Jutro cure 🙂
Dobrodošle sve u ovu malu grupicu 🥰
Sretno svima na pregledima 🤞
Moja curka je napokon ovu noć nakon dvije koma noći super spavala pa sam odmah bolje, kad navečer zaspe stavim ju u kinderbet i onda u noći kad se probudi dam joj vode i prebacim k nama u krevet, a sad već vidim da mi je sve teže zbog namještanja, okretanja i slično, morat ću ju nekako možda polako prebaciti da ide spavati u svoju sobu jer ima i lak san a i ne mora ju beba buditi po noći, baš me strah da nećemo na kraju svi spavat u jednoj sobi kad beba dođe🤣
👩 28
👨🦰33
2022 girl ❤️
15.09.2023 +
Ma mislila sam svima kad ste narucene na preglede, meni je 5 tjedana razlika pa mi malo dugo
Ja sam imala prvi sa 4+1, drugi cu imati 6+1. Pa cemo vidjeri dalje..vjerujem da ce me narucivati onda na tjedan dok ne vidimo jel sve kako treba pa na 2tjedna. Bar je takav dogovor :) naravno, zbog ruzne povijesti samo
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Evoooo bila sam .. kaze da je to najljepsa moguca uredna trudnoca. Nema cisti nema niceg, napravila sam papu. presmjesnk mi je kolko ja nista ne kuzim na tim ultrazvuku. Ali vidi se plod i onak titra u njemu , to ki je pokazala da kuca srce. I pokazala mi je na ekranu otkucaje. Dobila sam sto trebam vaditi za nalaze i to je to
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Evoooo bila sam .. kaze da je to najljepsa moguca uredna trudnoca. Nema cisti nema niceg, napravila sam papu. presmjesnk mi je kolko ja nista ne kuzim na tim ultrazvuku. Ali vidi se plod i onak titra u njemu , to ki je pokazala da kuca srce. I pokazala mi je na ekranu otkucaje. Dobila sam sto trebam vaditi za nalaze i to je to
Suuuper, bas mi je drago da je sve supeeer🩷🩷🩷🩷😊😊
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Daa sad sam mirnija 🤭
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Odlicno💛💛💛💛
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Curke s mucninama, jel se tjerate povratiti ako vam je bas jaka muka ili cekate da vas samo "potjera'' ?😐
Bas mi je mucnina izrazena od jutros, i u snu me budi i najradije bi si prst u usta gurnula da me popusti malo
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Curke s mucninama, jel se tjerate povratiti ako vam je bas jaka muka ili cekate da vas samo "potjera'' ?😐
Bas mi je mucnina izrazena od jutros, i u snu me budi i najradije bi si prst u usta gurnula da me popusti malo
Znam kako ti je al ti nece bit nista lakse ak se ispovracas ...to su takve mucnine
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Prekrasne vijesti!!! ❤️❤️
👧🩷 2017.
👦💙2020.
Ugl i mene ti bude po noci mucnine krecu od 1 ujutro il 2 i bas mi bude lose... mislim da je curka u pitanju tj mislim da ovog outa nosin curicu jer s malim nisam imala tako imala sam jutarnje mucnine i totalno drugacije simptome
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji