A ovo za govorenje - mi/ja sam već rekla hrpi ljudi, doslovno 50+ ljudi (što je možda razumljivije ako kažem da imam dvije primarno online ženske grupe od 20+ žena s kojima sam bliska, pa se lako dođe do tog broja, uz još par najbližih frendica), ali roditeljima bih najradije pred porod tek rekla 😂😂 Ne zato što bi oni nešto loše reagirali, veselit će se nego ne znam, uvijek mi je to tako nekako posebno intimno za reći roditeljima, bilo mi je muka njima reći i prvi put 🙈 Prvi put smo im rekli s tri mjeseca, a čekali smo onda da i većini prijatelja kažemo tad, da ne bi ispalo da slučajno preko prijatelja ili odnekud dođe do naših roditelja iz druge ruke, to nismo htjeli. A bila sam ranije rekla svojim nekim bližim frendicama tad, njih 2-3.
Za vanmaterničnu sam prebacila na muža da kaže mojima i svojima kad sam već bila u bolnici pa sam se tad nekako izvukla, nisam se htjela još s tim mučiti.
Nismo sigurni sad zapravo kad bi rekli svojima i ostalim prijateljima, muž bi već i rekao, ja odugovlačim. Možda nakon što dobijemo rezultate Panorame, tamo negdje s +10tt, možda mi to bude ok, ili pričekamo opet do kraja prvog tromjesečja, makar bi se tad već moglo nešto i vidjeti ako mi ranije iskoči trbuščić.
Misliš ako kažeš da će znati da si se seksala? 🤣🤣 šalim se, razumijem te potpuno. Najradije ne bih nikome rekla, sad mi je žao, svi mi idu na živce, a meni u glavi samo: "što ako, što ako..."
Misliš ako kažeš da će znati da si se seksala? 🤣🤣 šalim se, razumijem te potpuno. Najradije ne bih nikome rekla, sad mi je žao, svi mi idu na živce, a meni u glavi samo: "što ako, što ako…"
A ima možda i nesvjesno taj dio potvrde da sam se seksala, da 😂😂 Ali i to što moja mama obično uvijek ima neki blentavi komentar i onda se uvijek pripremam što će to biti ovaj put (kad joj imam tako nešto emocionalno važno za reći), tipa prošli put mi je rekla bila "ahaaa, pa ja sam si još i mislila da si se udebljala" i još nešto što sam potisnula. A nedavno, dok još nisam bila trudna i dok sam bila u velikom strahu hoćemo li uspjeti opet, randomly me pitala "jesi ti trudna", uopće ne razmišljajući da bi me takav komentar možda mogao povrijediti ako nisam, a da i ako jesam, da postoji valjda neki razlog zašto joj nisam još rekla.
A ovo za govorenje, ako ti je lakše, ja to gledam sad malo i s druge strane - nekima bih rado rekla pa da ako se nedajbože i ostvari "što ako..." barem sam nekako proslavila s njima to što se dogodilo, tj barem sam imala i taj dio uživanja. Jer npr. jednim kumovima smo prošli put rekli samo naknadno da sam imala vanmaterničnu, dakle samo tužni dio, bez uživanja u sretnim vijestima. Ali jako je to sve individualno, i do nas kao osoba, i do ljudi oko nas, i do konkretne situacije... Nadam se svakako da će svima nama ovdje biti sve ok i da nećemo morati ulaziti u "što ako" scenarije. :)
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Cure, evo mene s pregleda.
Ovaj put se vidi GV 14mm ne vidi se jos uvijek plod. Kako je vrtila tim štapom za ultrazvuk vidjela se na momente neka sičušna točkica unutar gv. rekla je da bi to mogao biti plod ali kao da bi se sigurno vidio kroz 72h.
Dala mi je utrogestan da uzimam do kontrole 9.11. jer kao ne moze odmoći.
Eto,sad opet iščekivanje....
👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.
Btw, čini se da moj plan za Panoramo u SLO zasad pada u vodu, na toj lokaciji u Krškom ne rade ipak Panoramu. Tražim sad ima li još neka opcija, a da mi je dovoljno blizu da se isplati ići, ali zasad bez previše uspjeha.
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
20.6. stigao braco ❤️
Ovaj put se vidi GV 14mm ne vidi se jos uvijek plod. Kako je vrtila tim štapom za ultrazvuk vidjela se na momente neka sičušna točkica unutar gv. rekla je da bi to mogao biti plod ali kao da bi se sigurno vidio kroz 72h.
Eto,sad opet iščekivanje….
Suosjećam, tak se meni samo gv i žv vidjele, ali plod ne, 10.11. isto idem čekirat, al nema panike ako ginići nisu zabrinuti, kasnija ovulacija ili duži ciklusi u pitanju, ili su bebači sramežljivi hehehe
Žao mi je što nisi dobila neku konkretniju informaciju da bude lakše, da te bar onda naručila da dođeš za 72h... 🫂 A ništa, dalje čekati, malo po malo.
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
20.6. stigao braco ❤️
Malo mi je cudno da na beti od 20 tis il 30 tis se ne vidi plod... ne razumijem zasto te nije narucila odmah za 2 il 3 dana a ne jbt 10 dana uzas... ja nikako nebi mogla to tako izdrzat
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Znaci teich ja sam upravo s njom pricala.. kolko me zena nazivcirala 🤯🤯🤯🤯🤯🤯
Jebes mi sve kolko ja ne podnosim te socijalne.. meni je isto rekla da se javim za 4 tjedna … i tepe zena svoje .. jer ja sam ovjerila taj papir i trebala sam joj se javit i ja sam joj se javila. Ona je vidjela da je meni napisala privatna gin folacin i isla mi je to pustit i nije narsvno mogla jer jos nisam u sustavu, tek nakon 24 h. I ja njoj kazem na njeno da ce mi sutra pustiti dobro a kada da dodem po uputnice za pretrage. Ona pocela ja vam ne mogu pustit taj recept i zena tepe svoje. Ja nemogu do rijeci doci. E onda sam popizdila i rekla sam joj da jel mogu ja doc do rijeci i da mi je jasno da nemoze pustit do sutra folacin al da mene zanima kad da ja dodem za pretrage. Kaze iduci tj. Reko hvala dovidenja. Jos mi je kao rekla na to sto sam se naducila privatno na pregled da kao mogu ja ici gdje god ja zelim. Al zena ono sam svoje prica nit ne slusa.
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Molim te teich odi po drugo misljenje ... nemoj cekat tako dugo...udi u neku privatnu polikliniku i reci da ti je hitno i napravi uzv... svakako drugo misljenje
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Znaci teich ja sam upravo s njom pricala.. kolko me zena nazivcirala 🤯🤯🤯🤯🤯🤯
Jebes mi sve kolko ja ne podnosim te socijalne.. meni je isto rekla da se javim za 4 tjedna … i tepe zena svoje .. jer ja sam ovjerila taj papir i trebala sam joj se javit i ja sam joj se javila. Ona je vidjela da je meni napisala privatna gin folacin i isla mi je to pustit i nije narsvno mogla jer jos nisam u sustavu, tek nakon 24 h. I ja njoj kazem na njeno da ce mi sutra pustiti dobro a kada da dodem po uputnice za pretrage. Ona pocela ja vam ne mogu pustit taj recept i zena tepe svoje. Ja nemogu do rijeci doci. E onda sam popizdila i rekla sam joj da jel mogu ja doc do rijeci i da mi je jasno da nemoze pustit do sutra folacin al da mene zanima kad da ja dodem za pretrage. Kaze iduci tj. Reko hvala dovidenja. Jos mi je kao rekla na to sto sam se naducila privatno na pregled da kao mogu ja ici gdje god ja zelim. Al zena ono sam svoje prica nit ne slusa.
Inace ako je uredna trudnoca mjesecno jednom je zakazan pregled nemas kaj radit kod nje ranije ...ali me cudi ovakav pristup prema trudnicama pogotovo kod nekog ko ima uneobicajni problem ... moja je top kad gledam i slusam jadne zene kakvoh sve ginekologa ima
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji