Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lela91
    15. Prosinac 2023. 11:16

Martina1931

Jel ima tko problema sa pritiskom u anusu?😂😂
    Kako mi je dobro sto ovdje mogu postaviti ful neugodna pitanja hahaha
    Tipa kad sjednem bas na guzu, osjecam pritisak u analnom podrucju inace ne osjecam..jel to moze biti simptom hemoroida?🤦‍♀️

Meni se to znalo događati pogotovo u ovulaciji, jako cudan osjecaj. A nisam nikad imala hemeroide tako da ocito nije od njih. Ali sam ja sad sve te cudne bolove koje sam ikad imala pripisala endometriozi. 😅

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

Martina1931
    15. Prosinac 2023. 11:19

A ja imam osjecaj sta god da kazem da osjecam cudno, da bi mi dr rekla "to je normalno" 😂 pa ju ne zelim ni gnjaviti puno
    Kad idem na veliku nuzdu me zna i peckati u zadnje vrijeme, pa ja msm da su hemoroidi kod mene al unutarnji jer ne osjecam nista vanka

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• Freya1
    15. Prosinac 2023. 11:21

E ne znam, nemam pritisak na anus ali konstantno imam vjetrove pa kad negdje idem ne pijem magnezij jer brijem da je od njega 😂

Lela91
    15. Prosinac 2023. 11:22

Martina1931

A ja imam osjecaj sta god da kazem da osjecam cudno, da bi mi dr rekla "to je normalno" 😂 pa ju ne zelim ni gnjaviti puno
    Kad idem na veliku nuzdu me zna i peckati u zadnje vrijeme, pa ja msm da su hemoroidi kod mene al unutarnji jer ne osjecam nista vanka

A moguce, nemam iskustva pa ti ne znam reci… ali za ovo nazovi pa makar sestra ce ti mozda znat rec… 

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

zeka123
    15. Prosinac 2023. 11:23

Ćao svima ! Ja bi se pridružila ako ima mjesta.
    Treća trudnoća , sad smo 7.tjedan , termin 2.08 ! Bili na pregledu , srce kuca ❤ , sve je dobro.
    Od simptoma imam odvratne mučnine ali bez povračanja , samo mi se spava i bez obzira na dizanje želuca samo bi jela.
    Teško je bit u nekom ritmu preko dana sa dvoje djece ali bože moj. Vidjet ćemo kako će biti kad dođe treća sreća 😄 ! Želim vam svima školske trudnoće.

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

Eonaria
    15. Prosinac 2023. 11:27

Dobro jutro! 
    Želim vam lijep i odmora vikend, bez mučnina. 
    Mene svako jutro bude pa nekako opet uspijem zaspati, kad to razdoblje prestaje? 

Nisam stigla ovih dana pisati jer sam sva u svojoj glavi i samo o ovom smeđarenju razmišljam. 
    Kad sam pročitala što je Hulala pisala, baš sam pomislila da i mene prati taj osjećaj da od početka ništa nije malo treba. Nadam se da će drugo tromjesečje donijeti nekakvu sigurnost. 

Martina1931
    15. Prosinac 2023. 11:29

Zeka dobrodosla😊
    Ma idem na pregled svakako u srijedu pa ju budem tad pitala. Ja i moji cudnovati simptomi haha

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• Dalmatinka_u_zg
    15. Prosinac 2023. 11:30

Dobrodošle nove cure i sretno svima sa pregledima danas 🙂
    Ja sam ipak otisla na hitnu na pregled,zakljucila sam da cu tako biti mirnija jer bi inace samo panicarila i izluđivala samu sebe do iduceg pregleda. Ugl sve je ok s bebom,rekli su mi da sam trebala doc odmah sinoc. Preporuceno mi je mirovanje i ujutro opet moram kod njih na kontrolu uzv. I rekla mi je dr.da imam polip na vratu maternice,koji do sad nisam imala,bar mi nikad do sad nije to bilo receno..ne znam otkud sad to?
    Sad sam barem mirnija i zapravo se ljutim na sebe sta toliko oklijevam otic na pregled ako se oko neceg brinem,nego se bespotrebno mučim,a doktori su tu zapravo radi nas i to im je posao na kraju krajeva. Stvarno su i svi ljubazni i pristupacni.

M-P
    15. Prosinac 2023. 11:35

Dalmatinka_u_zg

Dobrodošle nove cure i sretno svima sa pregledima danas 🙂
    Ja sam ipak otisla na hitnu na pregled,zakljucila sam da cu tako biti mirnija jer bi inace samo panicarila i izluđivala samu sebe do iduceg pregleda. Ugl sve je ok s bebom,rekli su mi da sam trebala doc odmah sinoc. Preporuceno mi je mirovanje i ujutro opet moram kod njih na kontrolu uzv. I rekla mi je dr.da imam polip na vratu maternice,koji do sad nisam imala,bar mi nikad do sad nije to bilo receno..ne znam otkud sad to?
    Sad sam barem mirnija i zapravo se ljutim na sebe sta toliko oklijevam otic na pregled ako se oko neceg brinem,nego se bespotrebno mučim,a doktori su tu zapravo radi nas i to im je posao na kraju krajeva. Stvarno su i svi ljubazni i pristupacni.

Eto bitno da je sve dobro. Slazem se. Uvijek kao odgadamo jer ne smatramo dovoljno bitnim a zapravo sta te briga. Tebi je bitno i to je dovoljno. Super da su bili takvi i sad mozes biti mirnija. Odmaraj i pazi se ❤️

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

M-P
    15. Prosinac 2023. 11:35

zeka123

Ćao svima ! Ja bi se pridružila ako ima mjesta.
    Treća trudnoća , sad smo 7.tjedan , termin 2.08 ! Bili na pregledu , srce kuca ❤ , sve je dobro.
    Od simptoma imam odvratne mučnine ali bez povračanja , samo mi se spava i bez obzira na dizanje želuca samo bi jela.
    Teško je bit u nekom ritmu preko dana sa dvoje djece ali bože moj. Vidjet ćemo kako će biti kad dođe treća sreća 😄 ! Želim vam svima školske trudnoće.

Dobrodosla ❤️❤️

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.