Jutro curke, stigao nalaz Qualified-a, sve super i stiže mali braco 💙
Bravo 13:11💝💓😋
Andol ti neće štetiti, a bolje spriječiti što se moze
Srećo sretno… i nadam se da će dobar nalaz brzo stići
Mene opet herpes napao, i na gornjoj i donjoj usni(na lice mislim)… inače ga imam jednom - dvaput godišnje… a ovo je sad drugi put unutar mj dana.. i jučer kako sam bila sretna što Je sve dobro, zaboravila pitat dr… ima tko iskustvo?
Imala ga pred 2 tjedna, imunitet i hormoni čine svoje, ja nisam htjela mazat s nikakvim kremama nego sam namazala s cesnjom cesnjaka i dosta brzo ga je riješilo!
Pozdrav cure, čestitke na dobrim pregledima i curkama i dečkićima!!
Nama je jučer super prošao pregled, sve je kako treba, skače, okreće se.. Veća je za tjedan dana po mjerama.
Jedino me još uvijek brine šećer, koji je natašte previsok..
Prije pregleda nas je iznenadio rezultat Panorame, tjedan dana nakon vađenja krvi, sve je low risk i stiže nam curka!! Sljedeći pregled 13.2.
Ja zbog trombofilije pijem Andol 100 od početka i nemam nikakvih problema za sada.
Sretno danas sa pregledima, želim vam što manje mučnina i tegoba. Uživajte! 😉
👩🏼42, hipotireoza-Hashimoto, trombofilija
👨🏻🦲50
1/22 💔- missed ab
10/22 💙 (heparinska trudnica, preeklampsija)
29/11/23 - kuca 💗
24/1/24 - Panorama low risk ✅ , stiže curka 💝
url=https://www.tickerfactory.com]
Pozdrav cure i velika cestitka svima na urednim nalazima. Bas mi je to ko terapija kad vidim da su svi ok. 💖
Ja prijavljujem bol u ledjima. Malo me uhvatila panika pa cu ipak kod ginekologa ranije da me umiri. Inace sve ok. Uzivajte i sretno svima na pregledima. Idemo borbeno 🫣💕
Mene opet herpes napao, i na gornjoj i donjoj usni(na lice mislim)… inače ga imam jednom - dvaput godišnje… a ovo je sad drugi put unutar mj dana.. i jučer kako sam bila sretna što Je sve dobro, zaboravila pitat dr… ima tko iskustvo?
Draga meni je bio izbio u prošloj trudnoći. Uzela u ljekarni labelo za herpes i prošlo. Smiju trudnice 😁
Meni je dr reko da je to od hormona normalno. Onaj ko je imao da dođe. Problem je navodno ako dođe prvi put u životu u trudnoći 🤔
Imam taj labelo, ne pomaže mi inače.. našla sam na iherbu neku kremu koja pomaže. Mislim otići u ljekarni se savjetovati...
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Imala ga pred 2 tjedna, imunitet i hormoni čine svoje, ja nisam htjela mazat s nikakvim kremama nego sam namazala s cesnjom cesnjaka i dosta brzo ga je riješilo!
E da.. zaboravila sam na češnjak.. inače sam radila obloge od rakije koji bi pomogli ako bi ih stavila na vrijeme.. njih ne bi... radije nek ide kako treba, a ja ću se skrivati od javnosti 😁
Melian čestitam 14:11💝
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
I meni herpes izbio jučer na donjoj usni, a jutros je bas buknuo 😳 ne Pamtim kad sam herpes imala..
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Deedee i Melian, cestitaaam ! 🎉🥰
Evo, i meni izbio herpes na usni tijekom noći. Prosli put sam ga imala kada je test bio pozitivan. Ja koristim Herp balm ( na biljnoj bazi) i pomaže.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Deedee, Melian čestitam 💖
meni je prošli tjedan preko noći izbilo 3 herpesa na donjoj usnici, sad mi je skoro pa prošlo, nisam ništa koristila. Bila sam u ljekarni par dan nakon šta mi je izbilo, i rekla mi da mi se već lagano suši i da neka sada ništa ne stavljam, nego da pustim da prođe samo. A da bi inače neku kremicu ili šta već, trebalo staviti čim se osjeti da će izbiti.. boo.
Inače sam često znala imati, i tada bi se stvarno trackala sa svime da što prije prođe, ali eto, sad sam pustila ovako.
nada pamtim herp balm, ako slučajno opet izbije, hvala :)
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Što se tiče kg, na +1 sam.
U prošloj trudnoći sam pila Andol 100 i nije bilo nikakvih problema. 🙂
Što se tiče herpesa ne znam može li cinkoderm u trudnoći, ali u ovoj ga još nisam imala što znači da će izbiti u tjedan dana sada kad sam to napisala.
Ja sam dobila gripu, samo ležim, pijem Lupocet i čekam da prođe dan. 😭
'21. 💙
'24. 💛
Sortiraj odgovore
Najstariji