume od tih odstupanja haha
Jer 5+7 je zapravo vec 6-0... to su 2 dana i 6+5jos 5 dana i to je tjedan nije ti bilo 10 dana... ti aparati nisu bas ni tocni a o kilazi necu ni pricat znaju odstupat i do 800 g...🤣🤣🤣
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Teich, ako si imala kasniju O mislim da je to ok nalaz.
Ako imas normalnu duzinu ciklusa, i O oko 14dana ne znam sto da ti kazem.
U zadnjoj trudnoci je meni sa 6+5, plod mjerila 5+5 iako je bila ovulacija 14dc. Po meni to nije bas previse normalno..ok 2,3dana razlike. Ali 10 dana😬
Gin mi je rekla da se tolerira do 14dana odstupanja, al ja sam imala los osjecaj bas i zavrsilo se onako kakav sam osjecala da bude..
To je 7 dana kak si ti izracunala 10😁😁😁i u prvoj i evo sad u drugoj ista stvar odstupanje za tjedan ali nemam problema neznam po kojoj logici oni to izracinaju
Aparat mjeri po crl u prinicpu. Ne znam, ja imam traume od tih odstupanja haha
Jer 5+7 je zapravo vec 6-0… to su 2 dana i 6+5jos 5 dana i to je tjedan nije ti bilo 10 dana… ti aparati nisu bas ni tocni a o kilazi necu ni pricat znaju odstupat i do 800 g…🤣🤣🤣
Kuzim , ja sam pogresno napisala :)
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Misliš ako kažeš da će znati da si se seksala? 🤣🤣 šalim se, razumijem te potpuno. Najradije ne bih nikome rekla, sad mi je žao, svi mi idu na živce, a meni u glavi samo: "što ako, što ako…"
A ima možda i nesvjesno taj dio potvrde da sam se seksala, da 😂😂 Ali i to što moja mama obično uvijek ima neki blentavi komentar i onda se uvijek pripremam što će to biti ovaj put (kad joj imam tako nešto emocionalno važno za reći), tipa prošli put mi je rekla bila "ahaaa, pa ja sam si još i mislila da si se udebljala" i još nešto što sam potisnula. A nedavno, dok još nisam bila trudna i dok sam bila u velikom strahu hoćemo li uspjeti opet, randomly me pitala "jesi ti trudna", uopće ne razmišljajući da bi me takav komentar možda mogao povrijediti ako nisam, a da i ako jesam, da postoji valjda neki razlog zašto joj nisam još rekla.
A ovo za govorenje, ako ti je lakše, ja to gledam sad malo i s druge strane - nekima bih rado rekla pa da ako se nedajbože i ostvari "što ako…" barem sam nekako proslavila s njima to što se dogodilo, tj barem sam imala i taj dio uživanja. Jer npr. jednim kumovima smo prošli put rekli samo naknadno da sam imala vanmaterničnu, dakle samo tužni dio, bez uživanja u sretnim vijestima. Ali jako je to sve individualno, i do nas kao osoba, i do ljudi oko nas, i do konkretne situacije… Nadam se svakako da će svima nama ovdje biti sve ok i da nećemo morati ulaziti u "što ako" scenarije. :)
Ma u pravu si stvarno
Martina ja svaki dan spavam 3 sata 😅 ne brini se. Jedva čekam podne, to je moje vrijeme. Nekad i u 10 odem.
A ja sam odmah dobila komplikacije na temelju socijalnih čimbenika, tako mi piše u onoj potvrdi o nesposobnosti za rad.
Kako je mene sastavilo danas🤦♀️
Mucnina mi je od jutra, jedva da sam pojela nesto...i dodje muz s posla, otvori si tunu i gotovoo.. kako sam osjetila miris, samo sam krenula rigat. A tek sam 5+5. Tjesim se da je to dobar znak, da mi je beta visoka onda😅
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
A da znate kako je meni em sam trudna em imam anemiju ...na terapiji sam sa zeljezom znaci dusa mi spava ja nemogu glavu uopce dic vise em jucer nisam nista spavala tj nocas jer mi je bilo muka ... jedva se cekam lec
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Mucnina mi je od jutra, jedva da sam pojela nesto…i dodje muz s posla, otvori si tunu i gotovoo.. kako sam osjetila miris, samo sam krenula rigat. A tek sam 5+5. Tjesim se da je to dobar znak, da mi je beta visoka onda😅
Isto, samo ne rigam. Danas mi je baš grozan dan, sad čeznem za onim kukanjem neki dan kako mi je bolje. Ako opet bude bolje i pomislim nešto loše, lupit ću si šamar.
Mare, zab sam radiš li ti ili si na po?
Mucnina mi je od jutra, jedva da sam pojela nesto…i dodje muz s posla, otvori si tunu i gotovoo.. kako sam osjetila miris, samo sam krenula rigat. A tek sam 5+5. Tjesim se da je to dobar znak, da mi je beta visoka onda😅
Isto, samo ne rigam. Danas mi je baš grozan dan, sad čeznem za onim kukanjem neki dan kako mi je bolje. Ako opet bude bolje i pomislim nešto loše, lupit ću si šamar.
Mare, zab sam radiš li ti ili si na po?
Bila na po pa se vratila ranije radit s polovicom punog radnog vremena radim 20 h tj i samo 3 dana u tj tsk se dogovorila s poslodavcem to je super kaj je drzava dala da tako mogu radit ak se ranije vratim s porodiljnog...vratila se 3 mj ranije i automatski mi se to dupla tako da 6 mj mogu radit na 20 h a dobit punu placu ... to bi meni bilo do 16.2 otprilike a s obzirom da sam ostala trudna u 1 mj cu ic opet na komplikacije
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Curke koje radite nadam se da znate da imate po zakonu pravo na onaj 1 dan mjesečno (plaćeno) za obavljanje pregleda. S obzirom da jos nisam rekla na poslu, za sad uzimam godišnje ali i s njima sam pri kraju već.
👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.
Curke koje radite nadam se da znate da imate po zakonu pravo na onaj 1 dan mjesečno (plaćeno) za obavljanje pregleda. S obzirom da jos nisam rekla na poslu, za sad uzimam godišnje ali i s njima sam pri kraju već.
Da,da..ili 8h mjeseceno koje mozete preraspodijeliti. Tipa za svaki pregled 2h uzmete svako 2tjedna karikiram
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Joj cure ja danas obavila taj hzzo dosla na posao oko 11 i od tad mucnina ajme. Nisam s nikim pricala sam si mislim kak cu rigat. Problem je sto nemam bas apetit. Jel imate neki savijet sta da jedem da nije tesko. Jedem u biti juhicu to si lonac cijeli skuham s povrcem .li kuhanim mesom …
Ja sam rekla na poslu danas. ☺️
Ja inace ne moram nista prijavljivati . Sto se tog tice stvarno mogu obavljat sta god trebam privatno, nitko me nista ne pita .. ne moram ni godisnji ni nista
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Sortiraj odgovore
Najstariji