Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zeka123
    27. Siječanj 2024. 17:40

Bok žene !

Ja se javljam , čitam sve 😁 ! Kod mene ima energije na pretek 😂 , jedem ko luda , krečem se i sve radim kao prije trudnoće. Naravno zato što je uredna trudnoća. Jedino ne dižem nešto baš teško i da radim neke nenormalne fizičke poslove.
    Meni je krenula žgaravica i nesanica 😏...nadam se da neće trajat dugo. Cice me dosta bole i imam feeling da svako jutro budu još veće 😂..
    Što ae tiče kolica ja uzimam Cosatto :) !

Netko je pitao za posteljicu preko ušća , to se svakako sa vremenom diže i mislim sa nema eazloga za brigu.
    Neko je bio spomenuo žiganja u anusu 😂 , javlja se često , meni nekad kao da zakuca 😂 !

Iscjedak mi je jedino baš dosta pojačan ali skroz bijel bez mirisa nekog. Koristite li vi dnevne uloške ?

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

Leeloo101
    27. Siječanj 2024. 20:11

zeka123

Bok žene !

Ja se javljam , čitam sve 😁 ! Kod mene ima energije na pretek 😂 , jedem ko luda , krečem se i sve radim kao prije trudnoće. Naravno zato što je uredna trudnoća. Jedino ne dižem nešto baš teško i da radim neke nenormalne fizičke poslove.
    Meni je krenula žgaravica i nesanica 😏…nadam se da neće trajat dugo. Cice me dosta bole i imam feeling da svako jutro budu još veće 😂..

Netko je pitao za posteljicu preko ušća , to se svakako sa vremenom diže i mislim sa nema eazloga za brigu.
    Neko je bio spomenuo žiganja u anusu 😂 , javlja se često , meni nekad kao da zakuca 😂 !

Iscjedak mi je jedino baš dosta pojačan ali skroz bijel bez mirisa nekog. Koristite li vi dnevne uloške ?

Ja povremno, onako kad se pojaca iscjedak.. Ali samo pratim da nema mirisa

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

Leptirko22
    27. Siječanj 2024. 20:21

Kad ste imale prvi odnos nakon sto ste saznale da ste trudne? 🤔⏳️

zeka123
    27. Siječanj 2024. 20:28

Leptirko22

Pa čuj , ne znam točan datum i vrijeme ali cijelo vrijeme imamo odnose 😅

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

zeka123
    27. Siječanj 2024. 20:28

Leeloo101

zeka123

Bok žene !

Meni je krenula žgaravica i nesanica 😏…nadam se da neće trajat dugo. Cice me dosta bole i imam feeling da svako jutro budu još veće 😂..

Ja povremno, onako kad se pojaca iscjedak.. Ali samo pratim da nema mirisa

Da , bitno da nema neki miris i da nije čudne boje 

Leeloo101
    27. Siječanj 2024. 20:29

Leptirko22

Cca 2.5mj 🤣😅🤣

Sve sam bježala od njega nekako...

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

Leptirko22
    27. Siječanj 2024. 20:43

Ma jasno mi je da se muskarci generalno boje jer misle da ce nastetit bebi, dodirnut bebu🤣🤣 i sta ja znam...
    Ja sam posustala danas 🤣🤣🤣 a on i dalje u strahu pa je strah mrvicu presao na mene, ali koliko sam citala, dok je trudnoca uredna - nema nikakvih zapreka

zeka123
    27. Siječanj 2024. 21:09

Leptirko22 ako je uredna trudnoća samo naprijed 😅 !  Doduše ja u trudnoćama samo prakticiram da sam na boku , pa to bude tako...sastrane 😂

Muž se u prvoj trudnoći bojao da ne probi vodenjak 😂

• mia10
    27. Siječanj 2024. 21:16

Leptirko22

Uh, svaki dan, jadan moj dragi sa mnom. Mislim da nikad nisam bila luđa po tom pitanju nego sad, valjda hormoni pucaju🤣🤣

Leptirko22
    27. Siječanj 2024. 21:26

Cini mi se da sam dobru temu potaknula 🤣🤣 odma ste se aktivirale hahaha.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.