Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dalmatinka_u_zg
    15. Prosinac 2023. 11:37

M-P

Dalmatinka_u_zg

Dobrodošle nove cure i sretno svima sa pregledima danas 🙂
    Ja sam ipak otisla na hitnu na pregled,zakljucila sam da cu tako biti mirnija jer bi inace samo panicarila i izluđivala samu sebe do iduceg pregleda. Ugl sve je ok s bebom,rekli su mi da sam trebala doc odmah sinoc. Preporuceno mi je mirovanje i ujutro opet moram kod njih na kontrolu uzv. I rekla mi je dr.da imam polip na vratu maternice,koji do sad nisam imala,bar mi nikad do sad nije to bilo receno..ne znam otkud sad to?
    Sad sam barem mirnija i zapravo se ljutim na sebe sta toliko oklijevam otic na pregled ako se oko neceg brinem,nego se bespotrebno mučim,a doktori su tu zapravo radi nas i to im je posao na kraju krajeva. Stvarno su i svi ljubazni i pristupacni.

Eto bitno da je sve dobro. Slazem se. Uvijek kao odgadamo jer ne smatramo dovoljno bitnim a zapravo sta te briga. Tebi je bitno i to je dovoljno. Super da su bili takvi i sad mozes biti mirnija. Odmaraj i pazi se ❤️

M-P

Dalmatinka_u_zg

Ja sam ipak otisla na hitnu na pregled,zakljucila sam da cu tako biti mirnija jer bi inace samo panicarila i izluđivala samu sebe do iduceg pregleda. Ugl sve je ok s bebom,rekli su mi da sam trebala doc odmah sinoc. Preporuceno mi je mirovanje i ujutro opet moram kod njih na kontrolu uzv. I rekla mi je dr.da imam polip na vratu maternice,koji do sad nisam imala,bar mi nikad do sad nije to bilo receno..ne znam otkud sad to?
    Sad sam barem mirnija i zapravo se ljutim na sebe sta toliko oklijevam otic na pregled ako se oko neceg brinem,nego se bespotrebno mučim,a doktori su tu zapravo radi nas i to im je posao na kraju krajeva. Stvarno su i svi ljubazni i pristupacni.

Eto bitno da je sve dobro. Slazem se. Uvijek kao odgadamo jer ne smatramo dovoljno bitnim a zapravo sta te briga. Tebi je bitno i to je dovoljno. Super da su bili takvi i sad mozes biti mirnija. Odmaraj i pazi se ❤️

Baš tako🙂 hocu,hvala ti🥰

Martina1931
    15. Prosinac 2023. 11:40

Dalmatinka_u_zg

Drago mi je da je sve ok sa bebicom, i nadam se da si ti mirnija sada❤️
    Sto se polipa tice, msm da cak dvije cure tu imaju te cervikalne polipe i cesti su u trudnoci zbog visokog estrogena🙈 

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

purple13
    15. Prosinac 2023. 11:50

M-P

Ej curice sretno svima na pregledu danas.
    Ja sam sretna sto je petak jer idem sutra malo kod svojih, ali sam i tuzna jer nije jos dosao nalaz niftyja pa znam da za vikend nece sigurno doci :( bas sam se nadala da cu znati do vikenda 🤪.. uglavnom ja sam od sad na light prehrani hahahaha.. salim se.. ali jedem malo lakse jer sam jucer skuzila da sam pojela doslovno pola pljeskavice malo krumpira i salatu i nisam mogla disat. A prije toga nisam nis posebno jela jer kao domjenak je. Ocito mi je preteska ta hrana i gotovo… odmorite se za vikend :)

Meni su rekli da cu cekati 10 do 12 dana, a na kraju uzorak uzeli u ponedjeljak, a u subotu mi doktorica poslala nalaz! Mozda i tebi stigne sutra 🥰

💙5/24💙

M-P
    15. Prosinac 2023. 11:52

purple13

M-P

Ej curice sretno svima na pregledu danas.
    Ja sam sretna sto je petak jer idem sutra malo kod svojih, ali sam i tuzna jer nije jos dosao nalaz niftyja pa znam da za vikend nece sigurno doci :( bas sam se nadala da cu znati do vikenda 🤪.. uglavnom ja sam od sad na light prehrani hahahaha.. salim se.. ali jedem malo lakse jer sam jucer skuzila da sam pojela doslovno pola pljeskavice malo krumpira i salatu i nisam mogla disat. A prije toga nisam nis posebno jela jer kao domjenak je. Ocito mi je preteska ta hrana i gotovo… odmorite se za vikend :)

Meni su rekli da cu cekati 10 do 12 dana, a na kraju uzorak uzeli u ponedjeljak, a u subotu mi doktorica poslala nalaz! Mozda i tebi stigne sutra 🥰

Mozda mozda 🤭🤭🤭 onda cu se i dalje malo naadat 🥰❤️

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

• Hulala18
    15. Prosinac 2023. 12:01

Dalmatinka_u_zg

Neka si otišla, bolje uvijek bezveze otići, nego trebati, a ne otići. A i mirna glava sada. 
    Cervikalni polip imam ja. Imala sam ga i u prošloj trudnoći, tad je otkriven u 16-oj nedelji jer me prije nije pregledao, a sad odmah na početku. 
    Kad je nestao , pojma nemam, da li prije poroda ili pri porodu, uglavnom ga poslije nije bilo. 
    Može proći skroz asimptomatski, a može izazivati kontaktna krvarenja, iscjedke prilikom pregleda, odnosa, velikih nuždi. 
    Ja odnose nemam tako da tu brigu nemam (nisam imala ni sa L čitavu trudnoću), a već sam navikla da poslije pregleda vaginalnim ultrazvukom, sutradan bude obojenog iscjedka, iziritira ga. 
    Uglavnom, ništa opasno po trudnoću ili zdravlje, samo obrati pažnju na to oko odnosa možda. Vidi sa svojim ginekologom. I jako često je.

1. Missed ab
    2. Izvanmaterična
    3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)

Eonaria
    15. Prosinac 2023. 12:01

Dalmatinka_u_zg

Odlično, neka je sve dobro s bebom ❣️
    A u ovom nisi jedina, većina mi oklijevamo iz raznih razloga. 

• Hulala18
    15. Prosinac 2023. 12:08

Martina,
    Meni se znalo desiti kao da me neko nožem ubode 🤣 i to traje par sekundi, pa opet i prođe. Nemam problem sa hemoroidima, pa bih to isključila. Očito još jedan ludi simptom 🤣
    Ja danas imam blaže mučnine, svekrva ništa ne kuva prvi put, uslisila je moje vapaje, ali imam nenormalne grčeve u stomaku, znate kad mi stomak se vidno pokrene od crijeva i jako boli baš gdje želudac. 
    Šta reći, pomiriti se kao Martina, da će biti sve manje lakih dana, a sve više ovoga.
    Starija sam, želudac više napaćen, mozak više napaćen, deblja sam, u većim radnim i životnim obavezama. Mora se osjetiti da je teže nego 2018-te 🤣🤣 
    Ja sa 26 nijedne sijede nisam imala, moliću lijepo, sad sa 31 sve poiskakalo, tjelesna razlika postoji 🤣🤣👵

1. Missed ab
    2. Izvanmaterična
    3. 🩷 2018 (heparinska trudnica)

Reserved123
    15. Prosinac 2023. 12:20

Cuuree, nadam se da ste sve dobro ♥️
    Bolje da si isla pogledat i da si sada mirna. Mislim da svi okljevamo jer smo se uvijek nekad susreli s doktorom koji nas je krivo pogledao ili dao neki komentar zasto smo dosli kad nije nista 🫠
    Dobrodosle sve nove curkee ♥️🥰

♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
    2017-dermoid 9,2cm
    2019- 🩵 T
    2021-biokemijska
    ♂️1992/ asthenozoospermia
    Radimo na 👣 od 1/23

• Dalmatinka_u_zg
    15. Prosinac 2023. 12:23

Hvala cure na vasim iskustvima,bas mi to znaci 🙂 nisam do sad imala problema ni krvarenja zbog polipa,pa se nadam da ce tako i ostati🙏 zelim vam svima lijep vikend!🌞

• mima95
    15. Prosinac 2023. 13:25

Evo mame da javim,bili smo na kontroli i srce junački kuca.Nova kontrola je 5.1. Produžio nam terapiju duphastona dok ne uđemo u 12.tjedan.Odsad samo opušteno i lagano.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.