Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    katy_kaya
    25. Siječanj 2024. 22:20

Faith1509

Stigao Nifty, djelomično 🤣 low rizik ali je zaboravio za spol provjeriti pa sad još to čekam 🙈 jedino što ga nisam razumijela je spominjao neke postotke, da je granica za nešto 4% a kod mene 6 i da su to mane ovih testova da ne mora značiti ništa 🤔 pričao je na njemačkom malo prebrzo, zato i nisam pohvatala 🤣 zna li možda koja o čemu se radi?

Rekla bi da je to postotak fetalne frakcije. Meni na rezultatu pise da mora biti minimalano 3.5% da bi test bio pouzdan. 

Ovako meni pise: The minimal required fetal fraction is 3.5%. O!cial results with 3.5% fetal fraction and above have the same specificity and sensitivity as indicated in the validation study.

NIPT by GenePlanet test analyses the cell-free DNA (cfDNA) in maternal blood. During pregnancy, cfDNA fragments originating from both the mother and the child circulate in the maternal blood. Fetal fraction reported on the results presents the proportion of cfDNA that originates from the child.

NPelica
    26. Siječanj 2024. 07:58

Faith1509

Stigao Nifty, djelomično 🤣 low rizik ali je zaboravio za spol provjeriti pa sad još to čekam 🙈 jedino što ga nisam razumijela je spominjao neke postotke, da je granica za nešto 4% a kod mene 6 i da su to mane ovih testova da ne mora značiti ništa 🤔 pričao je na njemačkom malo prebrzo, zato i nisam pohvatala 🤣 zna li možda koja o čemu se radi?

Doktor ti je govorio o fetalnoj frakciji, minumum je 4% da bi se mogao napravit test, a kod tebe je 6, sve je low risk, nemaš brige 🤗 sada čekamo spol 🤗 

👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
    🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    ●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️
    ●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.

"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."

Leeloo101
    26. Siječanj 2024. 08:06

Jutro cure...
    Samo da prijavim, nisam herpes mazala nicim, već se prilično sasusio,  samo sam pazila da nije u doticaju s vodom...
    Valjda neće za 15 dana opet izaci

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

Leptirko22
    26. Siječanj 2024. 08:35

Sestre po mukama! 🫠

Mrzim kad me pitaju imas li jutarnje mucnine. Kooooje jutarnje mucnine, kamo srece da su jutarnje.

Sinoc sam u ponoc dusu ispovracala! Mislila sam da sam gotova. Uzas.

Nadam se da ce nam svima ta faza proc cim prije.

Hellobaby
    26. Siječanj 2024. 09:33

Lista pregleda:

LauraUna327 - 26.1.
    Lela91 - 26.1.
    Hellobaby - 29.1.
    Leptirko22 - 29.1.
    Gabby - 29.1.
    Eonaria - 29.1.
    marta96 - 31.1.
    purple13 - 1.2.
    mima95 - 2.2.
    korni - 5.2.
    Sreća2012 - 6.2.
    Faith1509 - 6.2.
    M-P - 6.2.
    ericaa - 8.2.
    pistacija13 - 9.2.
    Dalmatinka_u_zg - 12.2.
    Arianne - 12.2.
    Leeloo101 - 13.2.
    Melian - 13.2.
    mia_ - 14.2.
    katy_kaya - 14.2.
    deedee1405 - 15.2.
    Perpetua - 16.2.
    nada23 - 19.2.
    laurell - 19.2.
    plave_okice - 27.2. 

👩 33
    👱🏻‍♂️ 36
    💔💔
    💗💗💙💗💙

nada23
    26. Siječanj 2024. 10:02

Leptirko22

Sestre po mukama! 🫠

Mrzim kad me pitaju imas li jutarnje mucnine. Kooooje jutarnje mucnine, kamo srece da su jutarnje.

Sinoc sam u ponoc dusu ispovracala! Mislila sam da sam gotova. Uzas.

Nadam se da ce nam svima ta faza proc cim prije.

A joj, kad bi barem bile samo jutarnje mucnine... Drzi se, proci ce 🥰

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

• Faith1509
    26. Siječanj 2024. 10:08

Hvala vam na objašnjenju 🥰🥰 nisam dobila nalaz na mail, vjerovatno još čeka spol da stigne pa će mi onda sve skupa poslati.
    Kako ste danas? 

Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
    Nifty low risk, stiže dečko 💙

laurell
    26. Siječanj 2024. 10:47

Faith čestitke na super nalazu 🙏🏼🥰
    Leptirko sveee znam. Al evo jučer ja povratila samo ujutro kiselinu, kasnije kroz dan ništa (slabije sam jela al znam ja povraćati i to malo sto pojedem) i navečer spremila tortilje sa piletinom, smazala DVIJE 🥳 nakon tog mi bilo muuuuuka, na rubu,  ali popila LGG, namjestila se i zaspala. Jutros nije bilo povraćanja. 
    Ja sam dobila preporuku u pon od ginekologa da dođem na infuziju ako želim kroz ovaj tjedan kad on bude u bolnici, ali zadnja dva tri dana mi je povraćanje u opadanju tako da nisam ipak išla! Nadam se da će tako i ostati 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

zeka123
    26. Siječanj 2024. 11:14

Ćao trudnice , nadam ste da ste dobro. Danas mi starija curka ima rođendan pa se ide u igraonicu , danas sva neka strka. Šaljem vam puno pozdrava 🙉

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

laurell
    26. Siječanj 2024. 14:27

Cure ima li koja ikakvih saznanja za putovanje avionom u prvom tromjesječju? Čitam svašta, negdje piše da nije dozvoljeno samo u zadnjem trom. negdje piše da nije dobro ni u prvom. A muž i ja imamo putovanje kroz 10 dana koje je uplaćeno i prije nego smo saznali za trudnoću i sad ne znam sto da radim. Put traje 4h. Zaboravila pitati svog gin 😳

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.