Ja isto ne jedem bas te gluposti.
Jedem dosta salate zelene al jela sam ju i inace. Krumpir bas ne, nego vise batat. Ako je tjestenina onda integralna. I riza isto..
a piletinu i to vise u fritezi pravim bez ulja i dobra je. Ili samo zlicicom ulja prelijem ..
uglavnom mareee sta si ti vadila u grizanskoj? Krvnu sliku ili? Ja sam sad dobila da moram to kao komplentna krvna slika i tak jos nesto pa jesi to samo trazila uputnice i odmah isla ili? Moja je gin u grizanskoj a tamo se i vadi krv ili?
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Meni je danas uzas. Glava me boli cijeli dan i budila sam se sto puta nocu a od 6 ujutro mi je tak muka bila , grozno
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Jedem dosta salate zelene al jela sam ju i inace. Krumpir bas ne, nego vise batat. Ako je tjestenina onda integralna. I riza isto..
a piletinu i to vise u fritezi pravim bez ulja i dobra je. Ili samo zlicicom ulja prelijem ..
uglavnom mareee sta si ti vadila u grizanskoj? Krvnu sliku ili? Ja sam sad dobila da moram to kao komplentna krvna slika i tak jos nesto pa jesi to samo trazila uputnice i odmah isla ili? Moja je gin u grizanskoj a tamo se i vadi krv ili?
I moja je gin u grizanskoj, kod koga si?
👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.
ja sam se tek prebacila da mi bude blize. Manuela se zove .. nitko nije primao kao.. sad su me morali primit jer sam trudna svakako.
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
ja sam se tek prebacila da mi bude blize. Manuela se zove .. nitko nije primao kao.. sad su me morali primit jer sam trudna svakako.
I ja sam kod nje. Ona je nova tamo od prije koji mjesec. Bila sam prvi put kod nje prije 10 dana, sutra ce mi bit drugi put.
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
Ja sam cure u sesvetama kod ginicke al po mjestu stanovanja spadam u Grizansku za vadenje krvi...izmedu Markusevca i Cucerja zivim.... da dat ce ti kompletnu krvnu sliku i urin za vadit
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Mi isto tak njupamo evo danas piletina i batat ..krumpir toliko rijetko jedemo da ga vise mali jede kad mu pravim kasice... 😊
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
E cure ako smo sve iz dubrave moramo se dogovoriti da sve skupa idemo vadit za secer 🤣🤣🤣3 puta se vadi krv i 2 puta pije ona voda sa secerom pa zasto bi meni bilo jedinoj muka pa idemo sve 3 skupa😂🤣🤣🤣🤣🤣
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
E cure ako smo sve iz dubrave moramo se dogovoriti da sve skupa idemo vadit za secer 🤣🤣🤣3 puta se vadi krv i 2 puta pije ona voda sa secerom pa zasto bi meni bilo jedinoj muka pa idemo sve 3 skupa😂🤣🤣🤣🤣🤣
Ja živim u Markusevcu al prijavljena sam u Dubcu uvijek sam isla u Sesvete vadit krv, al možda mogu i u grizansku, zapravo nisam nikad ni probala 😅
Što se mene tiče možemo skupa hehe😂
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
Ja sam dobila tak sta sve trebam i to trebam do kad idem za tri tj na pregled .. a ovo za vodu tu ja ne znam evo. Vec mi je muka
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Sortiraj odgovore
Najstariji