Ja vam mašem samo brzinski u prolazu, mi smo trenutno u Nizozemskoj u potrazi za stanom pa ne stignem baš puno do foruma, jer smo stalno ili u gradu ili kći traži svoje 😄
Evo mene na pola trudnoće, zadnjih par tjedana mi čak i ide nekako brže što se toga tiče, ne žalim se. Prije par dana sam prvi put osjetila udarac bebača i izvana, i muž je uspio uhvatiti, to mi je bilo baš nekako milo 🥰 Drago mi je što ga osjetim sve više, odmah je ipak lakše.
Preletjela sam par zadnjih stranica, čestitke svima koje ste saznale spol i imale super preglede, neka samo tako ide dalje 🤗
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Cini mi se da sam dobru temu potaknula 🤣🤣 odma ste se aktivirale hahaha.
Bome primjećuje se 😂😂😅
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Jutro cure,
Nadam se da ste sve dobro a vidim da se je bome povecao broj 🥰🥰
Za cerviks se "tolerira" da je nizi do 20og tj
Ali isto pomalo sve beez dizanja teskih predmeta.
A hormonka sam kako koji dan. Neki dan je muz bio na rucak u neki restoran i jeli su ribu a ja sam pocela plakat jer mi se nije dalo pripremat nego sam samo sendvic pojela 😂😂
A zivot nije fer jer je on bio u restoranu gdje nije morao nista pripremat 😅
♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
Jutro žene mile.
Ja imam pitanje u vezi 💩 😂😂 , zadnje vrijeme često idem na wc obavljat veliku nuždu. Crijeva su mi počela radit ko luda. Inače sam u trudnoćama a i ovoj na početku više bila prijatelj sa zatvorom 🤔..pa me interesuje dali još neko je u ovakoj situaciji ? 😅
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Jutro žene mile.
Ja imam pitanje u vezi 💩 😂😂 , zadnje vrijeme često idem na wc obavljat veliku nuždu. Crijeva su mi počela radit ko luda. Inače sam u trudnoćama a i ovoj na početku više bila prijatelj sa zatvorom 🤔..pa me interesuje dali još neko je u ovakoj situaciji ? 😅
Ja sam u kontra situaciji 🤣 od pocetka zatvor, prosli tjedan sam uhvatila neki ritam, ne znam s cim ( i bas sam bila sretna jer sam to dovela u red) , i sad opet evo vec 3 dana nista 🤔🫠
Jutro žene mile.
Hej, ja inače imam brz metabolizam pa ako jedan dan nemam veliku nuždu to mi je propao dan 😂 ugl, isti uzorak se nastavio i u trudnoći. Minimalno jednom dnevno, a maksimalno do tri-četri puta.
Mislim da je to i razlog zašto nisam dobila na kilaži u razmaku između dva pregleda. 🙈
Tako da je meni to normalan rad crijeva i znam da je sve okej 😂
Par puta tijekom trudnoće mi se desilo da jedan dan nisam imala veliku nuždu. Ajme meni, em su me crijeva boljela em sam bila loše volje em sam bila u grču cijeli dan.
Tako da iz mog iskustva to mi je normalna situacija.
It's a girl 💕
Evo mog trbušića danas 14+4 prema zadnjem ultrazvuku
https://postimg.cc/JHZmm0Kw
It's a girl 💕
Jutro žene mile.
Imala sam i prije ubrzani metabolizam, sada znam i do 4-5 puta ići na wc 🙈
Odnosi su nam još uvijek zabranjeni tako da zavidim vama koje smijete imati odnose 😂
Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
Nifty low risk, stiže dečko 💙
Sto se odnosa tiče, ja uopće nemam zelju ja sam totalno obrnuto 🫣🫣🫣ali mislim da je to vise zbog nekog straha unutarnjeg. Tako da moj muž još pati za pravim sexom dok se ja ne oslobodim, ali dobro dobije uzivanciju na drugi način 🤣🤣
A stooo se WCa tiče, ja sam isto na skroz početku imala zatvor i problem, sad idem redovno eventualno ako 1 dan preskočim. Ali ok je.
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Evo mog trbušića danas 14+4 prema zadnjem ultrazvuku
https://postimg.cc/JHZmm0Kw
Preslatko 😍😍
Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
Nifty low risk, stiže dečko 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji