Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mare0722
    28. Listopad 2023. 09:39

Jutro cure 🙂
    Dobrodošle sve u ovu malu grupicu 🥰
    Sretno svima na pregledima 🤞
    Moja curka je napokon ovu noć nakon dvije koma noći super spavala pa sam odmah bolje, kad navečer  zaspe stavim ju u kinderbet i onda u noći kad se probudi dam joj vode i prebacim k nama u krevet, a sad već vidim da mi je sve teže zbog namještanja, okretanja i slično, morat ću ju nekako možda polako prebaciti da ide spavati u svoju sobu jer ima i lak san a i ne mora ju beba buditi po noći, baš me strah da nećemo na kraju svi spavat u jednoj sobi kad beba dođe🤣

👩 28
    👨‍🦰33
    2022 girl ❤️
    15.09.2023 +

Martina1931
    28. Listopad 2023. 09:56

neverland

Ma mislila sam svima kad ste narucene na preglede, meni je 5 tjedana razlika pa mi malo dugo

Ja sam imala prvi sa 4+1, drugi cu imati 6+1. Pa cemo vidjeri dalje..vjerujem da ce me narucivati onda na tjedan dok ne vidimo jel sve kako treba pa na 2tjedna. Bar je takav dogovor :) naravno, zbog ruzne povijesti samo

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

M-P
    28. Listopad 2023. 11:03

Evoooo bila sam .. kaze da je to najljepsa moguca uredna trudnoca. Nema cisti nema niceg, napravila sam papu. presmjesnk mi je kolko ja nista ne kuzim na tim ultrazvuku. Ali vidi se plod i onak titra u njemu , to ki je pokazala da kuca srce. I pokazala mi je na ekranu otkucaje. Dobila sam sto trebam vaditi za nalaze i to je to

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

Martina1931
    28. Listopad 2023. 11:28

M-P

Evoooo bila sam .. kaze da je to najljepsa moguca uredna trudnoca. Nema cisti nema niceg, napravila sam papu. presmjesnk mi je kolko ja nista ne kuzim na tim ultrazvuku. Ali vidi se plod i onak titra u njemu , to ki je pokazala da kuca srce. I pokazala mi je na ekranu otkucaje. Dobila sam sto trebam vaditi za nalaze i to je to

Suuuper, bas mi je drago da je sve supeeer🩷🩷🩷🩷😊😊

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

M-P
    28. Listopad 2023. 11:49

Daa sad sam mirnija 🤭

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

Mareeeee3112
    28. Listopad 2023. 12:18

M-P

Odlicno💛💛💛💛

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Martina1931
    28. Listopad 2023. 12:51

Curke s mucninama, jel se tjerate povratiti ako vam je bas jaka muka ili cekate da vas samo "potjera'' ?😐
    Bas mi je mucnina izrazena od jutros, i u snu me budi i najradije bi si prst u usta gurnula da me popusti malo

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Mareeeee3112
    28. Listopad 2023. 13:05

Martina1931

Curke s mucninama, jel se tjerate povratiti ako vam je bas jaka muka ili cekate da vas samo "potjera'' ?😐
    Bas mi je mucnina izrazena od jutros, i u snu me budi i najradije bi si prst u usta gurnula da me popusti malo

Znam kako ti je al ti nece bit nista lakse ak se ispovracas ...to su takve mucnine

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Tocka_tockica
    28. Listopad 2023. 13:17

M-P

Prekrasne vijesti!!! ❤️❤️

👧🩷 2017.
    👦💙2020.

Mareeeee3112
    28. Listopad 2023. 14:00

Ugl i mene ti bude po noci mucnine krecu od 1 ujutro il 2 i bas mi bude lose... mislim da je curka u pitanju tj mislim da ovog outa nosin curicu jer s malim nisam imala tako imala sam jutarnje mucnine i totalno drugacije simptome

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.