Jel ima tko problema sa pritiskom u anusu?😂😂
Kako mi je dobro sto ovdje mogu postaviti ful neugodna pitanja hahaha
Tipa kad sjednem bas na guzu, osjecam pritisak u analnom podrucju inace ne osjecam..jel to moze biti simptom hemoroida?🤦♀️
Meni se to znalo događati pogotovo u ovulaciji, jako cudan osjecaj. A nisam nikad imala hemeroide tako da ocito nije od njih. Ali sam ja sad sve te cudne bolove koje sam ikad imala pripisala endometriozi. 😅
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
A ja imam osjecaj sta god da kazem da osjecam cudno, da bi mi dr rekla "to je normalno" 😂 pa ju ne zelim ni gnjaviti puno
Kad idem na veliku nuzdu me zna i peckati u zadnje vrijeme, pa ja msm da su hemoroidi kod mene al unutarnji jer ne osjecam nista vanka
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
E ne znam, nemam pritisak na anus ali konstantno imam vjetrove pa kad negdje idem ne pijem magnezij jer brijem da je od njega 😂
A ja imam osjecaj sta god da kazem da osjecam cudno, da bi mi dr rekla "to je normalno" 😂 pa ju ne zelim ni gnjaviti puno
Kad idem na veliku nuzdu me zna i peckati u zadnje vrijeme, pa ja msm da su hemoroidi kod mene al unutarnji jer ne osjecam nista vanka
A moguce, nemam iskustva pa ti ne znam reci… ali za ovo nazovi pa makar sestra ce ti mozda znat rec…
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Ćao svima ! Ja bi se pridružila ako ima mjesta.
Treća trudnoća , sad smo 7.tjedan , termin 2.08 ! Bili na pregledu , srce kuca ❤ , sve je dobro.
Od simptoma imam odvratne mučnine ali bez povračanja , samo mi se spava i bez obzira na dizanje želuca samo bi jela.
Teško je bit u nekom ritmu preko dana sa dvoje djece ali bože moj. Vidjet ćemo kako će biti kad dođe treća sreća 😄 ! Želim vam svima školske trudnoće.
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Dobro jutro!
Želim vam lijep i odmora vikend, bez mučnina.
Mene svako jutro bude pa nekako opet uspijem zaspati, kad to razdoblje prestaje?
Nisam stigla ovih dana pisati jer sam sva u svojoj glavi i samo o ovom smeđarenju razmišljam.
Kad sam pročitala što je Hulala pisala, baš sam pomislila da i mene prati taj osjećaj da od početka ništa nije malo treba. Nadam se da će drugo tromjesečje donijeti nekakvu sigurnost.
Zeka dobrodosla😊
Ma idem na pregled svakako u srijedu pa ju budem tad pitala. Ja i moji cudnovati simptomi haha
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Dobrodošle nove cure i sretno svima sa pregledima danas 🙂
Ja sam ipak otisla na hitnu na pregled,zakljucila sam da cu tako biti mirnija jer bi inace samo panicarila i izluđivala samu sebe do iduceg pregleda. Ugl sve je ok s bebom,rekli su mi da sam trebala doc odmah sinoc. Preporuceno mi je mirovanje i ujutro opet moram kod njih na kontrolu uzv. I rekla mi je dr.da imam polip na vratu maternice,koji do sad nisam imala,bar mi nikad do sad nije to bilo receno..ne znam otkud sad to?
Sad sam barem mirnija i zapravo se ljutim na sebe sta toliko oklijevam otic na pregled ako se oko neceg brinem,nego se bespotrebno mučim,a doktori su tu zapravo radi nas i to im je posao na kraju krajeva. Stvarno su i svi ljubazni i pristupacni.
Dobrodošle nove cure i sretno svima sa pregledima danas 🙂
Ja sam ipak otisla na hitnu na pregled,zakljucila sam da cu tako biti mirnija jer bi inace samo panicarila i izluđivala samu sebe do iduceg pregleda. Ugl sve je ok s bebom,rekli su mi da sam trebala doc odmah sinoc. Preporuceno mi je mirovanje i ujutro opet moram kod njih na kontrolu uzv. I rekla mi je dr.da imam polip na vratu maternice,koji do sad nisam imala,bar mi nikad do sad nije to bilo receno..ne znam otkud sad to?
Sad sam barem mirnija i zapravo se ljutim na sebe sta toliko oklijevam otic na pregled ako se oko neceg brinem,nego se bespotrebno mučim,a doktori su tu zapravo radi nas i to im je posao na kraju krajeva. Stvarno su i svi ljubazni i pristupacni.
Eto bitno da je sve dobro. Slazem se. Uvijek kao odgadamo jer ne smatramo dovoljno bitnim a zapravo sta te briga. Tebi je bitno i to je dovoljno. Super da su bili takvi i sad mozes biti mirnija. Odmaraj i pazi se ❤️
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Ćao svima ! Ja bi se pridružila ako ima mjesta.
Treća trudnoća , sad smo 7.tjedan , termin 2.08 ! Bili na pregledu , srce kuca ❤ , sve je dobro.
Od simptoma imam odvratne mučnine ali bez povračanja , samo mi se spava i bez obzira na dizanje želuca samo bi jela.
Teško je bit u nekom ritmu preko dana sa dvoje djece ali bože moj. Vidjet ćemo kako će biti kad dođe treća sreća 😄 ! Želim vam svima školske trudnoće.
Dobrodosla ❤️❤️
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Sortiraj odgovore
Najstariji