Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Martina1931
    27. Listopad 2023. 20:41

Mareeeee

Martina1931

A Mare pokusavam. Al mi krene trnut lijeva noga onda😂
    Bas mi se tesko namjestit

Banana ti treba …znam upocetku je zbilja tesko zbog leda al ce ti poslije bit puno lakse vjeruj mi jer kad pocne se ligamenti otvarat itd polako bas bas to boli

A treba meni prava banana moja mare....sanjam seks vec tjedan dana a bojim se  i imat odnose...hahahaha

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Mareeeee3112
    27. Listopad 2023. 20:48

Martina1931

Mareeeee

Martina1931

Banana ti treba …znam upocetku je zbilja tesko zbog leda al ce ti poslije bit puno lakse vjeruj mi jer kad pocne se ligamenti otvarat itd polako bas bas to boli

A treba meni prava banana moja mare….sanjam seks vec tjedan dana a bojim se i imat odnose…hahahaha

🤣🤣🤣bas sam htjela napisat da mislim na jastuk a u prosloj trudnoci isto se bojala imat sex pa sam imala jednom svrsavanje u polusnu🤣🤣🤣

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Martina1931
    27. Listopad 2023. 20:50

Mareeeee

Martina1931

Mareeeee

Martina1931

A treba meni prava banana moja mare….sanjam seks vec tjedan dana a bojim se i imat odnose…hahahaha

🤣🤣🤣bas sam htjela napisat da mislim na jastuk a u prosloj trudnoci isto se bojala imat sex pa sam imala jednom svrsavanje u polusnu🤣🤣🤣

Hahahahaahahha. I JAAAAAAAAAAA
    Cak sam mislila ono sto mi je morko da je od orgazma u snu hahahahaha al mi je svaki dan tako pa nije

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Mareeeee3112
    27. Listopad 2023. 20:52

Martina1931

Mareeeee

Martina1931

Mareeeee

Martina1931

Hahahahaahahha. I JAAAAAAAAAAA
    Cak sam mislila ono sto mi je morko da je od orgazma u snu hahahahaha al mi je svaki dan tako pa nije

Ajme to jos nisam dozivjela smjeh😁😁😁da svrsim a spavam na pola znaci sou

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

marta96
    27. Listopad 2023. 21:08

Ej cure, preletila sam poruke, ja imam taj jastuk jos nije u upotrebi opet, a i curica spava s nama u krevetu pa ga nemam kud ugurati. Mene muči nesanica 😵 a sad sam slomljena, danas se jedva krećem koliko me ljulja u glavi užas, samo bi spavala 
    Mi smo imali odnose cijelu trudnoću, ali rijeđe isto zbog straha, na početku mirovanje pa onda nismo, a od 35 tt svaki dan da bude lakši porod 🙈
    Sad i ja sanjam čudne snove, jer je pauza vec par dana ha ha. 
    Ja sam popila sad mg 500 pa se nadam da će me opustiti i da bolje spavam,zasad je sve suho kod mene očito je ono bilo implatacija jer me i boljelo i taj dan sam ttrbala dobiti M🤷‍♀️

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

Teich56
    27. Listopad 2023. 21:47

Hahaja jooooj i mi isto apstiniramo jer nas je strah😂 vec je panikica polako 😂

👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
    kariogrami ✔️clexane💉
    11/23 missed ab 9tt💔
    1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
    3/24 ET - missed ab💔
    6/24 FET✖️
    7/24 FET✖️
    11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
    ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
    Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.

Tina0409
    27. Listopad 2023. 21:50

Pozdrav cure,
    Da se priključim ovoj temi buduci da mi je termin 28.05.
    Jučer sam bas bila na pregledu i sve je u redu.❤️
    Imam pored sebe bebicu od 9 mjeseci,tako da će biti nama veselo kad dođe i druga,ali nema veze.Imam dvije neuspješne trudnoće iza sebe,bebicu iz postupka,tako da nam ova beba dolazi kao točka na i.🙏🏻
    Buduci da imam bebi od 9 mjeseci koja je 100 na sat nekad jednostavno zaboravim da sam trudna.😏

03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
    13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
    30.01.23. 👶🏼💖

neverland
    27. Listopad 2023. 21:56

Tina0409

Pozdrav cure,
    Imam pored sebe bebicu od 9 mjeseci,tako da će biti nama veselo kad dođe i druga,ali nema veze.Imam dvije neuspješne trudnoće iza sebe,bebicu iz postupka,tako da nam ova beba dolazi kao točka na i.🙏🏻
    Buduci da imam bebi od 9 mjeseci koja je 100 na sat nekad jednostavno zaboravim da sam trudna.😏

Dobro došla 😊
    Koliki vam je razmak između prvog i drugog pregleda? Meni je prvi 7tt, drugi će biti 12tt

M-P
    27. Listopad 2023. 22:31

Tina0409

Pozdrav cure,

Dobrodoslaaa ♥️♥️♥️
    barem imas zanimaciju... to je super.. neces se previse opteretiti razmisljanjem :) koji si tj ? 

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

Mareeeee3112
    28. Listopad 2023. 05:53

Tina0409

Pozdrav cure,

Znam kako ti je moj ima 11 mj🤣🤣🤣sretno nam ...

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.