Hellobaby ništa čudno da skrivate, ako možete očekivati takve komentare.. iako stvarno ne mogu razumijeti ljude koji si daju toliko za pravo komentirati tuđi život, a takvih ima na svakom koraku. Svatko živi svoj život i na način koji želi (naravno, govorim o ovakvim stvarima na koje sami utječemo, sami donosimo odluke i koje ne ugrozavaju ama baš nikoga). Mislim da je baš lijepo imati tako brojčanu obitelj, i da je danas za to potrebno i puno volje, želje, vremena, odricanja.. i svaka vam čast na tome ❤️❤️

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Jutro cure, nadam se da već uživate u vikendu. Mene jučer ulovila prehlada i danas radim korona test, pozitivan 😪😪 je li neka od vas imala koronu da me umiri da se bebi neće ništa desiti? 😫 Baš sam zabrinuta

Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
Nifty low risk, stiže dečko 💙
Jutro zenske! Mene zatezanje u donjem dijelu drzi vec par dana, ne kroz cijeli dan, ali par puta dnevno me krene zatezat. Nije to bol ili grcenje, nego bas osjetim kao neko rastezanje u cijelom donjem dijelu trbuha. I tako par dana drzi pa onda prode kao da nista nije bilo. Da li se i vama tako desi ponekad i da li je to normalno i za 12/13 tjedan?
Srceko23 koliko sam čitala to je normalno. Jer se sve rasteže. Tako je i meni.
Cure, ima tko neko iskustvo s krvarenjem u trećem tromjesječju? Ujutro sam išla na wc i na gačicama sviježa krv. Malo već krug. Kod brisanja isto sviježa krv.
Otišla sam na hitnu (sveti duh), beba je hvala bogu okej i srce kuca ... Čak je po uzv 12+5.
Tamo sam išla na wc ... Nije bilo više sviježe krvi, bilo je kao više smeđkasto, ali onako ful blago.
Na papagajkama je bilo skroz malo krvi (ali nije bila sviježa) (iako me doktor izmasakrirao; baš ih je gurnu).
Ne znaju zašto se to desilo, navodno ništa se ne vidi.
Jeste li vi imale slični situaciju s tako izoliranim krvarenjem? Jeste li dobile neki info zašto?

It's a girl 💕
Jutro cure, nadam se da već uživate u vikendu. Mene jučer ulovila prehlada i danas radim korona test, pozitivan 😪😪 je li neka od vas imala koronu da me umiri da se bebi neće ništa desiti? 😫 Baš sam zabrinuta
Moja seka je imala, isto u prvom tromjesečju... malac trci ko veliki i sve zeza okolo već godinu dana... ne brini se
..
Srceko i meni je tako , posebno ako se rastegnem u krevetu ili nedajboze kihnem🥰

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Moja seka je imala, isto u prvom tromjesečju… malac trci ko veliki i sve zeza okolo već godinu dana… ne brini se
..
Srcekoi meni je tako , posebno ako se rastegnem u krevetu ili nedajboze kihnem🥰
E tako i meni, cim se rastegnem/kihnem/ispusem nos toliko me presjece i onda to zatezanje traje kroz cijeli dan. Kao da nesto poremetim i onda moram cekat da se opet vrati na svoje. Cini mi se da se nikad necu uvjerit da su bolovi dobra stvar i znak rasta svega🙈
Moja seka je imala, isto u prvom tromjesečju… malac trci ko veliki i sve zeza okolo već godinu dana… ne brini se
..
E tako i meni, cim se rastegnem/kihnem/ispusem nos toliko me presjece i onda to zatezanje traje kroz cijeli dan. Kao da nesto poremetim i onda moram cekat da se opet vrati na svoje. Cini mi se da se nikad necu uvjerit da su bolovi dobra stvar i znak rasta svega🙈
Ja sam kod kihanja otkrila da me ne presjece ako zgvrcim noge🤣 pa eto pokusajte.
Mene isto vec 3 dana, ma ne znam uopce kako bih to nazvala, nekad su probadanja, ali pretezno je to neka nelagoda u donjem dijelu trbuha koja automatski izazove strah 🤷🏼♀️ zato kazem, ja nekako jedva cekam taj 12tt da se bar malo rasteretim
Srceko23 koliko sam čitala to je normalno. Jer se sve rasteže. Tako je i meni.
Cure, ima tko neko iskustvo s krvarenjem u trećem tromjesječju? Ujutro sam išla na wc i na gačicama sviježa krv. Malo već krug. Kod brisanja isto sviježa krv.
Otišla sam na hitnu (sveti duh), beba je hvala bogu okej i srce kuca … Čak je po uzv 12+5.
Tamo sam išla na wc … Nije bilo više sviježe krvi, bilo je kao više smeđkasto, ali onako ful blago.
Na papagajkama je bilo skroz malo krvi (ali nije bila sviježa) (iako me doktor izmasakrirao; baš ih je gurnu).
Ne znaju zašto se to desilo, navodno ništa se ne vidi.
Jeste li vi imale slični situaciju s tako izoliranim krvarenjem? Jeste li dobile neki info zašto?
Krvarim u raznim količinama, bojama i oblicima od 5 tt trudnoće. Vodim trudnoću na Sv. Duhu i zbog obilnijeg krvarenja sam 3 puta bila i na hitnoj.
Dobila sam pojačanu terapiju progesterona, moram strogo mirovati, a uzroka nikad nitko nije vidio. Više doktora mi je reklo da je to često u prvom tromjesečju i da se najčešće nikad ni ne sazna uzrok.
Držim fige da je to bio izolirani slučaj i da se neće ponavljati! 🤞🏻

..
Ja sam kod kihanja otkrila da me ne presjece ako zgvrcim noge🤣 pa eto pokusajte.
Mene isto vec 3 dana, ma ne znam uopce kako bih to nazvala, nekad su probadanja, ali pretezno je to neka nelagoda u donjem dijelu trbuha koja automatski izazove strah 🤷🏼♀️ zato kazem, ja nekako jedva cekam taj 12tt da se bar malo rasteretim
Hvala na savjetu, i to ćemo probati.
Meni npr. ne smeta kad kihnem, a ležim na boku. Inače me toliko probode da imam osjećaj da sam nešto dolje odvalila. 🙈

..
Hvala na savjetu, i to ćemo probati.
Meni npr. ne smeta kad kihnem, a ležim na boku. Inače me toliko probode da imam osjećaj da sam nešto dolje odvalila. 🙈
Ja stalno imam osjecaj da je nesto odvaljeno hahaha
Nego, mozda je glupo pitanje, ali, jeste li primjetile mozda da vam se izgled gospodje doticne kroz koju bi beba trebala izac - promijenio ?
Meni se cini otkad sam trudna da su se vanjske usne nekako povecale, nije to dramaticno, ali primjetim
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji