Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    marta96
    30. Listopad 2023. 09:28

Mareeeee

Teich jel ti imas danas pregled ili sam zabrijala …ko god da ima sretno!!!😊
    Marta??? Kako je kod tebe

Hej cure, ja zadnja 3-4 dana nikud ne mogu, magli mi se pred očima, umor na 1000 samo bi ležala i nikud se ne micala koliko sam premorena uzas jedan, prestala sam piti neke dodatke prehrani koji se ne preporučuju u trudnoći pa ne znam jel do toga.. Ali bas je osjećam koma😵🙈
    Ne znam jel to simptom ove trudnoće ili nešto drugo, inače nemam iscjedak ako ima onda je proziran sad mi je oko 5tt pa ću čekati jos tjedan pa se naručiti kod dr ako će sve biti ok. Došli mi nalazi trombofilije oni su uredni, imam doma i utrogestane jos ne znam jel bi bilo ok stavljati ili da ga nazovem i rečem budući da su već ovi nalazi uredni možda dobijem kakav pametan savjet ne znam ni sama 🙈 samo znam da u četvrtak počinjem raditi, a osjećam se nikad gore 😭

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

Mareeeee3112
    30. Listopad 2023. 09:36

marta96

Mareeeee

Hej cure, ja zadnja 3-4 dana nikud ne mogu, magli mi se pred očima, umor na 1000 samo bi ležala i nikud se ne micala koliko sam premorena uzas jedan, prestala sam piti neke dodatke prehrani koji se ne preporučuju u trudnoći pa ne znam jel do toga.. Ali bas je osjećam koma😵🙈
    Ne znam jel to simptom ove trudnoće ili nešto drugo, inače nemam iscjedak ako ima onda je proziran sad mi je oko 5tt pa ću čekati jos tjedan pa se naručiti kod dr ako će sve biti ok. Došli mi nalazi trombofilije oni su uredni, imam doma i utrogestane jos ne znam jel bi bilo ok stavljati ili da ga nazovem i rečem budući da su već ovi nalazi uredni možda dobijem kakav pametan savjet ne znam ni sama 🙈 samo znam da u četvrtak počinjem raditi, a osjećam se nikad gore 😭

Neznam kako je kod tebe no kod mene je uvijek mjesec unaprijed narucivanje ...zar kod vas nije guzva ?

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Teich56
    30. Listopad 2023. 09:45

Mareeeee

Jesi se udala nedavno .. za decka iz markusevca … ugl eto super budemo isle skupa ja te budem pokupila i ici cemo zajedno 🤣🤣🤣
    Sutra imas pregled?

Jok,nisam se udavala😂
    Da da ja imam danas u 14h pregled. Javim kad obavim🙂

👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
    kariogrami ✔️clexane💉
    11/23 missed ab 9tt💔
    1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
    3/24 ET - missed ab💔
    6/24 FET✖️
    7/24 FET✖️
    11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
    ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
    Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.

Martina1931
    30. Listopad 2023. 09:49

Mareeeee

marta96

Mareeeee

Neznam kako je kod tebe no kod mene je uvijek mjesec unaprijed narucivanje …zar kod vas nije guzva ?

Ja se narucim bez problema kroz tjedan dana kad sam trudna naravno. Kad bi isla na opci ginekoloski tako bi cekala po mjesec mozda😅
    Ja jutros opet kiselinu povratila, sto se iscjetka tice meni su gacice i dalje mokre i tjt.
    Marta. Ako ces utrogestane koristiti, moras ih konituirano, i bez naglog pada progesterona. Bolje pricekaj ginica da ti pusti ih, pa onda da ih stalno uzimas tipa do 12tt pa onda postepeno prestajes
    Teich. Sretno dns❤️❤️ moj pregled je u cetvrtak!

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Mareeeee3112
    30. Listopad 2023. 09:53

Martina1931

Mareeeee

marta96

Mareeeee

Neznam kako je kod tebe no kod mene je uvijek mjesec unaprijed narucivanje …zar kod vas nije guzva ?

Ja se narucim bez problema kroz tjedan dana kad sam trudna naravno. Kad bi isla na opci ginekoloski tako bi cekala po mjesec mozda😅
    Ja jutros opet kiselinu povratila, sto se iscjetka tice meni su gacice i dalje mokre i tjt.
    Marta. Ako ces utrogestane koristiti, moras ih konituirano, i bez naglog pada progesterona. Bolje pricekaj ginica da ti pusti ih, pa onda da ih stalno uzimas tipa do 12tt pa onda postepeno prestajes
    Teich. Sretno dns❤️❤️ moj pregled je u cetvrtak!

I ja sam mokra🤣🤣🤣🤣 da to je top kod moje je takva guzva uzas ...

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

marta96
    30. Listopad 2023. 09:57

Mareeeee

marta96

Mareeeee

Ja ti idem privatno, a socijalni samo pušta uputnice pa sam privatno brzo na redu. A što se tiče iscjetka znam da se ne preporuča bas uloške, ali ja ne mogu osjetiti mokre gaće tak da nosim dnevne stalno 🙈

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

M-P
    30. Listopad 2023. 09:58

Jutro cure.. 
    ja sam bas umorna jer tak slabo nocu spavam. Svaka dva sata se budim na wc. Danas mi nije tako muka, isla sam na hzzo ovjerit papir za promjenu ljecnika i bome brzo bila gotova. Al su mi cice tak teske nekako 😂 onak nije da me boli nego osjecaj ko kad si cijeli dan u grudnjaku pa kad skines osjetis kak te sve boli. 
    Inace sam okej . Samo sto nemam bas apetit neki. Skuhala sam si juhu i meso pa cu to s povrcem za rucak. Treba mi nesto lagano 

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

M-P
    30. Listopad 2023. 09:59

teich sretno♥️♥️♥️ javi nam se.
     Ja sam joj bas poslala mail s upitom za te uputnice pa cu sutra ujutro otic kod nje:) 

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

Perpetua
    30. Listopad 2023. 12:09

Ja mučninu i dalje ništa, svako malo si stišćem sise da bar to provjerim jel još osjetljivo 🙈 Po noći idem uglavnom 2-3x na wc, taj dio mi nije falio (kao što se baš ne veselim ni noćnim buđenjima s bebom opet 😂 ali ok, sve ćemo nekako, samo neka dođe beba 😄).

Oko tih noćnih buđenja meni je puno pomogao jedan "trik" - imati noćnu lampicu u kupaonici 😄 Jer nemam neku opciju smanjenog svjetla inače u kupaonici i užas bi mi bilo paliti svjetlo svaki put, a ne mogu baš ni u mrklom mraku, onda sam znala nekad upaliti ekran od vešmašine da mi svijetli... 😂 Pa sam se preporodila s noćnom lampicom na dodir, još sam si uzela ovako slatku pa me svaki put razveseli. 😄 (A imamo i jednu običnu okruglu još od prvog djeteta, s njom čitamo prije spavanja, i to je baš nekako super praktična stvar za imati generalno.)

https://www.aliexpress.com/item/1005005244550137.html?spm=a2g0o.productlist.main.1.3e2c15c8JhNLYS&algo_pvid=88f0ed45-f342-4c6c-a91d-8e5568695a79&algo_exp_id=88f0ed45-f342-4c6c-a91d-8e5568695a79-0&pdp_npi=4%40dis%21HRK%21366.47%2186.0%21%21%21374.56%21%21%402103200616986640645201536eb436%2112000032341708510%21sea%21HR%210%21AB&curPageLogUid=mytehLNaH2R1

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

Perpetua
    30. Listopad 2023. 12:16

A ovo za govorenje - mi/ja sam već rekla hrpi ljudi, doslovno 50+ ljudi (što je možda razumljivije ako kažem da imam dvije primarno online ženske grupe od 20+ žena s kojima sam bliska, pa se lako dođe do tog broja, uz još par najbližih frendica), ali roditeljima bih najradije pred porod tek rekla 😂😂 Ne zato što bi oni nešto loše reagirali, veselit će se nego ne znam, uvijek mi je to tako nekako posebno intimno za reći roditeljima, bilo mi je muka njima reći i prvi put 🙈 Prvi put smo im rekli s tri mjeseca, a čekali smo onda da i većini prijatelja kažemo tad, da ne bi ispalo da slučajno preko prijatelja ili odnekud dođe do naših roditelja iz druge ruke, to nismo htjeli. A bila sam ranije rekla svojim nekim bližim frendicama tad, njih 2-3.

Za vanmaterničnu sam prebacila na muža da kaže mojima i svojima kad sam već bila u bolnici pa sam se tad nekako izvukla, nisam se htjela još s tim mučiti. 

Nismo sigurni sad zapravo kad bi rekli svojima i ostalim prijateljima, muž bi već i rekao, ja odugovlačim. Možda nakon što dobijemo rezultate Panorame, tamo negdje s +10tt, možda mi to bude ok, ili pričekamo opet do kraja prvog tromjesečja, makar bi se tad već moglo nešto i vidjeti ako mi ranije iskoči trbuščić.

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.