Hej cure 🙂
Kod mene su isto kad je bilo vađenje za šećer 3x izvadili krv iz vene, prvo izvade pa popiješ tu slatku vodu, onda još 2x izvade krv, nije ništa strašno al nije baš ni najfinija stvar na svijetu🤣
Ja sam prvo rekla na poslu šefovima da sam trudna🙈 kako sam curicu rodila u 7/2022 imala sam za iskoristiti cijeli godišnji za 2022 i 2023-u godinu i trebala sam se 2.10. vratiti na posao, pa sam morala zvati da se ipak ne vraćam, onda smo poslije rekli roditeljima, braći i sestrama, sad zapravo već svi znaju…
Ti si odma otvorila komplikacije?
Ja se trebam vratiti u 04/2024 a termin mi 28.05.
Jel ti znaš kako ide sa naknadom kad s porodiljnom opet otvoriš komplikacije?
Mi nismo još nikome rekli,čekati ćemo da odradimo prenatalno test pa onda,buduci da sam imala jednu vanmaternicnu i jedan spontani prije ovog poroda.
A ti ako se vracas radi mjesec i pol pred termin il nesto bolje da ti otbori porodiljni 45 dana prije termina i to je to
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Hej cure 🙂
Kod mene su isto kad je bilo vađenje za šećer 3x izvadili krv iz vene, prvo izvade pa popiješ tu slatku vodu, onda još 2x izvade krv, nije ništa strašno al nije baš ni najfinija stvar na svijetu🤣
Ja sam prvo rekla na poslu šefovima da sam trudna🙈 kako sam curicu rodila u 7/2022 imala sam za iskoristiti cijeli godišnji za 2022 i 2023-u godinu i trebala sam se 2.10. vratiti na posao, pa sam morala zvati da se ipak ne vraćam, onda smo poslije rekli roditeljima, braći i sestrama, sad zapravo već svi znaju…
Mi nismo još nikome rekli,čekati ćemo da odradimo prenatalno test pa onda,buduci da sam imala jednu vanmaternicnu i jedan spontani prije ovog poroda.
Vodi mi se kao da “radim” od 7/2023 ali sam na godisnjem bila cijelo vrijeme, trebala sam bas poceti ici na posao 2.10. ali sam od tada otvorila komplikacije.
Tebi bi bilo najbolje ovo sto ti je Mare pisala, da se dogovoris sa gin da odmah otvori porodiljni a ne komplikacije, da ti ostane ista naknada, tako je moja frendica prije dvije godine 🙈

👩 28
👨🦰33
2022 girl ❤️
15.09.2023 +
Hej cure 🙂
Ili da zamrznes porodiljni i vratis se radit iskoristit godisnji i onda komplikacije pa drugi porodiljni i kad on zavrsi aktivirat ovo sto je ostalo...
Ili vratit se s polovicom punog radnog vremena da samo radis 20 h a pola te placa poslodavac pola hzzo i tako odradis 2 mj al kazem aktviras jos i godisnji ...
Nikako ici s porodiljnog na komplikacije
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Teich jel ti imas danas pregled ili sam zabrijala ...ko god da ima sretno!!!😊
Marta??? Kako je kod tebe
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Teich jel ti imas danas pregled ili sam zabrijala …ko god da ima sretno!!!😊
Hej cure, ja zadnja 3-4 dana nikud ne mogu, magli mi se pred očima, umor na 1000 samo bi ležala i nikud se ne micala koliko sam premorena uzas jedan, prestala sam piti neke dodatke prehrani koji se ne preporučuju u trudnoći pa ne znam jel do toga.. Ali bas je osjećam koma😵🙈
Ne znam jel to simptom ove trudnoće ili nešto drugo, inače nemam iscjedak ako ima onda je proziran sad mi je oko 5tt pa ću čekati jos tjedan pa se naručiti kod dr ako će sve biti ok. Došli mi nalazi trombofilije oni su uredni, imam doma i utrogestane jos ne znam jel bi bilo ok stavljati ili da ga nazovem i rečem budući da su već ovi nalazi uredni možda dobijem kakav pametan savjet ne znam ni sama 🙈 samo znam da u četvrtak počinjem raditi, a osjećam se nikad gore 😭
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Hej cure, ja zadnja 3-4 dana nikud ne mogu, magli mi se pred očima, umor na 1000 samo bi ležala i nikud se ne micala koliko sam premorena uzas jedan, prestala sam piti neke dodatke prehrani koji se ne preporučuju u trudnoći pa ne znam jel do toga.. Ali bas je osjećam koma😵🙈
Ne znam jel to simptom ove trudnoće ili nešto drugo, inače nemam iscjedak ako ima onda je proziran sad mi je oko 5tt pa ću čekati jos tjedan pa se naručiti kod dr ako će sve biti ok. Došli mi nalazi trombofilije oni su uredni, imam doma i utrogestane jos ne znam jel bi bilo ok stavljati ili da ga nazovem i rečem budući da su već ovi nalazi uredni možda dobijem kakav pametan savjet ne znam ni sama 🙈 samo znam da u četvrtak počinjem raditi, a osjećam se nikad gore 😭
Neznam kako je kod tebe no kod mene je uvijek mjesec unaprijed narucivanje ...zar kod vas nije guzva ?
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Jesi se udala nedavno .. za decka iz markusevca … ugl eto super budemo isle skupa ja te budem pokupila i ici cemo zajedno 🤣🤣🤣
Sutra imas pregled?
Jok,nisam se udavala😂
Da da ja imam danas u 14h pregled. Javim kad obavim🙂
👸33g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
4.8.2025. stigla baby E💜
Neznam kako je kod tebe no kod mene je uvijek mjesec unaprijed narucivanje …zar kod vas nije guzva ?
Ja se narucim bez problema kroz tjedan dana kad sam trudna naravno. Kad bi isla na opci ginekoloski tako bi cekala po mjesec mozda😅
Ja jutros opet kiselinu povratila, sto se iscjetka tice meni su gacice i dalje mokre i tjt.
Marta. Ako ces utrogestane koristiti, moras ih konituirano, i bez naglog pada progesterona. Bolje pricekaj ginica da ti pusti ih, pa onda da ih stalno uzimas tipa do 12tt pa onda postepeno prestajes
Teich. Sretno dns❤️❤️ moj pregled je u cetvrtak!
I ja sam mokra🤣🤣🤣🤣 da to je top kod moje je takva guzva uzas ...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Neznam kako je kod tebe no kod mene je uvijek mjesec unaprijed narucivanje …zar kod vas nije guzva ?
Ja ti idem privatno, a socijalni samo pušta uputnice pa sam privatno brzo na redu. A što se tiče iscjetka znam da se ne preporuča bas uloške, ali ja ne mogu osjetiti mokre gaće tak da nosim dnevne stalno 🙈
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Jutro cure..
ja sam bas umorna jer tak slabo nocu spavam. Svaka dva sata se budim na wc. Danas mi nije tako muka, isla sam na hzzo ovjerit papir za promjenu ljecnika i bome brzo bila gotova. Al su mi cice tak teske nekako 😂 onak nije da me boli nego osjecaj ko kad si cijeli dan u grudnjaku pa kad skines osjetis kak te sve boli.
Inace sam okej . Samo sto nemam bas apetit neki. Skuhala sam si juhu i meso pa cu to s povrcem za rucak. Treba mi nesto lagano

Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji