Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mareeeee3112
    29. Listopad 2023. 19:40

M-P

Dobila sam da nesto moram vadit u petrovoj 3. Ne kuzim ja to bas sve previse .. hahaha

U petrovoj 3 vadis markere i krvnu grupu ...al kad dode vrijeme za secer reci ce ti ginekolog😊

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    29. Listopad 2023. 19:41

neverland

Upravo sam ugledala lineu negru (već?!) i hrpu ljubičastih strija oko nje 😭
    Sve idete piti taj secer? Mene nije nikad slala, jeste imale problema s tim ili se to radi rutinski?

Da da to ti se radi mislim u 5 mj ili iznedu 16 tj ne sjecam se dobro 

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    29. Listopad 2023. 19:42

Teich56

Mareeeee

E cure ako smo sve iz dubrave moramo se dogovoriti da sve skupa idemo vadit za secer 🤣🤣🤣3 puta se vadi krv i 2 puta pije ona voda sa secerom pa zasto bi meni bilo jedinoj muka pa idemo sve 3 skupa😂🤣🤣🤣🤣🤣

Ja živim u Markusevcu al prijavljena sam u Dubcu uvijek sam isla u Sesvete vadit krv, al možda mogu i u grizansku, zapravo nisam nikad ni probala 😅
    Što se mene tiče možemo skupa hehe😂

Cek cek zivis u markusevcu pa mozda sw znamo🤣🤣🤣pa ja sam u trnavi🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣znaci umirem od smjeha ... kak ti je prezime😁

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Tocka_tockica
    29. Listopad 2023. 19:57

Hej cure ja prijavljujem da sam već drugi dan u komi... Mučnina i slabost cijele dane, jučer jedva glavu digla iz kreveta, danas je ipak malo bolje, al nikak nije pomoglo to što dmo morali na dječji rodjendan.. doslovno se osjećam ko da sam bolesna.. a do neki dan sam cvilela da nema simptoma..sad bumo vidli il sam stvarno virozu pokupila ili me bebica odlučila malo prodrmat😅
    Nego, kome ste sve rekle za trudnoću? Jel planirate reći? Ili čekate onih magičnih 12.tt?
    Mi smo prvo mislili šutjeti, al samo na kraju rekli jednim i drugim bakama i dedama (našim roditeljima) i dvjema najboljkm frendicama 

👧🩷 2017.
    👦💙2020.

Mareeeee3112
    29. Listopad 2023. 20:00

Tocka_tockica

Hej cure ja prijavljujem da sam već drugi dan u komi… Mučnina i slabost cijele dane, jučer jedva glavu digla iz kreveta, danas je ipak malo bolje, al nikak nije pomoglo to što dmo morali na dječji rodjendan.. doslovno se osjećam ko da sam bolesna.. a do neki dan sam cvilela da nema simptoma..sad bumo vidli il sam stvarno virozu pokupila ili me bebica odlučila malo prodrmat😅
    Nego, kome ste sve rekle za trudnoću? Jel planirate reći? Ili čekate onih magičnih 12.tt?
    Mi smo prvo mislili šutjeti, al samo na kraju rekli jednim i drugim bakama i dedama (našim roditeljima) i dvjema najboljkm frendicama

Joj e rekla najuzima i onda se sogorica izlajala dalje bas me naljutila a nakraju onamene napala ma uopce se necu vise zivcirat no savjetujem ti ipak da pricekas 3 mj jer ovo znaj da neko nece drzat jezik za zbima

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

marta96
    29. Listopad 2023. 20:09

Mareeeee

E cure ako smo sve iz dubrave moramo se dogovoriti da sve skupa idemo vadit za secer 🤣🤣🤣3 puta se vadi krv i 2 puta pije ona voda sa secerom pa zasto bi meni bilo jedinoj muka pa idemo sve 3 skupa😂🤣🤣🤣🤣🤣

Jednom se pije voda 🙈 prvo izvade natašte pa to popiješ pa za sat vremena vade i onda za opet sat vremena. Ja sam imala sreće pa me gin poslao kod njih i tamo sam dosla izvadili mi iz prsta popila to i za 2 sata opet iz prsta i to je to, znači nisam morala opet za sat ni nisu vadili iz vene kao negdje i to sam isla negdje sa 24tt tak obično salju🙈

Ja nemam nijedan simptom trudnoće, prije su me bar cice boljele sad ni to 😶

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

Mareeeee3112
    29. Listopad 2023. 20:15

marta96

Mareeeee

Jednom se pije voda 🙈 prvo izvade natašte pa to popiješ pa za sat vremena vade i onda za opet sat vremena. Ja sam imala sreće pa me gin poslao kod njih i tamo sam dosla izvadili mi iz prsta popila to i za 2 sata opet iz prsta i to je to, znači nisam morala opet za sat ni nisu vadili iz vene kao negdje i to sam isla negdje sa 24tt tak obično salju🙈

Ja nemam nijedan simptom trudnoće, prije su me bar cice boljele sad ni to 😶

3 puta su mi vadili krv i to iz vene a sjecam se kad sam to popila skoro se zbljuvala neke nisu uspjele paim nisu mogli upisat rezultat morale su opet dolazit...ugl grizanska vadi iz vene i uzas... 
    Kaj se tice simptoma i meni je ova trudnoca razlicita totalno od prve

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

neverland
    29. Listopad 2023. 20:28

Ali ja to uopće nisam u prvoj niti je bilo govora o tome. Također nitko oko mene ovdje.. 🤷‍♀️
    A drugi su svima rekli, ja i dalje nekako sutim, skrivam se iza odjeće iako se počinje vidjeti, odjednom izbocina koju prije nisam imala. 
    Kod mucnine pomaže kruh ili peciva, samo to jesti na silu komad po komad, dok je želudac pun, sve ok. I Gingermina i Antimetil iz ljekarne! Sve preporuke. 

Tocka_tockica
    29. Listopad 2023. 20:41

Mareeeee

Tocka_tockica

Hej cure ja prijavljujem da sam već drugi dan u komi… Mučnina i slabost cijele dane, jučer jedva glavu digla iz kreveta, danas je ipak malo bolje, al nikak nije pomoglo to što dmo morali na dječji rodjendan.. doslovno se osjećam ko da sam bolesna.. a do neki dan sam cvilela da nema simptoma..sad bumo vidli il sam stvarno virozu pokupila ili me bebica odlučila malo prodrmat😅

Joj e rekla najuzima i onda se sogorica izlajala dalje bas me naljutila a nakraju onamene napala ma uopce se necu vise zivcirat no savjetujem ti ipak da pricekas 3 mj jer ovo znaj da neko nece drzat jezik za zbima

Hmmm .. mislim da će svi skužit do 12.tjedna da sam trudna... Pošto mi je treća trudnoća... Trbuh bude iskočil sam tak... Isto ko i u drugoj... A i na poslu neću moći još dugo skrivat .. vide me da izgledam nekak čudno...a i morala budem reći jer baš nebi hzjela ići na teren u svakakve uvjete...

👧🩷 2017.
    👦💙2020.

Teich56
    29. Listopad 2023. 20:52

Mareeee

Cek cek zivis u markusevcu pa mozda sw znamo🤣🤣🤣pa ja sam u trnavi🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣znaci umirem od smjeha … kak ti je prezime😁

Haha ja sam ti se doselila prije 2 godine i neznam ti nikog ovdje čak ni prve susjede tako da😅

👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
    kariogrami ✔️clexane💉
    11/23 missed ab 9tt💔
    1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
    3/24 ET - missed ab💔
    6/24 FET✖️
    7/24 FET✖️
    11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
    ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
    Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.