ericaa naravno, javim ako šta saznam :)
ElisaDay strašno, uvijek se nešto njima u papirologiji iskomplicira.. nadam se da si uspjela riješiti :)
Leptirko22 čestitam na dobrom pregledu, neka i dalje sve bude tip top ❤️
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Evo da se javim, došla sam s pregleda i sve je odlično, čula sam otkucaje i same suze su mi krenule… 6+1 sam. Presretna sam, samo neka se tako nastavi🙏🏼🙏🏼❤️❤️ Sljedeći pregled 06.02.
Evo da se javim, došla sam s pregleda i sve je odlično, čula sam otkucaje i same suze su mi krenule… 6+1 sam. Presretna sam, samo neka se tako nastavi🙏🏼🙏🏼❤️❤️ Sljedeći pregled 06.02.
Jeeeej. Da bas je poseban osjecaj cut to malo srce kako kuca.
Naravno da ce bit sve u redu, samo pozitivaaaaaa 💕💕
I da Leptirko22 meni piše 02.09.2023. 🤭🎉 Skupa smo
Jeeeej, kolegiceeee 🥰🥰🥰🥰
Wooohoo 🥳🥳
Čestitam na odličnim pregledima .. volim takve postove 🥰🥰💕
It's a girl 💕
Pozdrav cure, sretno svima na pregledima!!
Ja danas moram do gin.gdje sam upisana jer poslodavcu uopće nije došla doznaka za bolovanje (od 1.1.sam na komplikacijama), inače mi trudnoću vodi privatnica. Izluđuje me to, prvo sam ih pokušavala dobit jedno tjedan dana, pa nekako preko maila iskomunicirala, poslala nalaz doktorice za komplikacije, i ništa, nema doznake.
Pozdrav.... ja sam poslodavac, i meni svi djelatnici donose papirnato bolovanje... tj oni ili netko njihov od kod dr i donese mi prije kraja mjeseca...
Ne znam uopće da mi se može mailom ili nekako poslati... 🫣
Leptirko divne vijesti... 🥰
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Sreco super 😍
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Cure, evo prošao je dobro i moj prvi pregled. 🤗Sad sam trudna 8+1. Sljedeći pregled 23.1.pa ću raditi Veritas test po preporuci doktora.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Evo ja se javljam.
Prvi pregled prosaao odlicno. Ovulacija je bila tocno kad mi je pisalo u aplikaciji tako da nema nekog odstupanja.
Na UZV pise 1.9.2024. 🙈
I culi smo jedno malo ❤️ kako kuca.
Moj iduci pregled je 29.1.
Ps. Nadam se da ce i ostalima pregledi proci superr 💕
Čestitam ! I moj dječak si je odabrao 1.9. za rođendan! ☺️
'21. 💙
'24. 💛
Sortiraj odgovore
Najstariji