Pozdrav cure,
Da se priključim ovoj temi buduci da mi je termin 28.05.
Jučer sam bas bila na pregledu i sve je u redu.❤️
Imam pored sebe bebicu od 9 mjeseci,tako da će biti nama veselo kad dođe i druga,ali nema veze.Imam dvije neuspješne trudnoće iza sebe,bebicu iz postupka,tako da nam ova beba dolazi kao točka na i.🙏🏻
Buduci da imam bebi od 9 mjeseci koja je 100 na sat nekad jednostavno zaboravim da sam trudna.😏
Dobrodoslaaa ♥️♥️♥️
barem imas zanimaciju… to je super.. neces se previse opteretiti razmisljanjem :) koji si tj ?
Sretno danas💛
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Pozdrav cure,
Da se priključim ovoj temi buduci da mi je termin 28.05.
Jučer sam bas bila na pregledu i sve je u redu.❤️
Imam pored sebe bebicu od 9 mjeseci,tako da će biti nama veselo kad dođe i druga,ali nema veze.Imam dvije neuspješne trudnoće iza sebe,bebicu iz postupka,tako da nam ova beba dolazi kao točka na i.🙏🏻
Buduci da imam bebi od 9 mjeseci koja je 100 na sat nekad jednostavno zaboravim da sam trudna.😏
Hehe čekaj da prohoda i prođe godinu dana🤣 moja spava kroz dan sat, sat i pol najviše blago rečeno ja sam navečer mrtva, dobijem više energije kad kreće vrijeme spavanja znam da je dan došao kraju 🙈
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
M-P, sretno danas. Javi obavezno stanje🤞🩷
Marta, tebi je onda iscjedak skroz prestao?
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
4 tjedna je razmak između pregleda.Sad sam u 9 tjednu.
03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
30.01.23. 👶🏼💖
Javim vam.. ne znam ni koliko traje taj prvi pregled, s obzirom da ja moram i papa test raditi
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Jutro svima... Na brzinu sam proletila postove... Pa odemo redom.. babanan jastuk.. blagodat pd koje se ne odvajam već 7 godina, odnosno od prve trudnoće... Imala sam i jeftiniju i skuplju varijantu i stvarno ovaj skuplji je neusporedivi i obožavam ga iako ga MM mrzi jer kaže da nam uzurpira mjesto u krevetu 😅
Što se tiče prenatalnih testova .. ja iskreno nisam uopće pametna .. dosta sam čitala i služila da no nifti nije pouzdan.. pročačkajte malo forume...u prve dvije trudnoće sam samo radila kombinirani... Sad sam iskreno malo nesigurna laj napraviti.. prošla sam 35 godina, odnosno uskoro ću 36 i mislim da je brijeme da se neki ozbiljniji test napravi, ali jedna dobra stvar koju sam pročitala da moram sama sa sobom točno raspravit što ti dobiveni rezultati znače za mene i koja bude moja odluka uloliko nalaz nebude dobar... Ja trenutno nemam poima i mislim da budem još malo s giničkom o tim testovima... Naime imam primjer di je frendica u 29 godini rodila curicu s down sindromom... Nije radila niti jedan test jer nije smatrala potrebnim...pa ih je poprilično iznenadila vijest...
Tina0409 dobrodošla... Nešto sam čitala starije forume, ti si i 2014 bila trudna? Ili sam nešto pobrkala🤔
👧🩷 2017.
👦💙2020.
Jutro svima… Na brzinu sam proletila postove… Pa odemo redom.. babanan jastuk.. blagodat pd koje se ne odvajam već 7 godina, odnosno od prve trudnoće… Imala sam i jeftiniju i skuplju varijantu i stvarno ovaj skuplji je neusporedivi i obožavam ga iako ga MM mrzi jer kaže da nam uzurpira mjesto u krevetu 😅
Što se tiče prenatalnih testova .. ja iskreno nisam uopće pametna .. dosta sam čitala i služila da no nifti nije pouzdan.. pročačkajte malo forume…u prve dvije trudnoće sam samo radila kombinirani… Sad sam iskreno malo nesigurna laj napraviti.. prošla sam 35 godina, odnosno uskoro ću 36 i mislim da je brijeme da se neki ozbiljniji test napravi, ali jedna dobra stvar koju sam pročitala da moram sama sa sobom točno raspravit što ti dobiveni rezultati znače za mene i koja bude moja odluka uloliko nalaz nebude dobar… Ja trenutno nemam poima i mislim da budem još malo s giničkom o tim testovima… Naime imam primjer di je frendica u 29 godini rodila curicu s down sindromom… Nije radila niti jedan test jer nije smatrala potrebnim…pa ih je poprilično iznenadila vijest…
Tina0409 dobrodošla… Nešto sam čitala starije forume, ti si i 2014 bila trudna? Ili sam nešto pobrkala🤔
Nisam…ove godine sam rodila prvo dijete,a prvi put sam ostala trudna 2020.
Ja sam radila u prvoj trudnoći nifty,a sad kad sam bila kod ginekologa preporučio mi je veritas.S niftyem smo imali bas prvi puta malo poteškoća.Ponavljao se test,pa u programu se nismo mogli prijaviti,tako da mislim da ću ovaj puta poslušati preporuku doktora.
03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
30.01.23. 👶🏼💖
M-P, sretno danas. Javi obavezno stanje🤞🩷
Marta, tebi je onda iscjedak skroz prestao?
Da, samo je bilo ono malo na dan očekivane M od onda prozirno ili suho.
Ja nisam radila nikakve testove jer bi se samo stresirala kak mora biti tak bude ❤️
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Tina0409 moja isprika pobrkala sam! Oprosti...zamjenila sam te s jednom drugom tinom... Oprosti još jednom... Budem vam jednom ispričala priču što se dogodilo... Nemojte ništ zamjeriti
👧🩷 2017.
👦💙2020.
Ma mislila sam svima kad ste narucene na preglede, meni je 5 tjedana razlika pa mi malo dugo
Sortiraj odgovore
Najstariji