Prijavljujem još jednu ljetnu mrvicu
Početak kolovoza
Dobrodošla! 🤗 Ja sam skroz pristrana, moj vlastiti rođendan je početkom kolovoza 😄
Hvala
Eto možda bude duplo slavlje😁
Hvala Korni
Mi sad čekamo nifty 16.1
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Lelo dobrodosla 🥂
ja imam pitanje, do sad sam uzimala samo folnu (od Solgara). jučer sam kupila Novalac prenatalne. Ako krenem s njima onda samo njih pijem i stajem sa folnom ? Jer u njima već ima folne..
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Jutro 🙂
Hvala curke na svakoj lijepoj riječi 🥰 hvala i na inf za panoramu 🤗
Srceko ja sam svoj kupila u bebi, ali evo gledala sam ga malo, ali nisam našla etiketu 🙈
zeka a joj migrena 🥺 mene inače godinama mučine. Inače pijem zotramid 650 i replax 40 za njih, sada nemogu ništa. Imala sam migrenu prije nekih mjesec dana i držala je dobrih 3 dana jer se može sada samo lupocet. Po meni je najbolje leć u zamračeno i spavati ❤
Leeloo101 dobrodošla i čestitke na trudnoći 🙂
laurell ja po preporuci svog gin pijem novalac + folat. Možda da probaš nazvati gin?
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Jutro 😊
Zeka, i mene povremeno spiči strašna glavobolja, ali nema baš puno pomoći. Popij nekakav paracetamol (npr. Lupocet) i lezi spavati. Meni pomaže piti malo više vode ili bilo kakve druge tekućine koju možeš podnijeti ako ti je voda odvratnog okusa.
Laurell, najbolje pitati dr. ali mislim da ne može biti ništa od malo više folne. Ja sam tako jedno kraće vrijeme pila i Novalac i Catafertyl (naručila jedno dok sam još uvijek imala zalihe onog drugog). Mislim da ima tu još cura koje piju folnu iz dva različita preparata. Kad potrošiš jedno, onda se drži onog drugog i to je to.
.
Moj pregled je u 11:30, jedva čekam vidjeti bebicu. Vjerujem da ću danas vidjeti konkretne obrise, prvi pregled je bila naravno samo nedefinirana mrlja na UZV 😆
laurell ja pijem samo novalac, gin.mi je rekao da sadrži dovoljno folne, ali mislim da ti višak ne može škoditi, jer se višak folne popiško koliko je meni poznato :D ali svakako provjeri još sa svojim ginek.
pistacija sretno danas da da, sad će to već biti pravi mali bebač
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Prijavljujem još jednu ljetnu mrvicu
Početak kolovoza
Dobrodošla! 🤗 Ja sam skroz pristrana, moj vlastiti rođendan je početkom kolovoza 😄
Hvala
Eto možda bude duplo slavlje😁
Hvala Korni
Mi sad čekamo nifty 16.1
Dobro dosla! Pratimo se onda otprilike. Meni je isto pocetkom osmog i Nifty sad 16.1. 😅❤️
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Sretno na pregledima! ❤️
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Thanks na savjetima!
Pistacija sretnooo na pregledu 🩷
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
NPelica- cestitam na urednom pregledu i na curici 💕
Hellobaby- drago mi je da je i tvoj pregled prosao dobro. Bebica je preslatka ❤️
Cure koje imate preglede danas, sretnoooo! 🥰🥰
Sto se tice prenatalnih vitamina, ja za sada pijem samo Folat od Solgara, a Novalac cu piti kada uđem u drugo tromjesečje ( samo da sve bude ok do tada 🙏).
Leeloo101- dobrodošla 🥰
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Cure, sretno na pregledima!
Laurell samo pijem novalac, navodno u njemu ima svega dovoljno.
💙5/24💙
Sortiraj odgovore
Najstariji