Evoooo bila sam .. kaze da je to najljepsa moguca uredna trudnoca. Nema cisti nema niceg, napravila sam papu. presmjesnk mi je kolko ja nista ne kuzim na tim ultrazvuku. Ali vidi se plod i onak titra u njemu , to ki je pokazala da kuca srce. I pokazala mi je na ekranu otkucaje. Dobila sam sto trebam vaditi za nalaze i to je to
Divnooooooo, bas mi je drago! 😍😍😍🥳🥳🥳🥳
Mislim da je neki standard razmak cca 4 tjedna između pregleda, tako da mi i 5 upada u to negdje. Ja ću imati sad za 2 tjedna opet, ali to je zato sto radim Panoramu tad + malo kao mjera predostrožnosti zbog tog malog krvarenja nedavno, rekla bih.
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Mare, a ja nekako stvarno mislim da to nema pravila sa simptomima i spolom i svime 😄 Evo frendica, pri kraju druge trudnoce, obje skoro identične bez imalo simptoma, prvi put dečko, sad curica. Druga frendica isto bila uvjerena da će opet sina, pa ispala curica. Priča stvarno raznih kakve hoćeš 😄 Mislim, možda i je curica kod tebe, 50/50 je ionako 😄
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Mare, a ja nekako stvarno mislim da to nema pravila sa simptomima i spolom i svime 😄 Evo frendica, pri kraju druge trudnoce, obje skoro identične bez imalo simptoma, prvi put dečko, sad curica. Druga frendica isto bila uvjerena da će opet sina, pa ispala curica. Priča stvarno raznih kakve hoćeš 😄 Mislim, možda i je curica kod tebe, 50/50 je ionako 😄
🤣🤣🤣slazem se no ja sam za prvig odmah rekla da je decko i bila u pravu znaci nisam bila ni mjesec trudna i odonda tako pricala voljela bi kad bi bila curka pa da bude kao brat i ja i muz ima sestru ... 😊
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Evoooo bila sam .. kaze da je to najljepsa moguca uredna trudnoca. Nema cisti nema niceg, napravila sam papu. presmjesnk mi je kolko ja nista ne kuzim na tim ultrazvuku. Ali vidi se plod i onak titra u njemu , to ki je pokazala da kuca srce. I pokazala mi je na ekranu otkucaje. Dobila sam sto trebam vaditi za nalaze i to je to
Superrrr...divna vijest 🤗🥰
👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.
Jedete kupus-salatu?
Jela sam je u prvoj trudnoci ali samo ako si je sama perem ...izbjegavam suhomesnate proizvode...pastete itd...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Jedete kupus-salatu?
Ja jedem... Izbacila sam kavu, suhomesnate prozivode, losos, tuna, sushi i takve stvari.
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Jedete kupus-salatu?
Ja jedem… Izbacila sam kavu, suhomesnate prozivode, losos, tuna, sushi i takve stvari.
Da ...jedem sushi na poslu ali samo one s paniranom hamom il brancinom il kozicama naravno sirovo ne jedem i tunu izbjegavan😊 a to mi je posao i za sad mi miris ne smeta ... jer friska riba nema mirisa ugl... danas se super osjecam tu i tamo cicke i pritisak i da opet mucnina ponoci... i malo mi se place osjetljiva sam
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Jedete kupus-salatu?
Ja jedem… Izbacila sam kavu, suhomesnate prozivode, losos, tuna, sushi i takve stvari.
Da …jedem sushi na poslu ali samo one s paniranom hamom il brancinom il kozicama naravno sirovo ne jedem i tunu izbjegavan😊 a to mi je posao i za sad mi miris ne smeta … jer friska riba nema mirisa ugl… danas se super osjecam tu i tamo cicke i pritisak i da opet mucnina ponoci… i malo mi se place osjetljiva sam
Ja sam od jutros se rasplakala 3puta, predivno😂
Jutros sam imala prvo riganje, al samo kiselinu jer nisam jela nista. Ako ne jedem mi je muka, ako pojedem nesto mi je muka. I taaak u krug hahaha
Vec 3.noc za redom me mucnina probudi u snu🙈 al nema veze, sve cu izgurat samo da bude ok
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Jedete kupus-salatu?
Da …jedem sushi na poslu ali samo one s paniranom hamom il brancinom il kozicama naravno sirovo ne jedem i tunu izbjegavan😊 a to mi je posao i za sad mi miris ne smeta … jer friska riba nema mirisa ugl… danas se super osjecam tu i tamo cicke i pritisak i da opet mucnina ponoci… i malo mi se place osjetljiva sam
Ja sam od jutros se rasplakala 3puta, predivno😂
Jutros sam imala prvo riganje, al samo kiselinu jer nisam jela nista. Ako ne jedem mi je muka, ako pojedem nesto mi je muka. I taaak u krug hahaha
Vec 3.noc za redom me mucnina probudi u snu🙈 al nema veze, sve cu izgurat samo da bude ok
I mene po noci mucnina spasavaju me bademi... i ima jedna pekara gdje imaju onaj suhi perec pa si ga kupim ujutro kad idem radit ugl da ga ne pojedem umirem na poslu uzas..
Joj placem na sve zivo ovo u Palestini ne smijem ni pogledat ma uzas ...danas sam posebno osjetljiva
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji