Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Perpetua
    28. Listopad 2023. 16:32

M-P

Evoooo bila sam .. kaze da je to najljepsa moguca uredna trudnoca. Nema cisti nema niceg, napravila sam papu. presmjesnk mi je kolko ja nista ne kuzim na tim ultrazvuku. Ali vidi se plod i onak titra u njemu , to ki je pokazala da kuca srce. I pokazala mi je na ekranu otkucaje. Dobila sam sto trebam vaditi za nalaze i to je to

Divnooooooo, bas mi je drago! 😍😍😍🥳🥳🥳🥳

Mislim da je neki standard razmak cca 4 tjedna između pregleda, tako da mi i 5 upada u to negdje. Ja ću imati sad za 2 tjedna opet, ali to je zato sto radim Panoramu tad + malo kao mjera predostrožnosti zbog tog malog krvarenja nedavno, rekla bih.

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

Perpetua
    28. Listopad 2023. 16:34

Mare, a ja nekako stvarno mislim da to nema pravila sa simptomima i spolom i svime 😄 Evo frendica, pri kraju druge trudnoce, obje skoro identične bez imalo simptoma, prvi put dečko, sad curica. Druga frendica isto bila uvjerena da će opet sina, pa ispala curica. Priča stvarno raznih kakve hoćeš 😄 Mislim, možda i je curica kod tebe, 50/50 je ionako 😄

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

Mareeeee3112
    28. Listopad 2023. 17:02

Perpetua

Mare, a ja nekako stvarno mislim da to nema pravila sa simptomima i spolom i svime 😄 Evo frendica, pri kraju druge trudnoce, obje skoro identične bez imalo simptoma, prvi put dečko, sad curica. Druga frendica isto bila uvjerena da će opet sina, pa ispala curica. Priča stvarno raznih kakve hoćeš 😄 Mislim, možda i je curica kod tebe, 50/50 je ionako 😄

🤣🤣🤣slazem se no ja sam za prvig odmah rekla da je decko i bila u pravu znaci nisam bila ni mjesec trudna i odonda tako pricala voljela bi kad bi bila curka pa da bude kao brat i ja i muz ima sestru ... 😊

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Teich56
    29. Listopad 2023. 00:53

M-P

Evoooo bila sam .. kaze da je to najljepsa moguca uredna trudnoca. Nema cisti nema niceg, napravila sam papu. presmjesnk mi je kolko ja nista ne kuzim na tim ultrazvuku. Ali vidi se plod i onak titra u njemu , to ki je pokazala da kuca srce. I pokazala mi je na ekranu otkucaje. Dobila sam sto trebam vaditi za nalaze i to je to

Superrrr...divna vijest 🤗🥰

👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
    kariogrami ✔️clexane💉
    11/23 missed ab 9tt💔
    1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
    3/24 ET - missed ab💔
    6/24 FET✖️
    7/24 FET✖️
    11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
    ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
    Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.

neverland
    29. Listopad 2023. 10:23

Jedete kupus-salatu?

Mareeeee3112
    29. Listopad 2023. 10:41

neverland

Jedete kupus-salatu?

Jela sam je u prvoj trudnoci ali samo ako si je sama perem ...izbjegavam suhomesnate proizvode...pastete itd...

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Martina1931
    29. Listopad 2023. 12:44

neverland

Jedete kupus-salatu?

Ja jedem... Izbacila sam kavu, suhomesnate prozivode, losos, tuna, sushi i takve stvari.

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Mareeeee3112
    29. Listopad 2023. 13:57

Martina1931

neverland

Jedete kupus-salatu?

Ja jedem… Izbacila sam kavu, suhomesnate prozivode, losos, tuna, sushi i takve stvari.

Da ...jedem sushi na poslu ali samo one s paniranom hamom il brancinom il kozicama naravno sirovo ne jedem i tunu izbjegavan😊 a to mi je posao i za sad mi miris ne smeta ... jer friska riba nema mirisa ugl... danas se super osjecam tu i tamo cicke i pritisak i da opet mucnina ponoci... i malo mi se place osjetljiva sam 

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Martina1931
    29. Listopad 2023. 14:00

Mareeeee

Martina1931

neverland

Jedete kupus-salatu?

Ja jedem… Izbacila sam kavu, suhomesnate prozivode, losos, tuna, sushi i takve stvari.

Da …jedem sushi na poslu ali samo one s paniranom hamom il brancinom il kozicama naravno sirovo ne jedem i tunu izbjegavan😊 a to mi je posao i za sad mi miris ne smeta … jer friska riba nema mirisa ugl… danas se super osjecam tu i tamo cicke i pritisak i da opet mucnina ponoci… i malo mi se place osjetljiva sam

Ja sam od jutros se rasplakala 3puta, predivno😂
    Jutros sam imala prvo riganje, al samo kiselinu jer nisam jela nista. Ako ne jedem mi je muka, ako pojedem nesto mi je muka. I taaak u krug hahaha
    Vec 3.noc za redom me mucnina probudi u snu🙈 al nema veze, sve cu izgurat samo da bude ok

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Mareeeee3112
    29. Listopad 2023. 14:36

Martina1931

Mareeeee

Martina1931

neverland

Jedete kupus-salatu?

Da …jedem sushi na poslu ali samo one s paniranom hamom il brancinom il kozicama naravno sirovo ne jedem i tunu izbjegavan😊 a to mi je posao i za sad mi miris ne smeta … jer friska riba nema mirisa ugl… danas se super osjecam tu i tamo cicke i pritisak i da opet mucnina ponoci… i malo mi se place osjetljiva sam

Ja sam od jutros se rasplakala 3puta, predivno😂
    Jutros sam imala prvo riganje, al samo kiselinu jer nisam jela nista. Ako ne jedem mi je muka, ako pojedem nesto mi je muka. I taaak u krug hahaha
    Vec 3.noc za redom me mucnina probudi u snu🙈 al nema veze, sve cu izgurat samo da bude ok

I mene po noci mucnina spasavaju me bademi... i ima jedna pekara gdje imaju onaj suhi perec pa si ga kupim ujutro kad idem radit ugl da ga ne pojedem umirem na poslu uzas..
    Joj placem na sve zivo ovo u Palestini ne smijem ni pogledat ma uzas ...danas sam posebno osjetljiva

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.