Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leeloo101
    26. Siječanj 2024. 18:56

Jao plave-okice i ja bi tatarski... i sushi, sashimi,  carpacia....

Uf... a zadnjih tjedan dana mi se ne jede meso. A mužu obrok bez mesa nije obrok..
    Nedavno sam pravila okruglice od bakalara... večeras lagana riblja lesada 🥰

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

Leeloo101
    26. Siječanj 2024. 19:44

zeka123

Hellobaby

Čestitam na dobrim pregledima😀
    Ja nikako da stignem pisati kroz dan 😅
    Faith čestitke na dobrim nalazu ❤
    Leptirko evo kod mene uvijek prisutne popodnevne i večernje mučnine, ujutro sam još i ok 😌
    Dal vam se da podijeliti kakove super ali brze recepte za ručak i večeru? Htjela bi nešto drugačije spremiti ali da mi to ne oduzima previše vremena jer jednostavno ne stignem 😬 a lijepo sam govorila mužu da sagradimo manju kuću jer di ću ja sve stići sa njima i njegovim poslom 🙄

Ručak npr : šampinjoni u bijelom umaku sa tjesteninom , rizi - bizi i recimo pečena piletina , ja napravim musaku kad mi se neda baš nešto spešl 😁 , krpice sa zeljem ko voli 😁 , dinstani kupus sa krvavicama ili neke kobase 🤔…bolonjezu ne treba dugo 😁

Meni ta muska nikako da ispadne dobro.. uvijek mi krumpir nedovoljno pecen...
    A npr lazanje perfektne🫠

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

• Faith1509
    26. Siječanj 2024. 19:49

Super ideje za ručak, vidim da sve spominjete neku vrstu mesa a meni se meso toliko zgadilo u trudnoći da ga izbjegavam 😔 eventualno piletina i to samo par zalogaja, mljeveno meso ni slučajno, kud mi mirisom ne odgovara kud okusom. Tako da kod mene u 90% je bez mesa 😂

Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
    Nifty low risk, stiže dečko 💙

• plave_okice
    26. Siječanj 2024. 19:50

Leeloo101

Jao plave-okicei ja bi tatarski… i sushi, sashimi, carpacia….

Uf… a zadnjih tjedan dana mi se ne jede meso. A mužu obrok bez mesa nije obrok..
    Nedavno sam pravila okruglice od bakalara… večeras lagana riblja lesada 🥰

Sushi ne volim. Prije trudnoce sam jela ribu, ali sada mi ne odgovara. Uopce nemam zelje za njome. Prije sam uzivala lososu npr. Ostalo sve normalno. Pase mi kuhano. Ali nemam sad nekih trudnickih zelja. Sto mi je drago. 🤗

laurell
    26. Siječanj 2024. 20:40

Ja također zbog mučnina i povraćanja rijeđe kuham, ako kuham to je sve ovo sto je  “lakše” i brže. Riži bizi piletina na Grill tavi, znam i zapeći šampinjone u maslinovom ulju u pećnici uz prilog također ili brokula. Pašte na bijelo, na crveno, s piletinom, s povrćem ili tipa s gljivama samo. Tortilje. Krem juhe radim često i to od tikve. Bas mi pase. Ili tipična obična juha s junetinom i krumpirima i mrkvom na lešo. Špinat se isto nađe na meniju. A neki dan je muž kupio svježe lignje pa smo pekli s krumpirima,  one jesu masnije i teze padnu na želudac ali nisam mogla odoljeti. Pojedem pa za 5 min žalim i kukam od muke 😅 I tako u krug

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

laurell
    26. Siječanj 2024. 20:41

I da, i ja jedva čekam tatarski!!! To obožavam. Jao ko će to dočekati. 
    Sto se tune tiče, bas bas ju volim inače ali evo dosad nisam ni imala neke želje, znam da ju treba izbjegavati ali mislim da je sve u normalnim količinama prolazno. I da se može tu i tamo. 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

Leptirko22
    26. Siječanj 2024. 21:09

laurell

Ja također zbog mučnina i povraćanja rijeđe kuham, ako kuham to je sve ovo sto je “lakše” i brže. Riži bizi piletina na Grill tavi, znam i zapeći šampinjone u maslinovom ulju u pećnici uz prilog također ili brokula. Pašte na bijelo, na crveno, s piletinom, s povrćem ili tipa s gljivama samo. Tortilje. Krem juhe radim često i to od tikve. Bas mi pase. Ili tipična obična juha s junetinom i krumpirima i mrkvom na lešo. Špinat se isto nađe na meniju. A neki dan je muž kupio svježe lignje pa smo pekli s krumpirima, one jesu masnije i teze padnu na želudac ali nisam mogla odoljeti. Pojedem pa za 5 min žalim i kukam od muke 😅 I tako u krug

Ma ja mislim da svi jedemo i masno i sve pa za 10min kukam i samoj sebi psujem !

Meni se danas probudila strahovita zelja za pohanim lignjama i pommesom, prebila sam se. I evo ne urekla se, za sad je odlicno, nema mucnine 

Mislim kod mene je mucnina uvijek prisutna, ali sad je ona standardna - izdrzljiva 🤣

ericaa
    27. Siječanj 2024. 01:12

Joj carpaccio,sushi,tatar😁 obozavam i cim izadem iz rodilista cu navalit na to. I ledenu pivu 🤣 taman ce bit ljeto,idealno🤣🤣 mi smo danas narucili burgere i pomfri i bilo savrseno,obavljala svasta pa sam u 7 dosla kuci i nije nam se dalo nista nego došao gust na burgere. Odlicno sjelo,samo sam litru mineralne poslije popila jer me žed uhvatila. 

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

korni
    27. Siječanj 2024. 06:55

Jutro cure 🤗
    Bome ste puno ideja napisale za ručak, neke ću vam maznuti sigurno 😁
    ericaa mene bas dugo vuče da bi pjela burger, i sad si me dodatno naguštirala haha 😅 ali strah me vani pojest, rekli su mi da treba paziti na mljeveno i nedovoljno pečeno meso, a vani ne ispeku bas do kraja, i onda ja iz straha ostanem neispunjene želje 😅 ali mogli bi ih doma napraviti, vec dugo nismo 😁
    Uživajte u vikendu cure 🤗

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

katy_kaya
    27. Siječanj 2024. 08:30

Jutro cure, zelim vam ugodan vikend i ukusne recepte. I ja cu poglrdati malo detaljnije jer nam svima ponestane ideja. 
    Ja sam prekjucer otisla kod ginekologa zbog bolova u ledjima (donji dio). Ipak me uhvatila panika jer su me i grudi pocele manje boliti. Uglavnom sve je u redu s nasom mrvicom, bila je skroz aktivna. Ledja ocito nemaju veze s trudnocom ali me smeta i dalje, uglavnom navecer kad prodje cijeli dan, prilikom ustajanja i micanja u krevetu. Morat cu krenit na neke vjezbe. 
    Mi smo usli u 13.tjedan i veselimo se vecem i konkretnijem trbuhu. 💖
    Jel neka od vas dobiva nove cudne simptome ili pak gubi stare na prijelazu u drugo tromjesecje?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.