Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tocka_tockica
    30. Listopad 2023. 21:28

Teich u mojoj drugoj trudnoći došla sam na pregled 6+4 i bila uvjerena da se bude sve vidlo...vidjelo de točno kao i kod tebe GV i ŽV čak nije ni vidjela plod.. rekla mi doći za 7 dana . Ja sam se već bila pripremala za loš scenarij, kad ono za 7 dana smo čuli srčeko.. i točno tih 7 dana je moj sin kasnije rođen od dana termina po ZM i cijelu trudnoću je kasnil za tih 7 dana ..  ja nisam poima imala kad sam trudna ostala... A imala sam redovne cikluse... 
    A sad u ovoj trećoj... Još manje znam kad je neplanirana i zapravo nas je iznenadila jer se stvarno pazimo

👧🩷 2017.
    👦💙2020.

marta96
    30. Listopad 2023. 21:46

Ej cure meni je danas koma dan, toliko sam slomljena da od jutra, ali doslovno od jutra jedva gledam, cijeli dan provela na kauču pa s malom i tak.. Jedva čekam zaspati, stalno stišćem cike da vidim jel bole i sad su osjetljive ne znam jel od stiskanja 🤣 boli me lijeva prepona uzas. 
    Inače meni su prije bili ciklusi redovni i svejedno mi je bila trudnoća manja za tjedan dana po uzv, ali sam rodila točno na termin po ciklusu koji sam pratila na aplikaciji, a ona je bila cijelu trudnoću manja znači rodila se sa 3050 umjesto nekih 3500 kak je prosjek.. Tak da ono, a sad znam da mi je kasnila O tjedan dana jer sam pratila imali smo upsić jedan i O je bila 8 dana nakon toga, a ipak se ulovilo. Pa sad ne znam ni sama kako će gin gledati budući da od spontanog nisam imala M, a ako se gleda krvarenje od spontanog onda opet je tih tjedan dana duže di je bila kasnije O. Komplicirano 😵 ali čekam onda svejedno jos tjedan najmanje pa zovem za pregled, ako će sve biti ok, zadnji put sam počela krvariti 2 dana prije pregleda, a bas sam se veselila... Nadam se boljem ovom puta 🙏🍀

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

Perpetua
    30. Listopad 2023. 22:00

A realno, idu žene bez problema sa 7-8 tjedana na prvi pregled, ne idu svi ranije. Mene je isto u prošloj trudnoci ginekologica naručila za prvi pregled kad mi je trebalo biti 8tt, i kao, ništa to nije kasno. I kužim da je možda još teze cekati kad se vadila beta pa postoji neko očekivanje kad bi se sto trebalo vidjeti, ali opet kužim i da smo mi ovdje možda uzorak žena koje idu ranije na pregled…

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

M-P
    30. Listopad 2023. 22:13

Perpetua

A realno, idu žene bez problema sa 7-8 tjedana na prvi pregled, ne idu svi ranije. Mene je isto u prošloj trudnoci ginekologica naručila za prvi pregled kad mi je trebalo biti 8tt, i kao, ništa to nije kasno. I kužim da je možda još teze cekati kad se vadila beta pa postoji neko očekivanje kad bi se sto trebalo vidjeti, ali opet kužim i da smo mi ovdje možda uzorak žena koje idu ranije na pregled…

Istina. Moja frendica je isla na prvi pregled s 10 tj .. sve je bilo okej  i bila je korona tako da ju nisu prije narucili. I sama kaze da joj je bilo super jer je odma sve cula i znala.. 
    puno ih znam da su isle tek u osmom tjednu.. tako da bez brige.. 

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

Perpetua
    30. Listopad 2023. 23:00

neverland

Isto, samo ne rigam. Danas mi je baš grozan dan, sad čeznem za onim kukanjem neki dan kako mi je bolje. Ako opet bude bolje i pomislim nešto loše, lupit ću si šamar.
    Mare, zab sam radiš li ti ili si na po?

Eto ti, a meni obrnuto, ja sam sad opet u onom da poželim da mi je bar muka pa da imam kao neki “dokaz” da se sve dalje razvija, ovako si stalno samo stišćem sise 😂

I ne pomaze mi previše ni to sto znam za sebe da ni u prvoj trudnoći nisam imala skoro nimalo mučnina, tj nešto vrlo vrlo malo, ali ne mogu se vise sjetiti ni kad točno 🙈🤣

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

neverland
    30. Listopad 2023. 23:08

Perpetua

neverland

Isto, samo ne rigam. Danas mi je baš grozan dan, sad čeznem za onim kukanjem neki dan kako mi je bolje. Ako opet bude bolje i pomislim nešto loše, lupit ću si šamar.
    Mare, zab sam radiš li ti ili si na po?

Eto ti, a meni obrnuto, ja sam sad opet u onom da poželim da mi je bar muka pa da imam kao neki “dokaz” da se sve dalje razvija, ovako si stalno samo stišćem sise 😂

I ne pomaze mi previše ni to sto znam za sebe da ni u prvoj trudnoći nisam imala skoro nimalo mučnina, tj nešto vrlo vrlo malo, ali ne mogu se vise sjetiti ni kad točno 🙈🤣

A vičem i cijeli dan da sam sretna jer znam da je sve ok, valjda. Nikad zadovoljni
    Je li tko koristio Fluomizin vaginalete? U trudnoći ili prije? Dobila sam to, ne vidim poboljsanje oko iscjetka.

Teich56
    30. Listopad 2023. 23:09

Tocka_tockica

Teichu mojoj drugoj trudnoći došla sam na pregled 6+4 i bila uvjerena da se bude sve vidlo…vidjelo de točno kao i kod tebe GV i ŽV čak nije ni vidjela plod.. rekla mi doći za 7 dana . Ja sam se već bila pripremala za loš scenarij, kad ono za 7 dana smo čuli srčeko.. i točno tih 7 dana je moj sin kasnije rođen od dana termina po ZM i cijelu trudnoću je kasnil za tih 7 dana .. ja nisam poima imala kad sam trudna ostala… A imala sam redovne cikluse…
    A sad u ovoj trećoj… Još manje znam kad je neplanirana i zapravo nas je iznenadila jer se stvarno pazimo

Umirila si me sad kad sam ovo pročitala. 💜Probat cu skrenuti misli narednih 10dana do idućeg pregleda i ne se nervirati.

👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
    kariogrami ✔️clexane💉
    11/23 missed ab 9tt💔
    1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
    3/24 ET - missed ab💔
    6/24 FET✖️
    7/24 FET✖️
    11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
    ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
    Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.

Simbalija
    31. Listopad 2023. 07:58

Cure nadam se da me primate, danas sam prema mengi 5+4. ❤️
    Inače, htjela bih umiriti zabrinute cure, ja sam u prvoj trudnoći došla na pregled u 8+0 i beba je bila 6+4. E sad meni su ciklusi 30-31 dan, ali taj mjesec mi je ff pokazao ovulaciju tek 27dan ciklusa i koliko god to bilo ludo beba je zbilja cijelo vrijeme bila manja za toliko i rodila se na termin prema ultrazvuku, a ne prema menstruaciji. 
    Ovaj put idem na pregled na 6+4 jer se moram javiti hematologu nakon pozitivne srčane akcije..

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

M-P
    31. Listopad 2023. 08:01

Simbalija

Inače, htjela bih umiriti zabrinute cure, ja sam u prvoj trudnoći došla na pregled u 8+0 i beba je bila 6+4. E sad meni su ciklusi 30-31 dan, ali taj mjesec mi je ff pokazao ovulaciju tek 27dan ciklusa i koliko god to bilo ludo beba je zbilja cijelo vrijeme bila manja za toliko i rodila se na termin prema ultrazvuku, a ne prema menstruaciji.
    Ovaj put idem na pregled na 6+4 jer se moram javiti hematologu nakon pozitivne srčane akcije..

Dobrodoslaa :) ❤️❤️

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

Mareeeee3112
    31. Listopad 2023. 08:10

Simbalija

Dobrodosla😊😊😊da kad lutaju te nase ovulacije dobro da si bila pratila preko ff pa znas kad je bila😍😍

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.